Левски: Бивши играчи и треньори

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Re: Бивши играчи и треньори

Мнениеот tiamat » 11 ное 2012 18:10

Бившият футболист на Левски Тони Калво обмисля сериозна стъпка. Юношата на Барселона може да сложи край на футболната си кариера.

Според близки до 25-годишният футболист, той е в психологическа криза, от която дълго време не може да излезе.

"Уморен съм, не се чувствам добре, искам да спра с топката", разкрил пред треньора на Анортозис Калво, цитиран от местните медии.

Ръководството на кипърския тим е дало срок на Калво до утре да реши какво мисли да прави в бъдеще.

Както е известно, Калво игра в Левски една година. Той пристигна на „Герена" с големи надежди, но след колебливи игри, шефовете на „сините" решиха да не му подновяват договора. Така той си тръгна като свободен агент, след което акостира в кипърския Анортозис.

Топспорт

Потребителски аватар
Levski4Ever
Контакти:

Мнениеот Levski4Ever » 11 ное 2012 21:57

tiamat написа:Бившият футболист на Левски Тони Калво обмисля сериозна стъпка. Юношата на Барселона може да сложи край на футболната си кариера.

Според близки до 25-годишният футболист, той е в психологическа криза, от която дълго време не може да излезе.

"Уморен съм, не се чувствам добре, искам да спра с топката", разкрил пред треньора на Анортозис Калво, цитиран от местните медии.

Ръководството на кипърския тим е дало срок на Калво до утре да реши какво мисли да прави в бъдеще.

Както е известно, Калво игра в Левски една година. Той пристигна на „Герена" с големи надежди, но след колебливи игри, шефовете на „сините" решиха да не му подновяват договора. Така той си тръгна като свободен агент, след което акостира в кипърския Анортозис.

Топспорт

Той се отчая от нашия футбол. :lol:
Изображение

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 13 ное 2012 16:53

Levski4Ever написа:
tiamat написа:Бившият футболист на Левски Тони Калво обмисля сериозна стъпка. Юношата на Барселона може да сложи край на футболната си кариера.

Топспорт

Той се отчая от нашия футбол. :lol:

Не знам дали се отчая, но когато вече се приспособи към отбора направи много силни мачове.Лично за мен е доста класен играч, играеше еднакво добре и по двете крила.Ех, ако още си беше при нас ... с Рамос щяха да са страшни по крилата ;)

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 13 ное 2012 18:19

Страшно техниичен футболист. Невероятни финтове, скорост, удар, но не обичаше да подава. За крило да не подаваш, значи или си Роналдо или просто си лаком.

Ако беше в отбора на Мъри преди години не ми се мисли кво щеше да прави онея дървари от Шалке...

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 17 ное 2012 13:29

Бившият голмайстор и изпълнителен директор на Левски Наско Сираков даде пространно интервю пред "Тема Спорт" в навечерието на утрешното дерби с шампиона Лудогорец. Сираков за пореден път в последните месеци критикува работата в клуба. Според него селекцията е пълен провал. "Аз на 50 години ще вкарам повече голове от Жоао Силва", казва Наско, който предпочита да говори преди мача, отколкото след него, защото тогава ще е по-лесно да се вземе една или друга страна.

"Не съм давал дума на никого, че ще спра да коментирам Левски! Аз съм Наско Сираков и ако аз не говоря за Левски, то кой? Иво Тонев ли? Да, от позицията, която заема може да коментира всеки ден Левски. Аз мога цял живот да го правя, защото съм Наско Сираков. Страхуват се от критиките ми, не искам да сменям никого. Може и аз да греша, но мисля, че казвам и някои истини. Отливът на публиката е показателен, че имам право", казва Наско.

"Селекцията е пълен провал, а играта е безобразна. Съблекалнята е изпусната. Там в момента е истинско бедствие. Преди всеки сериозен мач най-важните ни хора са наказани. Не държат съблекалнята, а това е работа на треньора и на Иво Тонев", аргументира се Сираков.

Според него Жоао Силва не е футболист за Левски. "Какво толкова го хвалят. Има един-два гола на празна врата. И аз ще вкарам толкова, ако не и повече, нищо че съм станал вече на 50 години", споделя още синята легенда.

Той следи внимателно и ситуацията в ЦСКА и има определени забележки към Георги Илиев-Майкъла, с когото го свързва приятелство. "Жоро има добри идеи, но сгреши като още в първия си работен ден обяви, че ще гони 20 футболисти. Така пречи на треньора, тъй като на него му става трудно да мотивира хора, които знаят, че ще си тръгват. За мен в момента ЦСКА има голямо качество като потенциал на играчите. Неслучайно този отбор надигра Левски и Лудогорец. Ако не се случат някакви катаклизми те ще са в борбата за призовите места напролет", коментира още Наско Сираков.

Потребителски аватар
balef

Отварят сметка за глобата на Херо

Мнениеот balef » 01 дек 2012 22:36

Глобата, която Дисциплинарната комисия наложи на треньора на Черноморец Димитър Димитров-Херо, обедини футболната общественост. Във връзка с несправедливата санкция ще бъде отворена сметка на името на специалиста, в която всеки желаещ ще може да внесе сума, за да бъдат покрити наложените му 5000 лева.

Инициативата е на предаването „Факторът Кошлуков” по ТВ7. Както вече стана ясно, Херо беше наказан заради коментарите си около скандалите след мача "Ботев" (Пловдив) - Лудогорец (0:1) и съдийските аванти към шампионите.

От "Ботев" (Пловдив) дори заявиха, че част от приходите от следващия мач ще отидат именно за подпомагане на треньора.

Самият Димитър Димитров заяви по-рано, че никой не може да го спре да казва истината, дори с цената на солена глоба. Херо допълни, че парите от санкцията са можели да отидат за лечението му.

"Смешното е, че глоба до 5000 лева не може да бъде обжалвана. Това са много пари, които аз можех да използвам за закупуване на лекарства. Те са ми необходими за лечението ми. Аз с моята болест ще се преборя, но няма да мога да се преборя с тумора, наречен корупция в българския футбол", коментира вчера наставникът на Черноморец (Бургас).

"Ботев" (Пловдив) помага с пари на Димитър Димитров

Да помогнем и ние всички Левскари на Херо !

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Re: Отварят сметка за глобата на Херо

Мнениеот защо » 01 дек 2012 23:49

Ще се радвам да му помогна, ако вярно му трябват пари за лечението. Ама да размахваш болестта си като защита срещу наказания е гадно.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
Muscarin

Мнениеот Muscarin » 01 дек 2012 23:55

защо написа:Ще се радвам да му помогна, ако вярно му трябват пари за лечението. Ама да размахваш болестта си като защита срещу наказания е гадно.

Ти сериозно ли?

Гадно е да наказваш човек говорещ истини!

Потребителски аватар
Gruntax
Контакти:

Мнениеот Gruntax » 02 дек 2012 00:04

Това е несериозно, Херо е спечелил стотици хиляди долари от периодите си в Саудитска Арабия и Русия (може би и милиони?). 5000 лв. съм сигурен, че не представляват никакъв проблем за него.

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 02 дек 2012 00:07

Е, истини са, факт! Ама да ги говори без да споменава болестта си, че става грозно. Всички федерации глобяват за приказки срещу тях, няма нищо необичайно в тая глоба.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Върни се в “Левски”