Левски: Бивши играчи и треньори

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Seryosly
Контакти:

Re: Головата машина Гара Дембеле: Чакам оферта от Левски!!!

Мнениеот Seryosly » 04 окт 2012 16:56

''Най-добрият чужденец играл някога в Левски'' - думи на Шматков не го щят никъде и ще се връща пак не е ли жалко .. Сър , Мър Дембеле е поредният неоценен ИГРАЧ от ''отбора на народа''- защо ли така всъщност е такава класа каквото си изгради тук със бутане и ръгане ....

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 04 окт 2012 18:10

Seryosly написа:''Най-добрият чужденец играл някога в Левски'' - думи на Шматков не го щят никъде и ще се връща пак не е ли жалко .. Сър , Мър Дембеле е поредният неоценен ИГРАЧ от ''отбора на народа''- защо ли така всъщност е такава класа каквото си изгради тук със бутане и ръгане ....

Много си е "оценен" даже!От феновете на Левски.
Изобщо не ми дреме за феновете на Фрайбург. :twisted:
ПП.Пробвай се и ти с "бутане и ръгане" да вкараш 45 гола. ;)

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 04 окт 2012 18:13

На Гарата не му липсва футбола в Левски, а слабата дисциплина в клуба, евтиният алкохол в кръчмите и леките момичета в дискотеките!!! Гарата иска да се върне към живота от Студентски град, а не да си оправя формата! Нали не сте забравили всичките му пиянски изцепки, нали не сте забравили колко пъти бе хващан да кара пиян, че и с фалшива книжка?! Нали ви е ясно, че това ще се случва отново, ако той се върне в България! Да не говорим, че е крайно време да бъде осъден, заради всичките си пиянски изцепки зад волана, защото ако аз карам пиян мен ще ме осъдят! Е не виждам на какво отгоре госпидин Дембеле има право на специални привилегии?!

Та просто на този разглезен и прехвален футбайлер му пусна от желязната дисциплина в Германия, която определено не му понася и иска да се върне към лекият живот в България, където никой не го караше да прави нищо, където ръководството на клуба му покриваше изцепките и го вадеше от ареста и където го смятат за някакъв футболен бог, нищо, че е супер посредствен играч (това ясно се видя от престоя му в Германия), което в действителност говори доста колко е слаб родният футбол, щом това пиянде е звезда и голмайстор у нас...
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

sandi74

Мнениеот sandi74 » 04 окт 2012 18:45

Нека почака.

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 04 окт 2012 19:25

Добре бе момчета - той идва под наем.Нали се сещате, че тогава риска си остава изцяло за Фрайбург, а Левски само може да спечели от подобен ход.Ако нещата се развият добре и той покаже познатата си класа - чудно!Ако не - Левски разтрогва договора по вина на играча и нещата се приключват, а Фрайбург да му мислят.

А и освен това новината е абсолютна партенка от жалкото сайтче на бат ви Крумчо, който замира постепенно и само се чудят как да го посъживят...

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 04 окт 2012 23:10

megan fox написа:На Гарата не му липсва футбола в Левски, а слабата дисциплина в клуба, евтиният алкохол в кръчмите и леките момичета в дискотеките!!! Гарата иска да се върне към живота от Студентски град, а не да си оправя формата! Нали не сте забравили всичките му пиянски изцепки, нали не сте забравили колко пъти бе хващан да кара пиян, че и с фалшива книжка?! Нали ви е ясно, че това ще се случва отново, ако той се върне в България! Да не говорим, че е крайно време да бъде осъден, заради всичките си пиянски изцепки зад волана, защото ако аз карам пиян мен ще ме осъдят! Е не виждам на какво отгоре госпидин Дембеле има право на специални привилегии?!

Та просто на този разглезен и прехвален футбайлер му пусна от желязната дисциплина в Германия, която определено не му понася и иска да се върне към лекият живот в България, където никой не го караше да прави нищо, където ръководството на клуба му покриваше изцепките и го вадеше от ареста и където го смятат за някакъв футболен бог, нищо, че е супер посредствен играч (това ясно се видя от престоя му в Германия), което в действителност говори доста колко е слаб родният футбол, щом това пиянде е звезда и голмайстор у нас...

Абсолютно не съм съгласен с теб. Този т.нар. от теб "разглезен и прехвален футбайлер" е най-добрият нападател на клуба в последните 30-ина години с оглед на коефицент мачове/голове. Този разглезен и прехвален футбайлер" е липсващата брънка в отбора на Мъри и този "разглезен и прехвален футбайлер" направи от Ясен треньор.

И повярвай ми, немкините са не по-малко разкрепостени от нашите. Надценяваш краварките, определено. А иначе то Фрайбург без участието на Дембеле се вижда къде са - 14-то място. Може също така да видиш, че основният им нападател за 6 мача има 1 гол в 6 мача. ;)

Злобничък и несъстоятелен коментар.

ДЕМБЕЛЕ ДОЙДЕ, ВИДЯ! И РАЗБИ! ТОВА Е!

И не той избра трансфера си, а Батков, който можеше да спечели двойно повече. С продажбата на Гара и Жо, Батков измами "Левски", феновете и Гонзо!

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Re: Бивши играчи и треньори

Мнениеот СВОБОДЕН » 05 окт 2012 12:31

На сегашния отбор на Левски не му трябва Дембеле. Не му трябва и никой друг играч от когото отбора ще бъде тотално зависим и, ако по някаква причина не играе ще губим мачове. Трябва му избистрен и ефективен стил на игра и поне по двама равностойни играчи на всеки пост които да се конкурират за титулярно място.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 05 окт 2012 15:42

СВОБОДЕН написа:На сегашния отбор на Левски не му трябва Дембеле. Не му трябва и никой друг играч от когото отбора ще бъде тотално зависим и, ако по някаква причина не играе ще губим мачове. Трябва му избистрен и ефективен стил на игра

Нещо, което за съжаление невиждаме, след 1 месец подготовка и 2 месеца и 10-на мача официален футбол ... :(
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 05 окт 2012 17:40

Май още ви боли, а? :lol:
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 05 окт 2012 23:28

Levskar_90 написа:
megan fox написа:На Гарата не му липсва футбола в Левски, а слабата дисциплина в клуба, евтиният алкохол в кръчмите и леките момичета в дискотеките!!! Гарата иска да се върне към живота от Студентски град, а не да си оправя формата! Нали не сте забравили всичките му пиянски изцепки, нали не сте забравили колко пъти бе хващан да кара пиян, че и с фалшива книжка?! Нали ви е ясно, че това ще се случва отново, ако той се върне в България! Да не говорим, че е крайно време да бъде осъден, заради всичките си пиянски изцепки зад волана, защото ако аз карам пиян мен ще ме осъдят! Е не виждам на какво отгоре госпидин Дембеле има право на специални привилегии?!

Коментирай Уефалона тука си бездарен мойто анонимниче 8-)

Всеки си има право на мнение ;)
Иначе Гарата беше добър :)
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Върни се в “Левски”