Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
фифи перото

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот фифи перото » 21 окт 2012 22:07

Тонев:..."Дали някой си тръгва от Левски ако не станем шампиони? Към мен въпросът не е много коректен. При мен нещата са много по-сложни, аз в Левски не взимам, а давам. Това е една съществена разлика с колегите. Какво правя точно аз в Левски ще се разбере. "...

Толкова много хора дават на Левски . :lol:
Този също.
Какво дава?
-Пари?
-Акъл?
-Професионализъм?
-Опит?

Какво прави?
-Селекция?
-Мениджмънт?
-Тото?
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 21 окт 2012 22:18

Видяхме всички какво даде на локото -остави ги на местото над чертата на изпадащите .
Вън и никакви извинения за този палячо ....дее*а професионалиста смешен .
Незнам на гонзо дали му е флашива дипломата , ама тоя със сигурност си е взел такава по втория начин . Кой знае ..сигурно баща му му я е платил иначе не виждам как ще стане .

ПП : Некадърните гербаджии навсякъде се пробиха .Следващата година тия смешници ще загубят изборите , а тоя с мазната коса изхвърча както от тотото , така и от Левски .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 21 окт 2012 22:34

Следващия транспарант трябва да е "ТОНЬО , ЛЕВСКИ Е ГОЛЯМА ЛЪЖИЦА ЗА ТВОЯТА УСТА" .

ПП: Прохазка , Пелето и Карвальо ги довел тоньо , а марсолиньо и онова дърво силва ги докарал гонзо . Смех . Нали вече цял полусезон си гледат заедно мачовете и им се радват.
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".

Потребителски аватар
Обичам Левски
Контакти:

Мнениеот Обичам Левски » 21 окт 2012 22:51

Добре бе как да не се ядосвам ми кажете.Кой докара тези некъдърници в Левски ??? Как може да имаме толкова скъпа селекция и накрая нищо ???? Как може всички фенове на Левски да казваме,че ни трябва защитник,а само те не го виждат.Как може всички в този клуб да са такива аматъори.Много ме е яд направо съм бесен. :evil: :evil: :evil:

Потребителски аватар
Обичам Левски
Контакти:

Мнениеот Обичам Левски » 21 окт 2012 22:52

И накрая как може тези туристи да не могат да си подадат два паса.Какво тренират през седмицата балет ли ????

сини богове
Контакти:

Мнениеот сини богове » 21 окт 2012 23:00

zlobul написа:Следващия транспарант трябва да е "ТОНЬО , ЛЕВСКИ Е ГОЛЯМА ЛЪЖИЦА ЗА ТВОЯТА УСТА" .

ПП: Прохазка , Пелето и Карвальо ги довел тоньо , а марсолиньо и онова дърво силва ги докарал гонзо . Смех . Нали вече цял полусезон си гледат заедно мачовете и им се радват.

Заради "капацитета" Тонев отнесох един куп банове тук. От една година го слушам да разправя наляво и надясно, че той носи ОТГОВОРНОСТ. Как е носиш тая отговорност бе Тоньо? В джоба ли, на ръце ли, с други части на тялото ли???? Да не ги споменавам, че пак някой бан. До тук сме спечелили един по- завързан мач, този с Литекс. Направихме реми с най- смешния железничарски отбор от 10 години насам и загубихме от полуаматьорската формация на чорбата. На мен вече Кокала започва да ми изглежда като голям треньор, а Ясен е направо Мауриньо. Не ме е яд за загубата, яд ме е за безумния ЛЕВСКИ. Имам три питания към СТР:
1. Още колко време ви трябва да разберете, че Йовов е важен в съблекалнята и вреден на терена? Защо съсипвате една синя легенда, защо?
2. Колко мача трябва да изиграе Прохазка на поста крило, за да разберете, че не става за там?
3. Кой прави селекцията в Левски и кой носи отговорност за това?

Потребителски аватар
Обичам Левски
Контакти:

Мнениеот Обичам Левски » 21 окт 2012 23:03

Мъри и Наско да се завърнат в Левски и Батков да се махне.Аз вече друг път не виждам

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 21 окт 2012 23:04

Обичам Левски написа:И накрая как може тези туристи да не могат да си подадат два паса.Какво тренират през седмицата балет ли ????

Мача беше пародия , а чичо Пенчо след мача си го каза "този мач беше от по -голямо значение за цска" , сиреч нова реанимация.
Левски умишлено се държи в калта заради черното тото.
Тоньо е човек на боко тиквата и цялата некадърна герберска пасмина , която се надява да привлече електорат от агитките .

ПП:От космоса си личат плахите опити на човека с мазната коса да си придава фалшива тежест . Научил е пет думи на кръст и ги използва ЗАДЪЛЖИТЕЛНО СЛЕД ПРЕСПИВАНЕ. Сигурно вечерта , жена му му пише какво да отговаря на следващия ден !

zippy
Контакти:

Мнениеот zippy » 21 окт 2012 23:06

Обичам Левски написа:Мъри и Наско да се завърнат в Левски и Батков да се махне.Аз вече друг път не виждам

батков вече май е най-голямото зло в левски?

Върни се в “Левски”