Истинските Левскари ни е срам !

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Централен

Re: Истинските Левскари ни е срам !

Мнениеот Централен » 08 окт 2013 23:04

snakebite написа:Както се казва -гледам и не вярвам на очите си :shock:
Не е въпроса тук до лицето Петев....а до ...нямам думи просто - много гнусно..

Не знам как ще работи в Левски който и да е треньор при това напрежение, той Илиян Илиев си го каза де...
но както се казва - да се оправят....
Лошото е че вече ни разнасят из Европа и не казват левскарите а БЪЛГаРИТЕ :?

Теб какво те притеснява, че говорят за нас, българите? :lol:
„Човек заради едното име красно живей"
Рачко Пръдлето

" валидол за теб на 07 Окт 2013 19:32 :
Да и некрофил съм. "

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 08 окт 2013 23:05

Централен написа:
blue avalanche написа:
Централен написа:
Това ли ти е проблема?
С това ли България е страна от третият свят?

И с това!!!

Бъди роб, слушай батков и няма да си от третия, а от оня свят. :lol:

След като "въстана" срещу Батков,в кой "свят" премина?

Потребителски аватар
football.total
Контакти:

Мнениеот football.total » 08 окт 2013 23:05

СЕРИОЗНО???!?? Срам ви е?? Мамини сладки срамежливите ми те... Борат да не се оплаква защото той култивира чуството за безнаказаност в подобни подчовеци. Защото когато тази измет чупеше из София, беше хващана да продава дрога не един и два пъти, тогава феновете бяха "най-великата и вярна публикa", бяха "нашите деца". И Борат ce спукваше да им праща адвокати да им бършат осраните задници. И сега вместо тези социални утайки да чукат камъни в Ловеч и Белене, където им е мястото, раздават ред и правосъдие. Хората са го казали - който нож вади, от нож умира. Е Борат "твоийте деца", "най-великата публика" днес ти сложиха края окончателно. За 100 годишнината си ФК Левски София се е запътил стремглаво към фалит, защото е очевадно че няма как Бай Ганьо да издържа oтбора повече. А за парите от ГАЗПРОМ е по вероятно Томето Русев да стане ЦСКА-р.
Да ви е сладко, наркоманите ви затриха.

Потребителски аватар
Централен

Мнениеот Централен » 08 окт 2013 23:05

alexanderrrr написа:Чета коментарите и се смея.
Колко години управата се подигравала с феновете.
Колко години управата съсипвала Левски.
Колко години еди си какво..
Един истински фен, никога няма да направи такова нещо,каквото и да става.
Така като ви гледам, сте доста бедни на футболна култура, малко сте чували и сте чели за най-различни отбори в цял свят.Където изпадат в последни дивизии и стадиона е пълен и феновете подкрепят отбора.Говорим за стадиони с капацитет 40-50 хиляди души.
Вземайте пример от феновете на ПФК Ботев ,въпреки лошото падение за клуба.Стадиона беше пълен и феновете подкрепяха отбора си,въпреки всичко!И ето сега щастието им се усмихна.Всеки отбор преминава през такива падения и възвишения в историята си!
Надявайте се Батков да не си замине,защото ви очакват много лоши години.
Работата на феновете е да подкрепят отбора си и да се наслаждават на нивото на футбола, което има даденото първенство.
А не да казват, кой щял да бъде треньор и т.н.
Собствениците и управата решават какво да правят с този отбор.Феновете са си фенове,нищо повече.
Това са възможностите на България.Това е положението!
Само се замислете колко милиона са нужни за поддръжката на един отбор като Левски и се замислете колко хора в България биха ги влагали.Така,че няма от какво да се оплаквате!Батков каза колко милиона е вложил за няколко години в Левски.
Един пресен пример с Черно море.ТИМ имат толкова пари, че Черно море може всяка година да играе Шампионска Лига.И на феновете на Черно море им се иска отборът да е на нивото което може да бъде,но не им се дава пари на тези.Феновете се примиряват,подкрепят си отбора и това е.
Тези които опетниха клуба днес,са псевдо фенове.Жалко наистина...

Така като те гледам, прочетох само първите редове и разбрах, че си доста беден от умствена ...култура. :lol:
„Човек заради едното име красно живей"
Рачко Пръдлето

" валидол за теб на 07 Окт 2013 19:32 :
Да и некрофил съм. "

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 08 окт 2013 23:07

tprodanov написа:Звезда. Факт ли е?

