Левски: Трансферно лято
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Трансферно лято
Няма спор че селекцията е много закъсняла. Да се надяваме поне да е качествена и всеки един от привлечените ще е достоен титуляр.Ако се вярва от казаното и написано до този момент включително и аржентинеца са свободни агенти. В същото време се "говори" че заделената сума за селекция е малко над 1мил.Е. Това показва че поне за централен нападател пари няма да се жалят, а има вероятност да се вземат още крило и краен защитник??????????????
metodito написа:Неслучайно Хубчев си позволи гласно да говори за нуждата от спортен директор. Той да тренира ли, да скаутва и да преговаря с клубове и футболисти ли? Не може без спортен директор. Сега, каква ще я свърши, ще се разбере в края на сезона. Лично аз се надявам на ТошкУ и/или Кр.Димитров, ма май няма да стане работата. Обикновено трансферите "в последната минута" са ни най-силни май (то повечето са тогава, де), така че не е късно за трансферът с главно "Т".
А от това, което прочетох в "Тема спорт", Кайзер май си е бил решил, че не иска да остава в България, така или иначе. Щом при интерес на Лудогорец е взел решение да се върне в Полша...
Мисли малко, човеко! За чий са ни тези двамата? Те са перфектни за ниво Ботев и толкоз. Ако преминат в някоиот първите три отбора ще са пълен провал. Пример- представянето им в националния отбор. Първият е доказан охлюв с цена 4 млн. лв. Отиде в Германия да поиграе истински футбол и бе разкрит. При темпо ходом дава действително добри пасове, но при бърза игра? Другият се опитва да прикрие страха си от Левски под предтекст че му било още рано да играе на Герена. Един футболист обикновено показва потенциала си между 19 и 21 години. Отклоненията са изключения. Ако на 22 не си готов да играеш в голям отбор, кога? На 27 ли? Когато трезвото мислене е прекършило мечтите ти. На Левски страхливци не му трябват. Отгоре на всичкото онези комплексари искат 1 млн. лв за него. Нека поддържат огъня на градското дерби. Помисли си, ако имахме 5 млн. лв за трансфери какви и колко футболисти бихме могли да вземем.
Днес аржентинеца минава медицински прегледи. Дано е здрав. Разбрах, че Хубси е гладал за ЦН някакво франсе от втория им ешелон. Да се доверим на избора му иначе ще трябва да разчитаме на Илия да ни изненада.
atanasovt049 написа:НАПАДАТЕЛ КОГА? Има 20 дни до първия мач, ние нямаме център нападател за него...
Това не е за тази тема, а за мрънкането, в другата тема.

Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
- metodito
- Контакти:
wilge написа:metodito написа:Неслучайно Хубчев си позволи гласно да говори за нуждата от спортен директор. Той да тренира ли, да скаутва и да преговаря с клубове и футболисти ли? Не може без спортен директор. Сега, каква ще я свърши, ще се разбере в края на сезона. Лично аз се надявам на ТошкУ и/или Кр.Димитров, ма май няма да стане работата. Обикновено трансферите "в последната минута" са ни най-силни май (то повечето са тогава, де), така че не е късно за трансферът с главно "Т".
А от това, което прочетох в "Тема спорт", Кайзер май си е бил решил, че не иска да остава в България, така или иначе. Щом при интерес на Лудогорец е взел решение да се върне в Полша...
Мисли малко, човеко! За чий са ни тези двамата? Те са перфектни за ниво Ботев и толкоз. Ако преминат в някоиот първите три отбора ще са пълен провал. Пример- представянето им в националния отбор. Първият е доказан охлюв с цена 4 млн. лв. Отиде в Германия да поиграе истински футбол и бе разкрит. При темпо ходом дава действително добри пасове, но при бърза игра? Другият се опитва да прикрие страха си от Левски под предтекст че му било още рано да играе на Герена. Един футболист обикновено показва потенциала си между 19 и 21 години. Отклоненията са изключения. Ако на 22 не си готов да играеш в голям отбор, кога? На 27 ли? Когато трезвото мислене е прекършило мечтите ти. На Левски страхливци не му трябват. Отгоре на всичкото онези комплексари искат 1 млн. лв за него. Нека поддържат огъня на градското дерби. Помисли си, ако имахме 5 млн. лв за трансфери какви и колко футболисти бихме могли да вземем.
Днес аржентинеца минава медицински прегледи. Дано е здрав. Разбрах, че Хубси е гладал за ЦН някакво франсе от втория им ешелон. Да се доверим на избора му иначе ще трябва да разчитаме на Илия да ни изненада.
Ми, така мисля, да. Като относно за Димитров, най-вече с мисъл, че може да му вземем некой лев - млад, част от националния отбор на мъжете. Щом Славия успяха да продадат в Холандия и Италия двама национали и са изкарали със сигурност добри пари. А за Тошко, мисля, че не си прав. Фен съм на Давиде, но според мен, Неделев е леко с класа над него. Откъде е инфото за 4 милиона? Ако са толкова наистина, то няма какво да се обсъжда, но ако е до милион евро, според мен си заслужава.
atanasovt049 написа:НАПАДАТЕЛ КОГА? Има 20 дни до първия мач, ние нямаме център нападател за него...
Имаме голмайстора на лигата. Да, трябва ни още поне един, но да кажеш, че нямаме нападател за първия мач...
Nuke написа:atanasovt049 написа:НАПАДАТЕЛ КОГА? Има 20 дни до първия мач, ние нямаме център нападател за него...
Имаме голмайстора на лигата. Да, трябва ни още поне един, но да кажеш, че нямаме нападател за първия мач...
Костов е наказан,остава Илия Димитров.
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
Да, моя грешка. Ми то и да вземем сега нападател, трябва да е някаква машина, за да направи фурор след няколко дни.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=CQJsP-VAOk8[/youtube]
A защо чакате фурор от един футболист? Хубчев колко пъти казва, че иска колектив, а не индивидуалисти.. Мачовете ще се решат от отбора. Дали някой който е дошъл преди 3 дни ще подложи крак в правилния момент или друг е все едно.. Ако чакаме на нападател или вратар да ни решат мачовете сме го закършили. Хубчев иска противното. Всеки приличен футболист ако е в добро функционално състояние и е тактически грамотен след 1 седмица с новия отбор ще знае къде да застане. Естествено с обиграност е далеч по-добре и като познаваш колегите знаеш кой на какво е способен, но най-важните показатели на един нападател - пласиране, голов удар и т.н. или ги имаш или не ги учиш за месец. Не ме разбирайте грешно. Всички знаем какво е обигран отбор, който си знае и кътните зъби, и в един шампионат това е супер наложително. В едни турнирни мачове и то в началото на подготовката на всеки отбор е желателно, но не и фатално.
110 години любов!
На тоя му се дублират функциите с Мариани. Дано бие по-добре корнери. Има и вариант Мариани да играе ляво крило. Правил го е вече. Другия вариант е да хваща пътя.