/анкета/Делио Роси - Пророка от Римини

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Трябва ли Делио Роси да си подаде оставката

Да
15
19%
Веднага
10
13%
Още вчера
21
27%
Да пита ръководството
31
40%

Общо гласове: 77

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Re: /анкета/ Делио Роси

Мнениеот tiamat » 11 апр 2018 00:46

blue avalanche написа:
OGI1914RZ написа:
blue avalanche написа:
OGI1914RZ написа:Съвсем сериозно... От Разград съм и долу горе имам наблюдения. За стила на игра на Лудогорец и начина по който изглежда, най голяма "вина" има Георги Дерменджиев. При него обаче проблемът е липсата на характер или по точно много е мекушав.Като помощник от началото на целия проект,той остави следи от работата си. Може го.Но до него трябва да има един СТД тип Наско,Херо,Хубчев или още по голямо перде с високо самочувствие за да тушира "звездеенето" на играчите.Чичо Гошо показа че знае как да накара отбора да играе приятен за окото футбол!

Извинявай, ама с играчи като тези на Л-ц и Петев, и Стоев станаха шампиони. Най-вероятно Н.Митов, Ант.Здравков и Е.Топузаков също ще станат шампиони. И??? :?
А "стилът" на Л-ц при всички треньори си е един и същ.

С уговорката че това не е форумът на Лудогорец и не съм сигурен дали е удачно да ги коментираме,искам да ти кажа, че със същите играчи един португалец не можа да приложи същия стил и резултати.А при другите двама споменати, чичо Гошо беше помощник и беше близо до отбора.

Ние не обсъждаме Л-ц. Обсъждаме г-н Дерменджиев, когото ти, очевидно, промотираш като евентуален треньор на Левски.
Само ще ти кажа, че някои познаваме този треньорски гений от времето, когато беше ст.треньор на Сливен. Въздух под налягане!
Съвпадение ли е, че този колос на треньорската мисъл "разцъфна" с добрите играчи на Л-ц? Пак казвам - Сульо и Пульо могат да станат шампиони в най-смешната лига в Европа с тези играчи.

Точно като треньор на Сливен беше май в тройката на полусезона, после ЦСКА-то дръпна звездната четворка (Ив. Стоянов, Коста Янев, Чавдаров и защитника как му беше името), и Сливен потъна и игрово, и финансово. Но може и да се бъркам, и това да беше при Дуци Симонович...

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 11 апр 2018 00:50

Не знам що не му вземат на Роси няколко италиянски играчи. Така и така се хвърлиха пари за играчи, а някои италианци от 2-3 лига няма да струват бог знае колко много предполагам. Ще разбират стила на Роси, и ще приучат и останалите...

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 11 апр 2018 05:11

tiamat написа:Не знам що не му вземат на Роси няколко италиянски играчи. Така и така се хвърлиха пари за играчи, а някои италианци от 2-3 лига няма да струват бог знае колко много предполагам. Ще разбират стила на Роси, и ще приучат и останалите...

Или поне да скопат другите...
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 11 апр 2018 09:55

blue avalanche написа:Л.Петрович е на 70г. Вие искате по време на някой мач да умре до тъчлинията ли?