Кой съблякоха там и къде, и кога?
На пресконференция ли се случи?
Вие що несъблечете футболистите или избирате, кой е най-слабия и скачате на него?
Последна промяна от BadBoy на 08 окт 2013 23:07, променено общо 1 път.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 08 окт 2013 23:07

acmilan написа: Скоро не си писал тук, но те помня. С теб може да се води разговор. Прав си за много неща, макар и да не съм от вашия лагер, следя изкъсо медиите като цяло и съм наясно с много неща. Не знам дали е парадирал Петев с фенството си, та той като футболист и треньор толкова е бил ЦСКА, колкото много ваши легенди не са. Всеки футболист е бил от някой отбор от малък, само от Левски ли трябва да са всички на Герена? Образование, музикални предпочитания, филмови важни ли са също? Това не са сериозни неща.
На темата Батков- интелигентен си човек и сам знаеш, че той плаща немалко пари данък спокойствие. Знаеш и защо в момента е този разрив. Важен роднина на важен човек не е в ръководството ;)

И аз те помня ;)
Но не бъди сигурен, че знаеш неща, защото са представени от медиите. Петев не е виновен за нищо, но няма място на Герена - първо, защото парадира с фенството си на вечния враг, и второ - по-важното, защото лично според мен е класи надолу спрямо Йоканович. Без Дерменджиев, Петев е нуличка. Единия факт показва защо не трябва да е на Герена, а другия показва защо не трябва да носи синята фланелка. И трето - на грешното място, в грешния момент. Ако някой си въобразява, че Левски може да сменя 5 треньора на година, то той е сбъркал тотално.
На темата Батков - плащането на данъка му спря отдавна. Преди около 3 години. Затова и теорията ти за разрива не е вярна.

Не случайно питах и преди малко - тия срамуващите се - кой от вас има сезонна карта, тарикатчета?

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 08 окт 2013 23:08

ehh написа:
sslevski написа:Истинските Левскари не ни е срам!!!

Май ти си надрусаният. От кое не те е срам, бе? Гледай за какво става дума. Кви са тия да ми казват дали ще има мач с ЦСКА или не. Кви са тия да определят, какво ще става? С феновете на Левски същите тия, които питаха Сираков, защо поне от кумова срама не им е казал, какво мисли да прави, някой от тия допитаха ли се дали да направят това нещо?
Ебаси срама. Ти или си някой превъзбуден пубер или и аз не знам. И какъв чорбар е Петев бе умниици? В ЦСКА ли е играл? Играч на ЦСКА ли е бил?

ПП Гугутката още ли не си е подал оставката?

ТИ доволен ли си от политиката на ръководството на Левски в последните 5-6 години и какво правиш,за да изразиш позицията си? Пишеш във форумите?
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 08 окт 2013 23:08

alexanderrrr написа:Чета коментарите и се смея.
Колко години управата се подигравала с феновете.
Колко години управата съсипвала Левски.
Колко години еди си какво..
Един истински фен, никога няма да направи такова нещо,каквото и да става.
Така като ви гледам, сте доста бедни на футболна култура, малко сте чували и сте чели за най-различни отбори в цял свят.Където изпадат в последни дивизии и стадиона е пълен и феновете подкрепят отбора.Говорим за стадиони с капацитет 40-50 хиляди души.
Вземайте пример от феновете на ПФК Ботев ,въпреки лошото падение за клуба.Стадиона беше пълен и феновете подкрепяха отбора си,въпреки всичко!И ето сега щастието им се усмихна.Всеки отбор преминава през такива падения и възвишения в историята си!
Надявайте се Батков да не си замине,защото ви очакват много лоши години.
Работата на феновете е да подкрепят отбора си и да се наслаждават на нивото на футбола, което има даденото първенство.
А не да казват, кой щял да бъде треньор и т.н.
Собствениците и управата решават какво да правят с този отбор.Феновете са си фенове,нищо повече.
Това са възможностите на България.Това е положението!
Само се замислете колко милиона са нужни за поддръжката на един отбор като Левски и се замислете колко хора в България биха ги влагали.Така,че няма от какво да се оплаквате!Батков каза колко милиона е вложил за няколко години в Левски.
Един пресен пример с Черно море.ТИМ имат толкова пари, че Черно море може всяка година да играе Шампионска Лига.И на феновете на Черно море им се иска отборът да е на нивото което може да бъде,но не им се дава пари на тези.Феновете се примиряват,подкрепят си отбора и това е.
Тези които опетниха клуба днес,са псевдо фенове.Жалко наистина...

Ми феновете подкрепят отбора и тук някъде теорийката ти катастрофира. Не подкрепят собственика и малоумния директор. Нещо неясно?

Потребителски аватар
джони
Контакти:

Мнениеот джони » 08 окт 2013 23:09

#СЪБЛЕЧИСЕБЕ#СЪБЛЕЧИСЕБЕ#СЪБЛЕЧИСЕБЕ#СЪБЛЕЧИСЕБЕ#СЪБЛЕЧИСЕБЕ#СЪБЛЕЧИСЕБЕ#СЪБЛЕЧИСЕБЕ#СЪБЛЕЧИСЕБЕ#СЪБЛЕЧИСЕБЕ#СЪБЛЕЧИСЕБЕ :mrgreen:

Потребителски аватар
petar123
Контакти:

Мнениеот petar123 » 08 окт 2013 23:09

Изобщо не ме е срам, а за първи път съм стъпил на Герена кажи-речи преди 29 години! Петев няма място на Герена! Имаме си добър треньор и той се казва Славиша Йоканович!

Върни се в “Левски”