Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот siniq_fen » 19 окт 2012 12:01

RIR написа:Според мен е важно да се съгласим и поради друга причина.

Тогава вторият мач ще е в почивен ден, тук на Герена. Защото всички знаем как се ходи на мач в делничен ден в София. Особено ако го сложат в 15:00, ще има около 238 фена на стадиона.

Кои са датите за реванша?
Само Левски!

Потребителски аватар
RIR
Контакти:

Мнениеот RIR » 19 окт 2012 12:37

siniq_fen написа:
RIR написа:Според мен е важно да се съгласим и поради друга причина.

Тогава вторият мач ще е в почивен ден, тук на Герена. Защото всички знаем как се ходи на мач в делничен ден в София. Особено ако го сложат в 15:00, ще има около 238 фена на стадиона.

Кои са датите за реванша?

24-25 Ноември.

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 19 окт 2012 12:51

Супер, значи сякаш наистина е по-добре да сме гости в първия мач.
Само Левски!

Потребителски аватар
OOP
Контакти:

Мнениеот OOP » 21 окт 2012 18:05

Ботев Враца хвърли бомбата, спря победната серия на Лудогорец

http://gong.bg/view_article.php?article_id=305239

ето, че и отборът "играещ най-добър" футбол сгреши и то срещу предпоследния в класирането.....
Ако ги бием на "Арената" и сме шампиони само футболистите трябва да си повярват
От „Фен клуб Сектор Г”:
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.

Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 21 окт 2012 18:20

Иво Тонев преспа и изясни: Илиан остава, вярвам, че той има качества да води Левски

"Дал съм си мъжка дума на Наско Сираков и ще я спазвам", каза шефът
Изпълнителният директор на Левски Иво Тонев обяви, че Илиан Илиев остава начело на сините въпреки загубата от ЦСКА с 1-0. Шефът разкри, че утре ще се срещне с треньора и играчите, за да коментират дербито с армейците.

„Аз откакто съм в Левски, вече девет месеца, осъзнах, че тук винаги се работи с голямо напрежение. Левски е отбор с амбиции. В Левски не се приема за нормално равен или загуба. Няма какво да говорим за напрежение и нерви. Нормално е да ги има особено когато говорим за дерби с ЦСКА. С Илиан ще се видим утре, след това ще се видя с футболистите и ще им кажа какво мисля, но ще им кажа това на тях. Няма опасност или вариант Илиан да си тръгне. Той има качества и няма да си тръгне заради една загуба. За 9 мача имаме 1 равенство и 1 загуба. Той обаче ще си направи изводите. Това е човек, на когото имам доверие. Ще му се остави време да работи, гласуваме му доверие“, каза Тонев пред Канал 3.

„Над 30 години са трима футболисти в Левски – Марсиньо, Пелето и Йарвальо. За Йовов няма какво да говорим, той е дал много на отбора. Това е отбор, който трябва да постига резултати. Това дали селекцията е провал ще стане ясно след края на полусезона. За мен това не е нормално капитанът да каже, че са играли без желание в мача с ЦСКА, ще говорим с тях. Всеки човек има емоции, мога да вземем решения дори под напрежение. Не ме притеснява това, утре имаме тренировка, ще говорим с тях. В съблекалнята всички трябва да бъдат мъже, да са колектив. Показаха в някои мачове, че са колектив, че имат характер, но вчера това липсваше. Вчерашният мач можеше да се развие по съвсем друг начин. Не търся вина в съдиите, поздравих ги. Поздравих и Стойчо и Анатоли Нанков. Човек трябва да има хъс и злоба да побеждава, но и трябва да можеш да признаеш, че противникът е бил по-добър“, каза той.

Тонев бе помолен да коментира изявлението на Наско Сираков, който разкритикува поведението на Левски в дербито с ЦСКА.

„Наско Сираков си е изказал мнението за вчерашния мач. Не е говорил обаче след като победихме Литекс, които според мен са по-добри от ЦСКА. Тогава обаче той не е говорил. Вероятно не е гледал и затова не е говорил. Няма да му отговарям. Аз се познавам с Наско от преди. В последния разговор, който имахме по между си си дадохме един на друг мъжка дума и аз продължавам да я спазва. На полусезона ще се разбере дали селекцията се е провалила. Има трима футболисти, които съм настоял да са в Левски – Пелето, Карвальо и Прохазка. Няма да коментирам кой е настоявал да дойде Жоао Силва. В момента има добър колектив, последното нещо, което бих допуснал е да се разбие този колектив. Ако искате да коментирам пропуска на Силва, гледах мача с Гонзо, както винаги го правя, и в този момент едва ли не се прегръщахме доволни, че има гол за нас. Не разбрахме какво се е случило и как е успял да пропусне. Не съм бил футболист от много дълго, за да мога да коментирам чисто футболно положението. Случвало се е на къде къде по-големи футболисти да изпускат чисти положения. Той не струва 1 млн. това е тема за друг разговор. Нито заплата му е такава каквато се пише, нито трансферната сума, много са преувеличени нещата. Има немалко мачове за младежкия национален отбор на Португалия, но не е играл. Има неща които не са за подценяване.