Не го оспорвам, но ще ти припомня само за Фъргюсън, Хайнкес, Венгер, Капело, Дел Боске и други които работеха, (а някои все още работят) и на по- преклонна възраст. И то в много по- квалитетни първенства с в пъти по- голямо натоварване. Мисълта ми беше, че читав треньор едва ли би се навил да работи до края на сезона. Идеята ми е от новия сезон да имаме СТД и той да наложи строг ред и дисциплина. Явно жабаря е изпуснал съблекалнята. Виж с кои футболисти Майстора беше на върха с прилична игра:
Йоргачевич, Чворович, Александров, Генев, Сандберг, Лукин, Пиргов, Минев, Орачев, де Нойер, Прохазка, Краев, Аниете, Деса, Костадинов, Бурабия, Нар, Адениджи. Може да съм пропуснал някого. И с какви играчи настоящият ще изтърве и четвъртото място:
Митрев, Кръстев, Цветкович, Яблонски, Ейолфсон, Фигейредо, Нашименто, Тиам, Панайотов, Гомес, Вутов, Прохазка, Кабрал, Обертан, Костов, Буш, Ст. Иванов. Направи си сравнение- на треньорите, на футболистите и визитките им, на постигнатите резултати и класирането, на качеството на играта и атрактивността, на посещаемостта, на безразличието на феновете. Виж анкетата. Никога до сега феновете не са давали предимство на тима от Коматево, никога до сега на феновете на Левски не им е било все едно как ще завърши мача довечера. Виж във форума колко души не вярват в победата тази вечер, на колко не им пука. Ще видиш и колко сини зрители ще има.
Знам, че не е редно. Но смяната на Роси е по- малкото зло.
Привличането на следващия треньор трябва да стане под надзора на футболен специалист (Спас определено не е такъв). Изборът не бива да е бърз, от зор. А внимателно прецизиран. Човекът трябва да е с визитка, доказан авторитет, с шампионска история и манталитет на победител. За това трябва време и спокойствие. И да се свърши от професионалист.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 11 апр 2018 10:52

wilge написа:
blue avalanche написа:Л.Петрович е на 70г. Вие искате по време на някой мач да умре до тъчлинията ли?

Не го оспорвам, но ще ти припомня само за Фъргюсън, Хайнкес, Венгер, Капело, Дел Боске и други които работеха, (а някои все още работят) и на по- преклонна възраст. И то в много по- квалитетни първенства с в пъти по- голямо натоварване. Мисълта ми беше, че читав треньор едва ли би се навил да работи до края на сезона. Идеята ми е от новия сезон да имаме СТД и той да наложи строг ред и дисциплина. Явно жабаря е изпуснал съблекалнята. Виж с кои футболисти Майстора беше на върха с прилична игра:
Йоргачевич, Чворович, Александров, Генев, Сандберг, Лукин, Пиргов, Минев, Орачев, де Нойер, Прохазка, Краев, Аниете, Деса, Костадинов, Бурабия, Нар, Адениджи. Може да съм пропуснал някого. И с какви играчи настоящият ще изтърве и четвъртото място:
Митрев, Кръстев, Цветкович, Яблонски, Ейолфсон, Фигейредо, Нашименто, Тиам, Панайотов, Гомес, Вутов, Прохазка, Кабрал, Обертан, Костов, Буш, Ст. Иванов. Направи си сравнение- на треньорите, на футболистите и визитките им, на постигнатите резултати и класирането, на качеството на играта и атрактивността, на посещаемостта, на безразличието на феновете. Виж анкетата. Никога до сега феновете не са давали предимство на тима от Коматево, никога до сега на феновете на Левски не им е било все едно как ще завърши мача довечера. Виж във форума колко души не вярват в победата тази вечер, на колко не им пука. Ще видиш и колко сини зрители ще има.
Знам, че не е редно. Но смяната на Роси е по- малкото зло.
Привличането на следващия треньор трябва да стане под надзора на футболен специалист (Спас определено не е такъв). Изборът не бива да е бърз, от зор. А внимателно прецизиран. Човекът трябва да е с визитка, доказан авторитет, с шампионска история и манталитет на победител. За това трябва време и спокойствие. И да се свърши от професионалист.

Като цяло съм съгласен. В момента имаме, смея да твърдя, доста качествени играчи и резултатите не съответстват. С такива футболисти просто трябваше да мачкаме. И като игра, и като резултати.
Треньорът винаги трябва да се избира внимателно. Започвам да си мисля дали Грант не беше по-правилната опция. Но, минало - заминало.Както казват по филмите, трябва да се минимизират щетите. Преди играчите да свикнат със загубите. А някои от тях просто трябва да бъдат освободени.
Що се отнася до СТД, пред себе си имаме 2 варианта. Стоилов, със сигурност, е "железния човек" в Хибрида, но Петричев едва ли е "железния човек" в Л-ц. Така, че...
ПП. Хората, които си изброил са по-скоро мениджъри, а не треньори в смисъла, който влагаме тук, в България.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 11 апр 2018 11:01

