Левски стигна дотук! Време е за фронтална атака!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Левски стигна дотук! Време е за фронтална атака!
Ако Левски победи Лудогорец ще бъдат на гребена на вълната и ще отнесат Славия, а мач с Етър няма да има така или иначе. Каквото и да стане ще честитя на бъдещия шампион, защото ако не я вземем ние, значи, че сами сме си виновни след проспаните шансове 

[center]01001100011101010110
01000110111101100111
01101111011100100110
01010111010001110011
[/center]
01000110111101100111
01101111011100100110
01010111010001110011

Лъчката написа:Кашчей написа:THE G.A.M.E написа:Кашчей написа:Защо смяташ, че нямам право на собствено виждане по въпроса?И да, определено смятам, че оня отбор на Левски беше с класи над тоя, на Стоилов.
Всеки има право на мнение, но няма как реално да се сравняват 2 отбора, разделени от повече от десетгодишен период.
Да не говорим за съперниците ...
Ами да, не може да е много сравняем, но съм убеден, че отборът ви от 94-95, ако беше поставен по някакво чудо на мястото на Стоиловата репрезентация, щеше да се справи по-добре.Отборът на Стоилов никога нямаше да отстрани Глазгоу Рейнджърс.Те едва отстраниха Киево, които бяха викнати по спешност за квалификациите, като във втория мач показаха "специалитета на Левски"-да водиш с два гола и да те настигнат, че без малко и да те победят.
ПП-Винаги съм се чудил, защо не казват на Порто евроидиоти, след като водеха на полувремето с 3:0 в Бремен и загубиха с 5:3
Щото не е български отбор.
Какво настигане бе човек,каква победа при 2:0 на полувремето и общ резултат 4:0 ,2 гола на чужд терен ония трябваше да ни вкарат 5 гола.....

