blue avalanche написа:OGI1914RZ написа:blue avalanche написа:OGI1914RZ написа:Съвсем сериозно... От Разград съм и долу горе имам наблюдения. За стила на игра на Лудогорец и начина по който изглежда, най голяма "вина" има Георги Дерменджиев. При него обаче проблемът е липсата на характер или по точно много е мекушав.Като помощник от началото на целия проект,той остави следи от работата си. Може го.Но до него трябва да има един СТД тип Наско,Херо,Хубчев или още по голямо перде с високо самочувствие за да тушира "звездеенето" на играчите.Чичо Гошо показа че знае как да накара отбора да играе приятен за окото футбол!
Извинявай, ама с играчи като тези на Л-ц и Петев, и Стоев станаха шампиони. Най-вероятно Н.Митов, Ант.Здравков и Е.Топузаков също ще станат шампиони. И???![]()
А "стилът" на Л-ц при всички треньори си е един и същ.
С уговорката че това не е форумът на Лудогорец и не съм сигурен дали е удачно да ги коментираме,искам да ти кажа, че със същите играчи един португалец не можа да приложи същия стил и резултати.А при другите двама споменати, чичо Гошо беше помощник и беше близо до отбора.
Ние не обсъждаме Л-ц. Обсъждаме г-н Дерменджиев, когото ти, очевидно, промотираш като евентуален треньор на Левски.
Само ще ти кажа, че някои познаваме този треньорски гений от времето, когато беше ст.треньор на Сливен. Въздух под налягане!
Съвпадение ли е, че този колос на треньорската мисъл "разцъфна" с добрите играчи на Л-ц? Пак казвам - Сульо и Пульо могат да станат шампиони в най-смешната лига в Европа с тези играчи.
Точно като треньор на Сливен беше май в тройката на полусезона, после ЦСКА-то дръпна звездната четворка (Ив. Стоянов, Коста Янев, Чавдаров и защитника как му беше името), и Сливен потъна и игрово, и финансово. Но може и да се бъркам, и това да беше при Дуци Симонович...