Към момента длъжността СТД в Левски е напълно излишна поради простата причина, че СТД-то няма никаква власт и по-скоро го играе лице, което обира негативите. Ако наистина искаме длъжността СТД да функционира, то Срас трябва да даде пълната власт и да си гледа само даването на пари. Щото така Срас да води чрез мениджъри някакви играчи, а СТД да се оправдава, че не го бръснат за слива просто не става. Много е важно да се изгради работещо скаутско звено и да се спре взимането на играчи от Ютуб и разни мениджърчета на заплата при нас. СТД и треньорът заедно да избират играчите, за да няма после драми и оправдания. Да се знае кой кого е довел, за колко пари и поради какви причини.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 11 апр 2018 11:08

koisa написа:Към момента длъжността СТД в Левски е напълно излишна поради простата причина, че СТД-то няма никаква власт и по-скоро го играе лице, което обира негативите. Ако наистина искаме длъжността СТД да функционира, то Срас трябва да даде пълната власт и да си гледа само даването на пари. Щото така Срас да води чрез мениджъри някакви играчи, а СТД да се оправдава, че не го бръснат за слива просто не става. Много е важно да се изгради работещо скаутско звено и да се спре взимането на играчи от Ютуб и разни мениджърчета на заплата при нас. СТД и треньорът заедно да избират играчите, за да няма после драми и оправдания. Да се знае кой кого е довел, за колко пари и поради какви причини.

Абе, той и Букарев изръшна половин Европа да гледа играчи, ама какво от това? Просто момчето не разбира и тва е! И Л-ц, и Хибрида имат добри скаути. Е, при Тирето има и провали, но попаденията са доста повече. Разликата с Л-ц е, че там за качествените играчи се плаща.
Да се знае кой кого е довел, за колко пари и поради какви причини.

Някой някъде знае. :mrgreen: Просто ние с теб не го знаем. :lol: :lol:

На линия
drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 11 апр 2018 11:16

blue avalanche написа:Но, минало - заминало.Както казват по филмите, трябва да се минимизират щетите. Преди играчите да свикнат със загубите.

Това е изключително важно, защото ако не се вземат мерки, преди да сме загубили теоретично битката за Европа, 90% от тези играчи за мен ще бъдат загубени за каузата Левски и в следващите сезони и ще трябва пак да търсим килограми нови.
Трябва да се вземат мерки, за да си кажат играчите "На боса му пука значи за резултатите и аз трябва да си стегна задника"
В противен случай мисленето е "Ние си падаме, на боса не му пука, на мен ли да ми пука? Нали си вземам заплатата, ще си карам така"

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 11 апр 2018 11:39

blue avalanche написа:Абе, той и Букарев изръшна половин Европа да гледа играчи, ама какво от това? Просто момчето не разбира и тва е! И Л-ц, и Хибрида имат добри скаути. Е, при Тирето има и провали, но попаденията са доста повече. Разликата с Л-ц е, че там за качествените играчи се плаща.

Не знам колко разбира Букарев, но реално не му се даде шанс за да преценим. И той като Чиликов ходи да гледа по Европа, а накрая Срас докарва други. За това казвам, че тази длъжност е излишна докато Срас прави селекцията.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 11 апр 2018 11:44

koisa написа:
blue avalanche написа:Абе, той и Букарев изръшна половин Европа да гледа играчи, ама какво от това? Просто момчето не разбира и тва е! И Л-ц, и Хибрида имат добри скаути. Е, при Тирето има и провали, но попаденията са доста повече. Разликата с Л-ц е, че там за качествените играчи се плаща.

Не знам колко разбира Букарев, но реално не му се даде шанс за да преценим. И той като Чиликов ходи да гледа по Европа, а накрая Срас докарва други. За това казвам, че тази длъжност е излишна докато Срас прави селекцията.

Ами Букарев, като е много отворен, що не каза кои играчи беше набелязал??? Тъй де... Да можем да преценим. И не смятам, че играчите, които (ПРЕДПОЛАГАЕМО) Русев е довел са чак толкова зле. Даже напротив.

Върни се в “Левски”