"Тази седмица ще има яснота около Опоку, за вас медиите е мистерия, за нас не. Съвсем официално ще уведомя какво се случва – сряда или четвъртък. Всеки човек, който е в Левски, ръководител, треньор, всеки човек има задачи. Дали някой си тръгва от Левски ако не станем шампиони? Към мен въпросът не е много коректен. При мен нещата са много по-сложни, аз в Левски не взимам, а давам. Това е една съществена разлика с колегите. Какво правя точно аз в Левски ще се разбере. До края на сезона има още много време за да се правят генерални изводи. Истината е, че футболът ни вчера беше слаб и загубихме. Не бих сложил никой на детектор, това е Левски. Вярвам на играчите. Не знам дали са мотивирали ЦСКА с пари, няма да има глоби в нашия отбор. С Батков не сме говорили след мача. Не мисля че ми е сърдит", каза Тонев.

Потребителски аватар
RIR
Контакти:

Мнениеот RIR » 21 окт 2012 18:42

OOP написа:Ботев Враца хвърли бомбата, спря победната серия на Лудогорец

http://gong.bg/view_article.php?article_id=305239

ето, че и отборът "играещ най-добър" футбол сгреши и то срещу предпоследния в класирането.....
Ако ги бием на "Арената" и сме шампиони само футболистите трябва да си повярват

Ако играем както вчера ще бием центъра.

Обаче, с този резултат на Лудогорец и странната ни игра вчера, леко ми намирисва, абе направо си ми вони, ма уговорки.

Иначе браво на ЦСКА вчера за мъжката игра.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 21 окт 2012 18:47

ВУТОВ ВКАРА НА ИСПАНИЯ!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 21 окт 2012 19:03

Ето ви е още една позитивна новина:

ЦСКА спечели с 3:1 срещу Левски в дербито при юношите родени 1997 година

Всъщност днес се играха още два мача между двата големи съперника в българския футбол. При родените при 1999-а година „сините“ смазаха противника си на стадион „Георги Аспарухов“ с 6:0 и водят в своето градско първенство със 7 победи от 7 мача. На Футбол-7 пък при родените през 2002-а година ЦСКА се наложи с 3:2.

Тенденцията е на всички възрасти да ви бием.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 21 окт 2012 19:11

onegavon написа:Ето ви е още една позитивна новина:

ЦСКА спечели с 3:1 срещу Левски в дербито при юношите родени 1997 година

Всъщност днес се играха още два мача между двата големи съперника в българския футбол. При родените при 1999-а година „сините“ смазаха противника си на стадион „Георги Аспарухов“ с 6:0 и водят в своето градско първенство със 7 победи от 7 мача. На Футбол-7 пък при родените през 2002-а година ЦСКА се наложи с 3:2.

Тенденцията е на всички възрасти да ви бием.

Не е тенденция, ти не знаеш значението на думата тенденция, това е ИЗКЛЮЧЕНИЕ НА ПРАВИЛОТО! Навсякъде ви мачкаме, при всички възрасти сте на дъното!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 21 окт 2012 19:22

RIR написа:Обаче, с този резултат на Лудогорец и странната ни игра вчера, леко ми намирисва, абе направо си ми вони, ма уговорки.

Ами няколко човека днес, преди мача във Враца изразиха съмнение, че Лудогорец ще бие. :lol:

Ама няма нищо чудно ...
Има телевизионни права да се договарят !
Как ще измъкнат повече пари босовете, ако няма интрига !?
Ако разградчани се откъснат, а ЦСКА не са в играта за челните места ...

Напълно "логични" резултати са това. :mrgreen:
Напълно логично беше и вчера, нашите да не направят една свястна атака в последните 15 мин.
Така де, ще вземе по-случайност да влезе тая топка ( от женски род е, все пак ... :lol: ) ... И да стане 1-1.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Върни се в “Левски”