Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Ozzimozzi
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот Ozzimozzi » 03 мар 2021 21:37

zieek91 написа:Изображение

Срещнаха се два държавни отбора и ако имаше начин да отпаднат и двата едновременно, щеше да бъде най-добре! :)
Иначе тази ситуация си е класическо изпълнение, но в други спортове, нямащи нищо общо с футбола. Да не говорим, че червения картон бе твърде пресилен, но като цяло по-малко слабият отбор спечели. ;)
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

yagarr

Мнениеот yagarr » 03 мар 2021 22:05

Дузпа,червен картон,спестен червен, подаръци от Берое и взеха че биха учуден съм :mrgreen:

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 04 мар 2021 07:18

шивача написа:
damyanov1963 написа:
шивача написа:Пената определено сгреши с това нещо. За жалост... Но аз винаги ще си го уважавам и подкрепям. За съжаление боклуци като марешки имат шанса да бутат пари и да се гаврят с икони, като Чичо Митко :(

Това означава ли, че ще гласуваш за "боклук, като Марешки", ако не, значи не подкрепяш Пената.

Аз не гласувам. Нямам време и желание да се занимавам с боклуци. Последно се излъгах да гласувам за царя. От тогава съм пас :mrgreen:

Ще се от клоня от темата, но понеже и аз не гласувам, а все ни разправят, че по този начин правим услуга на някой, какво ще стане, ако се обяви бойкот на изборите и никой не гласува?
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 04 мар 2021 08:27

Би било прекрасно :)
Представяте ли си "Не подкрепям никого" -60%

:lol:
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 04 мар 2021 08:45

damyanov1963 написа:
шивача написа:
damyanov1963 написа:
шивача написа:Пената определено сгреши с това нещо. За жалост... Но аз винаги ще си го уважавам и подкрепям. За съжаление боклуци като марешки имат шанса да бутат пари и да се гаврят с икони, като Чичо Митко :(

Това означава ли, че ще гласуваш за "боклук, като Марешки", ако не, значи не подкрепяш Пената.

Аз не гласувам. Нямам време и желание да се занимавам с боклуци. Последно се излъгах да гласувам за царя. От тогава съм пас :mrgreen:

Ще се от клоня от темата, но понеже и аз не гласувам, а все ни разправят, че по този начин правим услуга на някой, какво ще стане, ако се обяви бойкот на изборите и никой не гласува?

Нищо! Пак същите боклуци ще ни управляват, пак ще крадат, лъжат и мажат. А относно гласуването, ще измислят начин дори един човек да иде да гласува, да е достатъчен :mrgreen:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Martinez1948
Контакти:

Мнениеот Martinez1948 » 04 мар 2021 08:59

favaca8888 написа:Би било прекрасно :)

Малко е предобрил.

Изображение
Който бан подклажда другиму, сам изяжда него
“Bunch of slack-jawed faggots around here. This stuff’ll make you a goddamn sexual tyrannosaurus, just like me….”

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 04 мар 2021 09:01

Ейвалата на Баче Хубчев :mrgreen: . Добре ги е оребрил. Ама какво са за Шиши 1 млн. :mrgreen: .
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 04 мар 2021 09:15

bubka написа:Ейвалата на Баче Хубчев :mrgreen: . Добре ги е оребрил. Ама какво са за Шиши 1 млн. :mrgreen: .

Пари за семки, какво друго да са :mrgreen:
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 04 мар 2021 10:01

damyanov1963 написа:
шивача написа:
damyanov1963 написа:

И за мислех като теб, но си промених мнението. Негласуването е пак гласуване.
Вероятно би била полезна тази тактика ако изборите не се зачитат при гласували под 50 % от гласоподавателите. Но тъй като няма такъв вариант, негласувал пак си гласувал. ;)

Само на теорията има вариант никой да не гласува, защото ГЕРБаджии и ДПСари ще гласуват на 100 %. Ако никой друг не гласува, ГЕРБ примерно ще има 80 %, а ДПС 20% и пак ще ни управляват, а негласувалите ще са в пръст в уста и ще се ядосват по форумите. Затова е важно да се гласува, особено сега ако искаме да изгоним Шайката, която ни унищожава.
Няма партия от новите, която да удовлетворява на 100% изискванията ми, но със сигурност има една крадлива шайка, която не удовлетворява изискванията ми и на 0.1%. За това в случая съм избрал да гласувам за по - малкото зло, за да измета голямото, а на следващите избори пак ще му мислим.
Може и да греша, но така мисля.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 04 мар 2021 10:03

favaca8888 написа:Би било прекрасно :)

Е, и? Мислиш, че ще трогнеш Шайката и ще се откажат да направят правителство и да спрат да крадат?
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Върни се в “Левски”