Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
I.A
Контакти:

Re: Левски преговаря с Газпром!

Мнениеот I.A » 28 сеп 2012 18:08

Що се занимавате с глупости?Кога спортлайн са познали за нещо?

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 28 сеп 2012 18:18

maymun 1914 написа:В момента се водят преговори, които при успешно приключване ще направят "сините" един от най-богатите отбори на Балканския полуостров.

След това изречение спрях да чета нататък..Мисля че няма какво повече да се каже по въпроса! :lol:

Потребителски аватар
vratar4eto
Контакти:

Мнениеот vratar4eto » 28 сеп 2012 18:20

Да, също така Абрамович и група шейхове много искат да вкарват по 25 млн. на година в нашето иначе толкова оборотно първентво :lol:

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 28 сеп 2012 18:21

leski написа:
Der Schmarotzer написа:Като този отбор ти е през...., какъв ч...п дириш във форума му?

Леко с нервите ! Когато се отървете от чорни парите и ТОТО-нев машинациите,тогава ще си намерите истински спонсор и ще бъдете нормален отбор.Разбира се,миналото никога няма да се забрави. :(

Няма как да се отървем, защото има от кого да се учим - ЦСКА.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 28 сеп 2012 18:26

malchev написа:По-скоро партенка според мен.. Газпром и Лукойл през няколко месеца ги спрягат я за спонсор на Левски, я на ЦСКА. Имам чувството, че журналята като нямат какво да пишат и почват, Лукойл/Газпром преговарят с Левски/ЦСКА.. Истината за съжаление е, че в момента никоя уважаваща себе си международна компания няма да иска да налива пари в българския футбол. Скандали с черно тото, детектори на лъжата, нерешена собственост на стадионите, плачевно състояние на базата, липса на какъвто и да е юношески/младежки футбол/структура. никакви потенциални трансфери в Западна Европа, собственици явно или неявно свързани със сивата икономика, че и направо с престъпността... да продължавам ли?
Де да знам.. много съмнително, че някой ще дойде с чисти намерения да рекламира тук!

За съжаление това е самата истина!Още по-лошото е, че не се вижда светлина в тунела..

Ето какво прочетох днес при отварянето на гонг.бг:
АРЕСТУВАХА МОМЧИЛ ВРАЙКОВ, ИЗТОЧИЛ МИЛИОНИ ОТ ДЕБИТНИ КАРТИ

Бившият международен футболен съдия Момчил Врайков е задържан в Пловдив, съобщават от областната дирекция на МВР.

39-годишният мъж е бил регистриран в Шенгенската информационна система на 26 март тази година. Обявен е за издирване на основание на Европейска заповед за арест, издадена от Върховния съд в Дъблин.

Според ирландските власти българинът, който е родом от Белене, е източил милиони евро от чужди банкови сметки. Врайков е заловен вчера около 8 часа в квартира в жилищен район „Тракия”, която бил наел. При обиска в апартамента са открити две скимиращи устройства и лаптоп.

С постановление на Окръжна прокуратура Врайков ще остане зад решетките за 72 часа. Очаква след изтичането им обвинителите да поискат от съда да му определи постоянна мярка задържане под стража.

Врайков се е „подвизавал” не само в Ирландия, но и в Белгия. През април тази година се разбра, че в Антверпен са му повдигнати 3 обвинения – за подправяне на банкови карти, измама и участие в организирана престъпна група. Не е ясно как е приключило делото в белгийската столица и как Врайков се е оказал на свобода.

Докато излизат подобни новини за всичко свързано с БГ футбола, никой нормален инвеститор няма да дойде в България!
Последна промяна от RedeviL на 28 сеп 2012 18:34, променено общо 1 път.

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 28 сеп 2012 18:31

абе този Момчил Врайков не беше ли шеф на фенклуб на ЦСКА?
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 28 сеп 2012 18:39

PFC Litex написа:
maymun 1914 написа: но ако това е вярно не ми се мисли за какво ще става въпрос.
Вие какво мислите???

Питай Црвена звезда за какво става въпрос след като са им основен спонсор от доста време.

Какво искаш да кажеш с това ? Че от "Газпром" не дават пари ли ? Това ,че не са достатъчни за цялостна издръжка на клуб от ранга на "Цървена звезда" е друг въпрос !
Иначе "новината" е поредния фишек пуснат по медиите.Просто няма за какво да пишат тия дни за ЦСКА и трябва да се намира нещо.
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

rockman
Контакти:

Мнениеот rockman » 28 сеп 2012 18:46

Да дават по 15 милиона евраци на полусезон и да не питат много много. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
KIL
Контакти:

Мнениеот KIL » 28 сеп 2012 18:53

dodo7271 написа:абе този Момчил Врайков не беше ли шеф на фенклуб на ЦСКА?

Той е по-скоро шеф на клуба на ДАЛАВЕРАТА. На 17.11.2004 ч. на мач между Черно море-Левски, Врайков свири ДВЕ ИЗМИСЛЕНИ дузпи в 93 и 96 мин.! (Той пък Пифа,взе,че ги хвана и двете.) Така че,няма Левски,няма ЦСКА,където има далавера,там е Врайков.
МОРЕТО... НЕ Е ДО КОЛЕНЕ!

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Мнениеот Der Schmarotzer » 28 сеп 2012 18:57

leski написа:
Der Schmarotzer написа:Като този отбор ти е през...., какъв ч...п дириш във форума му?

Леко с нервите ! Когато се отървете от чорни парите и ТОТО-нев машинациите,тогава ще си намерите истински спонсор и ще бъдете нормален отбор.Разбира се,миналото никога няма да се забрави. :(

Неуважаеми другарю политкомисар (в един пост вие сам писахте, че сте били ЗКПЧ),
1. Нервите не са от мен, а от вас, понеже реагирате първосигнално, на съвсем невиния ми въпрос "като не ви интересува Левски, какво правите във форума му?"
2. Спонсор и чисти пари, това е оксиморон не само в БГ.
3. По въпроса за нормалното минало на единия от двата отбора (и това не е вашият), може да се консултирате с вашия колега Шивача, който дори стана нарицателен за мерна единица за интелигентност
при подобен спор. Ако не искате да станете и вие такъв, за вас ще е по-добре да не засягате отново тази тема. За инфо:
cska/viewtopic.php?f=34&t=116479&st=0&sk=t&sd=a&start=30
И т.н.
Ние сме Левски, Левски (София)!!!

Върни се в “Левски”