Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
balef

Re: Ивайло Петров-Пифа!!!

Мнениеот balef » 17 окт 2012 20:32

Този Пифче ли мифче ли е няма място в Левски !
Как отива в Локо Пд не става работата пак си се връща ......
Днес съм в Сони с трудов договор на работа но ме викат в Филипс отивам нещо не става работата и пак си се връщам в Сони ...... :lol:

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Контузиите в Левски-кой е виновникът.

Мнениеот TristaNNN » 17 окт 2012 21:08

BadBoy написа:ти за това ли посещаваш форумите, да затапваш... добре, че го сподели иначе никога нямаше да разбера.
докато гониш затапващи цели аз си споделям по темите... та специалисти професионалисти има, има и такива които с удоволствие биха работили в България, но проблемът е в собствениците на клубове които с трици искат да ловят магарици.
Между другото същият Родригес сега е и в националния отбор.

Пак пробваш да оригиналничиш и пак неуспешно, но това е лично твоя работа. Ако това те радва - забавлявай се.
Та да се върнем на специалистите. За жалост реномето на клубният ни футбол в момента е на нула, за което не вини само собствениците, причините са комплексни. Има малки изключения, но по принцип ако един човек е истински професионалист в сферата си, то първото нещо което ще го грабне е средата, а тук тя никак не е апетитна.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот tevez » 18 окт 2012 13:11

Изключително доволен от жребия за Купата на България остана председателят на УС на Пирин (Разлог) Захари Беличинов.

Новакът в „Б” група се падна срещу Левски на 1/16 финалите за Купата на България.

В първия двубой домакин ще е съставът на Левски, но от клуба са направили постъпления първия мач да се играе в Разлог.Затова е необходимо обаче съгласието на „сините”.

„Изключително съм радостен и удовлетворен от жребия. Пожелах си да ни се падне Левски или ЦСКА. Тъй като съм малко цесекар съм доволен, че ще играем точно срещу Левски. В Разлог не е идвал отбор от „А” група от повече от 20 години. Затова съм сигурен, че ще се получи истински празник .Нашето желание е първия мач срещу Левски да се играе в Разлог. Направили сме необходимите постъпления. Това е шанс за футболистите да ги забележат”, коментира председателят на Управителния съвет на клуба от Разлог Захари Беличинов пред кореспондент на Novsport.com.

Той изрази опасения, че в края на ноември, когато трябва да се играе първата среща, Разлог ще бъде потънал в сняг и условията за игра ще бъдат неблагоприятни.

На линия
Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 18 окт 2012 13:35

Мдаа, силно е вероятно в края на ноември да е доста снежно тука. И в името на интригата е по-добре първият мач да е в Разлог. Дано го преместят, само че май трябва да се съобразят и с ЦСКА–Лудогорец.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
damageplan
Контакти:

Мнениеот damageplan » 18 окт 2012 14:15

rhaegar написа:Мдаа, силно е вероятно в края на ноември да е доста снежно тука. И в името на интригата е по-добре първият мач да е в Разлог. Дано го преместят, само че май трябва да се съобразят и с ЦСКА–Лудогорец.

Изображение
Животните отвън се взираха от прасе към човек, от човек към прасе и отново от прасе към човек; но вече беше невъзможно да се каже кой какъв е." (Оруел "Фермата на животните"

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 18 окт 2012 15:39

Президентът на Пирин Разлог: Искаме да сме домакини в първия мач с Левски
„Да, в интерес на истината е така“, заяви Захари Беличенов. „Късметът бе на наша страна, че изтеглихме такъв жребий и се надявахме домакинството в първия мач да бъде в Разлог. Направихме постъпления, ако това нещо е възможно, то да се случи. Водени са разговори с представители на Левски по този въпрос. До утре, петък, предполагам, че ще имаме отговор на нашето желание.”

Какъв нагъл тип. Жребия каза, че ние сме домакини, идиот такъв. И ще сме домакини!

На линия
Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 18 окт 2012 15:41

damageplan написа:
rhaegar написа:Мдаа, силно е вероятно в края на ноември да е доста снежно тука. И в името на интригата е по-добре първият мач да е в Разлог. Дано го преместят, само че май трябва да се съобразят и с ЦСКА–Лудогорец.

Изображение

За това си говорим. Миналата година заваля в края на декември чак, ама пък държа около метър стабилно до март месец. Ба ли го как ще е сега :lol:
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
damageplan
Контакти:

Мнениеот damageplan » 18 окт 2012 17:14

Левски трябва да направи този жест и да се съгласи на размяна на домакинствата , така ще даде възможност на домакините от Разлог да напълнят и препълнят стадиона си , ако са домакини в първия мач и да реализират добри финансови приходи .
Животните отвън се взираха от прасе към човек, от човек към прасе и отново от прасе към човек; но вече беше невъзможно да се каже кой какъв е." (Оруел "Фермата на животните"

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 18 окт 2012 17:46

естествено че трябва да е съгласим на такава смяна.
Разлог имат фенове гледал съм им волейболния отбор.
А и на това разменено гостуване Левски не трябва да има проблеми.
Да не забравяме обаче последната контрола на отбора срещу Раковски.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
RIR
Контакти:

Мнениеот RIR » 19 окт 2012 10:04

Според мен е важно да се съгласим и поради друга причина.

Тогава вторият мач ще е в почивен ден, тук на Герена. Защото всички знаем как се ходи на мач в делничен ден в София. Особено ако го сложат в 15:00, ще има около 238 фена на стадиона.

Върни се в “Левски”