Сектор Б

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Re: Оправдаха феновете от "София - Запад"

Мнениеот turbogena » 12 апр 2013 23:36

vaskonti написа:
ralka_levskarka написа:А нормално ли е полицайчета да спират коли със софийска регистрация, да ги вадят от автомобилите и да ги ритат? Защото за мен не е.

Да, точно така е станало и не е имало грам причина, нали?

Причина е имало ,но за нея са били виновни 1-2 човека ,а не 50-60. Ушевите са ги подкарали наред ,както почти винаги става...
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 12 апр 2013 23:37

turbogena написа:
vaskonti написа:
ralka_levskarka написа:А нормално ли е полицайчета да спират коли със софийска регистрация, да ги вадят от автомобилите и да ги ритат? Защото за мен не е.

Да, точно така е станало и не е имало грам причина, нали?

Причина е имало ,но за нея са били виновни 1-2 човека ,а не 50-60. Ушевите са ги подкарали наред ,както почти винаги става...

Е повече от 1-2ма са били, както и при нас става. На дербито на герена, заради някои и мен щяха да ме смачкат. Общо взето невинни го отнасят, заради обичайните заподозрени.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 12 апр 2013 23:38

No Pyro No Fun написа:
1982 написа:Като не са хулигани повечето (което наистина е така, те самите не претендират за такива), защо им се репчите на тях (говоря за фракцията с двете цифри, разформирована преди 2 години) ???
В смисъл тъпо е, търсете си "танци" със съответните хора.

Съответните хора отказват "танц" на мощните... ултрас Ловеч... иначе има някои от ЮД които често се опитват да се правят на мъже като гърбят шалове и така...

Е, то шалове и децата от Хунтата гърбят. :lol: :lol: :lol: Както и нашите дечурля, дай да ги набием сега. :lol: :lol:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 12 апр 2013 23:41

Red_Girl написа:Е повече от 1-2ма са били, както и при нас става. На дербито на герена, заради някои и мен щяха да ме смачкат. Общо взето невинни го отнасят, заради обичайните заподозрени.

Покрай сухото гори и мокрото, няма начин. Виновните винаги се скриват сред тълпата, така че за да се стигне до тях, пострадват и невинни. Ама проблемът си е на невинните, като търпят сред себе си подобни индивиди, ще опират и те пешкира.

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 12 апр 2013 23:42

1982 написа:
Red_Girl написа:Е повече от 1-2ма са били, както и при нас става. На дербито на герена, заради някои и мен щяха да ме смачкат. Общо взето невинни го отнасят, заради обичайните заподозрени.

Покрай сухото гори и мокрото, няма начин. Виновните винаги се скриват сред тълпата, така че за да се стигне до тях, пострадват и невинни. Ама проблемът си е на невинните, като търпят сред себе си подобни индивиди, ще опират и те пешкира.

Да им скоча на всичките ли?
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
No Pyro No Fun
Контакти:

Мнениеот No Pyro No Fun » 12 апр 2013 23:45

1982 написа:
No Pyro No Fun написа:
1982 написа:Като не са хулигани повечето (което наистина е така, те самите не претендират за такива), защо им се репчите на тях (говоря за фракцията с двете цифри, разформирована преди 2 години) ???
В смисъл тъпо е, търсете си "танци" със съответните хора.

Съответните хора отказват "танц" на мощните... ултрас Ловеч... иначе има някои от ЮД които често се опитват да се правят на мъже като гърбят шалове и така...

Е, то шалове и децата от Хунтата гърбят. :lol: :lol: :lol: Както и нашите дечурля, дай да ги набием сега. :lol: :lol:

Кои имаш предвид от нашите, защото от М.С и големите им реваха по едно време... пък и много от наште и техните са яко във филма, дъртите като разправят как се е гърбело преди... то това сега нищо не е. От цялата работа най-тъпото е че хора които умират за отбора си излизат със забрани от съда за сметка на "хулиганите" зад маските.
Изображение

Laetitia
Контакти:

Re: Сектор Б

Мнениеот Laetitia » 12 апр 2013 23:54

1982 написа:Между другото, първото ви списание, "Сините" или "Само сините", не помня точно как се казваше, беше много хубаво. 1999-а почнахте да го издавате.
"Вечно сините", наистина беше много хубаво. Всичките броеве имам. :)
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 12 апр 2013 23:54

Red_Girl написа:Да им скоча на всичките ли?

Говоря като цяло, не един-единствен човек.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 13 апр 2013 00:01

No Pyro No Fun написа: дъртите като разправят как се е гърбело преди...

Не им вярвай много на "дъртите", бая преувеличават.

Потребителски аватар
Син до гроб_
Контакти:

Мнениеот Син до гроб_ » 13 апр 2013 00:10

Темата беше ясна още от начало на къде ще тръгне,за това реагирах с първото си мнение по този начин,колкото и да се прави авторът и на голям моралист и херувим борещ се с хулигани всяващи безредие в иначе нормалната ни "неполицейска " държава, Много е лесно да си полицай в днешно време-биеш избирателно,пък циганите нека крадат овчици,телета,прасета и всякакъв вид домашен добитък от отрудените ни баби и дядовци на село. Иначе плуващите по Перловската река пак нещо са се въодушевили неимоверно. :lol: Скоковете във вода са много субективен спорт....
Последна промяна от Син до гроб_ на 13 апр 2013 00:17, променено общо 1 път.
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !

Върни се в “Левски”