Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
BadBoy

Re: Контузиите в Левски-кой е виновникът.

Мнениеот BadBoy » 15 окт 2012 22:23

TristaNNN написа: "Кой префесионалист иска да работи в България?"

Давид Родригес
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 15 окт 2012 22:36

BadBoy написа:
TristaNNN написа: "Кой префесионалист иска да работи в България?"

Давид Родригес

Една птичка пролет не прави. Друг?
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 15 окт 2012 22:58

Когато задаваш въпроси бъди подготвен, а не сега да се измъкваш като пръдня из гащи. Питаш кой чужд специалист професионалист иска да работи в България, имаш име и ти стана крив, а дали една птичка прави пролет или не, факт е, че има такива.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 15 окт 2012 23:17

BadBoy написа:Когато задаваш въпроси бъди подготвен, а не сега да се измъкваш като пръдня из гащи. Питаш кой чужд специалист професионалист иска да работи в България, имаш име и ти стана крив, а дали една птичка прави пролет или не, факт е, че има такива.

Не с лошо бе спец от "Г". Да, една птичка пролет не прави, въпреки това не омаложавам работата в Ловеч. Тук не говорим за изключения, дискутираме нещата по принцип, а и не забравяй че не само ти се интересуваш от футбола в България, така че не се напрягай да затапваш. Резнах те веднъж-дваж и разбирам напъните ти да си върнеш, ама отново не се получава - опитай пак ;)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 15 окт 2012 23:25

ти за това ли посещаваш форумите, да затапваш... добре, че го сподели иначе никога нямаше да разбера.
докато гониш затапващи цели аз си споделям по темите... та специалисти професионалисти има, има и такива които с удоволствие биха работили в България, но проблемът е в собствениците на клубове които с трици искат да ловят магарици.
Между другото същият Родригес сега е и в националния отбор.

Потребителски аватар
727150
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот 727150 » 16 окт 2012 19:33

Изображение
Един отбор с история от два месеца , с нула титли и нула купи , неправомерно ползва емблемата и стадиона на друг отбор , чийто фенове с готовност гласуваха за евтаназията му .

venger
Контакти:

Мнениеот venger » 16 окт 2012 20:37

727150 написа:Изображение

Хахаха, той трябва да си е платил, за да скочи там! ;)
"Бела жига, това сега си ти!
И цела книга много ще те измори!"

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 16 окт 2012 23:14

Някой желаещ от Варна, Шумен или Търговище за дербито? Имаме едно свободно място.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Ивайло Петров-Пифа!!!

Мнениеот zlatan » 17 окт 2012 10:09

Ивайло Петров, който минава за един от най-близките хора на Георги Иванов се завърна в Левски. Пифа бе част от екипа на Гонзо в Локомотив Пловдив, но след като нещата пропаднаха, Петров се връща на работа в Левски.

На „Георги Аспарухов“ специалистът изпълнява функциите на главен скаут. Той разузнава опонентите на Левски. Петров анализира силните и слабите страни на противниците и на този етап работи сполучливо с Илиан Илиев и неговия треньорски щаб.

Пифа бе на „Герена“ тази сутрин, когато се проведе първото занимание на „сините“ за деня. Довечера Левски отново ще тренира, но закрито за журналисти и фенове. Така ще бъде и в следващите дни до дербито с ЦСКА, което е в събота от 16 часа на стадион „Васил Левски“.

ако някой нормален човек може да ми обясни как този търтей работи на Герена шапка ще му сваля.
По-средата на сезона зарязва един екип и отива при друг и след това пак се връща.
Господа управници не усещате ли че станаха много гафовете в отбора.

Нямаме нормален доктор,физиотерапевт,помщниците се разхождат като панаирски мечки
Хора стегнете се времето лети а ние отбор все още нямаме.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
RIR
Контакти:

Re: Ивайло Петров-Пифа!!!

Мнениеот RIR » 17 окт 2012 10:58

Наистина, много ценен кадър ще да е тоя Пифа, че да си го прибираме щом не му се получи в Локо Пд. :mrgreen:

За съжаление организацията ни е на нулево ниво. За съжаление и в много други фирми е така. Някой от тях въртят доста повече пари от Левски и имат не по-малко фенове (клиенти). ;)

Смешна история.

Върни се в “Левски”