milen.hristov написа:Hohohoho написа:ЕМИЛ написа:Като ви чета и си мисля , че достигаме до максимата : Няма как Левски да спечели по честен начин !
Нали така ,червени приятели и приятелки ?
И аз съм от Левски, ама е смешно. Като знам какво ни е атомно нападението, два гола за 5 минути, не мога и да сънувам. Локомотив са корав отбор, биха Чорбата, пък днес даже зор не си дават. Некадърници като Генков и Николет се откъсват сами срещу вратаря, правят пасове, в добре създаден коридор от противниковата защита и надбягват защитниците (наркона Божи не може да надбяга и трикрако куче). Яд ме е, че метросексуалният вкара и ще почне пак да се омилква, да останел още един сезон. Надявам се, че Гонзо ще го изпъди като мръсен пес.
Няма кой да позволи да го изгонят понеже бизнеспартньорът му е шеф в Левски, трябва да се намери някой друг бунак да го вземе
Е, надявам се дружина Гигов да има нужда от централен нападател и набедена знаменитост. Той днес вкара един гол, пропусна 2-3, обикновено няма толкоз възможности пред Божинката и само с пропуски се задоволява.