- tzvetan_tee
- Контакти:
Лъчката написа:Кашчей написа:THE G.A.M.E написа:Кашчей написа:Защо смяташ, че нямам право на собствено виждане по въпроса?И да, определено смятам, че оня отбор на Левски беше с класи над тоя, на Стоилов.
Всеки има право на мнение, но няма как реално да се сравняват 2 отбора, разделени от повече от десетгодишен период.
Да не говорим за съперниците ...
Ами да, не може да е много сравняем, но съм убеден, че отборът ви от 94-95, ако беше поставен по някакво чудо на мястото на Стоиловата репрезентация, щеше да се справи по-добре.Отборът на Стоилов никога нямаше да отстрани Глазгоу Рейнджърс.Те едва отстраниха Киево, които бяха викнати по спешност за квалификациите, като във втория мач показаха "специалитета на Левски"-да водиш с два гола и да те настигнат, че без малко и да те победят.
ПП-Винаги съм се чудил, защо не казват на Порто евроидиоти, след като водеха на полувремето с 3:0 в Бремен и загубиха с 5:3
Щото не е български отбор.
Какво настигане бе човек,каква победа при 2:0 на полувремето и общ резултат 4:0 ,2 гола на чужд терен ония трябваше да ни вкарат 5 гола.....
Няма кой да каже, че Левски изтегли най-трудния възможен жребий. Може би само Осасуна беше също толкова силен! Левски беше псотавен и можеше да играе и срещу отбори като Раднички, Работнички и тн. Левски изтегли най-трудния съперник и ПОБЕДИ!!!
КРАСОТА ВЯРА БОРБА написа:Лесни са шампиони и носители на купата.Колкото и да не ви се иска,ще е така,господа гласоподаватели.Бутат стадион без да имат инвеститори,но чакат избори.Пещарска гроздова и Газпром ще красят новите фанелки на държавният отбор след утре когато се разбере,че новите управляващи са старите.Заради южен поток и предишни обещания.Останалото е ала-бала,а червените няма да останат капо.И за тях ще има нещо за утешение от държавната баница.
Погледнете коефициентите за мача Левски - Лудогорец , много е нисък за Левски, а вчера Домусчиев каза че може и да загубят мача
Условието да стане стадиона е Левски да е шампион, за съжаление Лудогорец за жертвата (много по добрия отбор в момента)
Букмейкърите никога не се лъжат, миналата година на мача Лудогорец - ЦСКА коеф същия са победа на Лудогорец
- crazyforest74
- Контакти:
Що за декларацийка, и то от Националния им фенклуб
http://www.blitz.bg/sport/article/177176
После що ви викат - крава от мъжки пол, освен към нас - откровени обиди и към най-успешния футболист на България.
Ще ми се тая декларацийка да я дадат на нашите футболисти преди мача...
Дано както се говори Домусчиев да не продаде мача иначе не виждам никакви аргументи за синя победа..освен страничните фактори !
Вместо този мач да се превърне във футболен празник, ние пак изкрахме ниската си балканска същност !
После що ви викат - крава от мъжки пол, освен към нас - откровени обиди и към най-успешния футболист на България.
Дано както се говори Домусчиев да не продаде мача иначе не виждам никакви аргументи за синя победа..освен страничните фактори !
Вместо този мач да се превърне във футболен празник, ние пак изкрахме ниската си балканска същност !
crazyforest74 написа:Що за декларацийка, и то от Националния им фенклуб
Никак не уважавам НКП на Левски, но за да се налее акъл в главите на някои елементи от агитката на Левски (и то точно рисковите) е нужно да се напише декларация в подобен стил. Грозно или не - това е реалноста.
Да не говорим, че Лудогорец работи добре с БФС и наистина при някаква издънка няма да се учудя да натиснат да играем на закрити врати.
А, я ми обясни малко за продажбата на мача от Домусчиев?!? Вие много лесно попивате от братовчедите... Няма нищо странно в това Левски да победи който и да е български отбор, когато и да е, в каквото и да е състояние, на Герена.
Особено ако залога е титла.
Ако не стане... Здраве да е. Ще се борим пак догодина.
- crazyforest74
- Контакти:
RIR написа:
А, я ми обясни малко за продажбата на мача от Домусчиев?!? Вие много лесно попивате от братовчедите... Няма нищо странно в това Левски да победи който и да е български отбор, когато и да е, в каквото и да е състояние, на Герена.
Виж сега никой не иска да има нещо скрито-покрито , нито вие, нито ние, защото истината лъсва после в Европата..
Аз знам как играе Лудогорец в дербита, винаги ЗДРАВО - както с Литекс, както с ЦСКА ! Не бихме, но играхме сърцато. Искам да го видя това в мача с Левски, пък резултата - какъвто дойде.
Излезе ли някакъв примирен и страхлив Лудогорец - за мен ( а и за много други) лично ще има съмнения !
crazyforest74 написа:RIR написа:
Виж сега никой не иска да има нещо скрито-покрито , нито вие, нито ние, защото истината лъсва после в Европата..
Аз знам как играе Лудогорец в дербита, винаги ЗДРАВО - както с Литекс, както с ЦСКА ! Не бихме, но играхме сърцато. Искам да го видя това в мача с Левски, пък резултата - какъвто дойде.
Излезе ли някакъв примирен и страхлив Лудогорец - за мен ( а и за много други) лично ще има съмнения !
Разбрах. Ясно е, че всички печелим от истински мачове. Просто ми писва като гледам как този отбор играе почти на предела си, надъхано и раздадено, някой да обяснява, че ако бием, значи са ни легнали.
Дано да стане здрав мач.
Айде епизод 18-ти от драмата всички срещу Левски, розовите и горските що говорите глупости бе или просто се застраховате ако падне и Лудогорец, алоу зелените айде вие с тая червена директива да се спрете, колко трябва да е малоумен Домусчиев че да се откаже от почти спечелено първенство че да продава мач и спрете да ми говорите как Газпром щели да стават спонсор на ЛЕВСКИ ако станели шампиони защото вече и в очите на децата ставате смешни ама много ....
Можем да простим но не и да забравим! Завинаги един от нас!
Никога няма да те забравя братле! Почивай в мир!
Никога няма да те забравя братле! Почивай в мир!
В събота баскетболният отбор на Левски играе решаващ плейофен мач срещу Балкан Ботевград, при победа се класираме на финал. Мачът е от 15:30 в зала Универсиада и е идеална загрявка за мача с Лудогорец! Тити и момчетата имат нужда от нашата подкрепа!