Левски: Трансферно лято

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Serafim
Контакти:

Re: Левски: Трансферно лято

Мнениеот Serafim » 20 юни 2019 00:33

И аз предпочитам Дидо пред него, обаче имам чувството, че дните на Холмар и Рейеш са преборение. Дали на зима или в края на идния сезон, вероятно ще си тръгнат. Няма лошо тоя да го вземем за резерва/ротация сега. Не съм му гледал толкова много мачове, че да го коментирам. Лошо впечатение ми направи, че понякога изглежда неориентиран, което е голям проблем относно позиционирането. Но не е нещо, което не може да бъде изчистено с времето.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 20 юни 2019 05:38

Kris_men2000 написа:
metodito написа:
Вълчан написа:
metodito написа:Дано стане. Аз им няма вяра на тея, ма този път може и да познаят. На 22, национален състезател, включва се на статични положения.

Сигурно скача за високи топки..... :mrgreen: Господар във въздуха значи....

4 гола за един сезон е доста прилично за централен защитник.

А за Яблонеца какво да кажем.9 гола и голмайстор макар да е ЦЗ.Направо мечта.

Това беше някакво уникално постижение.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 20 юни 2019 07:51

NOMER14 написа:Само ще припомня, че Ники Илиев стана твърд титуляр на 19 години и половина.

И май имаше повече голове от Яблонски, даже вкарваше и на Щутгарт, Милан, Холандия и т.н.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 20 юни 2019 08:40

Интересно ми е дали назначаването на Петков за СТД има нещо общо с раздвижването ни на трансферния фронт и като какъв е отговорен за това. Човек със задълженията на СТД, или с мениджърските му контакти поради които го и взехме.
110 години любов!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 20 юни 2019 08:50

Неслучайно Хубчев си позволи гласно да говори за нуждата от спортен директор. Той да тренира ли, да скаутва и да преговаря с клубове и футболисти ли? Не може без спортен директор. Сега, каква ще я свърши, ще се разбере в края на сезона. Лично аз се надявам на ТошкУ и/или Кр.Димитров, ма май няма да стане работата. Обикновено трансферите "в последната минута" са ни най-силни май (то повечето са тогава, де), така че не е късно за трансферът с главно "Т".

А от това, което прочетох в "Тема спорт", Кайзер май си е бил решил, че не иска да остава в България, така или иначе. Щом при интерес на Лудогорец е взел решение да се върне в Полша...

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 20 юни 2019 08:56

Трансфер на Неделев е в сферата на фантастиката - висока трансферна сума, желание да играе у нас само в Ботев. Ако имаше дори и малък шанс, то нямаше да се интересуваме от аржентинеца.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 20 юни 2019 09:10

metodito написа:Неслучайно Хубчев си позволи гласно да говори за нуждата от спортен директор. Той да тренира ли, да скаутва и да преговаря с клубове и футболисти ли? Не може без спортен директор. Сега, каква ще я свърши, ще се разбере в края на сезона. Лично аз се надявам на ТошкУ и/или Кр.Димитров, ма май няма да стане работата. Обикновено трансферите "в последната минута" са ни най-силни май (то повечето са тогава, де), така че не е късно за трансферът с главно "Т".

А от това, което прочетох в "Тема спорт", Кайзер май си е бил решил, че не иска да остава в България, така или иначе. Щом при интерес на Лудогорец е взел решение да се върне в Полша...

До колкото си спомням, още в началото, като дойде в Ботев, беше казал, че в България му е скучно, въпреки че в Пловдив имало всичко
Нещо от тоя род беше.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

atanasovt049

Мнениеот atanasovt049 » 20 юни 2019 09:15

НАПАДАТЕЛ КОГА? Има 20 дни до първия мач, ние нямаме център нападател за него...

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 20 юни 2019 09:16

damyanov1963 написа:
metodito написа:Неслучайно Хубчев си позволи гласно да говори за нуждата от спортен директор. Той да тренира ли, да скаутва и да преговаря с клубове и футболисти ли? Не може без спортен директор. Сега, каква ще я свърши, ще се разбере в края на сезона. Лично аз се надявам на ТошкУ и/или Кр.Димитров, ма май няма да стане работата. Обикновено трансферите "в последната минута" са ни най-силни май (то повечето са тогава, де), така че не е късно за трансферът с главно "Т".

До колкото си спомням, още в началото, като дойде в Ботев, беше казал, че в България му е скучно, въпреки че в Пловдив имало всичко
Нещо от тоя род беше.

Странно наистина, особено с оглед на това, че от село попада в града. Това е първия му елитен клуб.
Хм, сега, като се загледах в родния му град (Трновские гори):
https://www.google.com/search?q=Tarnows ... 66&bih=593
го разбирам...
Кайзер заедно с Ренан, бяха единствените вратари, които ги виждах достойни за "Левски".

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 20 юни 2019 09:27

atanasovt049 написа:НАПАДАТЕЛ КОГА? Има 20 дни до първия мач, ние нямаме център нападател за него...

Няма и спекулации за нападател,а време няма :cry:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Върни се в “Левски”