damyanov1963 написа:шивача написа:damyanov1963 написа:шивача написа:Пената определено сгреши с това нещо. За жалост... Но аз винаги ще си го уважавам и подкрепям. За съжаление боклуци като марешки имат шанса да бутат пари и да се гаврят с икони, като Чичо Митко

Това означава ли, че ще гласуваш за "боклук, като Марешки", ако не, значи не подкрепяш Пената.
Аз не гласувам. Нямам време и желание да се занимавам с боклуци. Последно се излъгах да гласувам за царя. От тогава съм пас

Ще се от клоня от темата, но понеже и аз не гласувам, а все ни разправят, че по този начин правим услуга на някой,
какво ще стане, ако се обяви бойкот на изборите и никой не гласува?
И за мислех като теб, но си промених мнението. Негласуването е пак гласуване.
Вероятно би била полезна тази тактика ако изборите не се зачитат при гласували под 50 % от гласоподавателите. Но тъй като няма такъв вариант, негласувал пак си гласувал.
Само на теорията има вариант никой да не гласува, защото ГЕРБаджии и ДПСари ще гласуват на 100 %. Ако никой друг не гласува, ГЕРБ примерно ще има 80 %, а ДПС 20% и пак ще ни управляват, а негласувалите ще са в пръст в уста и ще се ядосват по форумите. Затова е важно да се гласува, особено сега ако искаме да изгоним Шайката, която ни унищожава.
Няма партия от новите, която да удовлетворява на 100% изискванията ми, но със сигурност има една крадлива шайка, която не удовлетворява изискванията ми и на 0.1%. За това в случая съм избрал да гласувам за по - малкото зло, за да измета голямото, а на следващите избори пак ще му мислим.
Може и да греша, но така мисля.