При Ясен Петров. На мен лично и онзи тим с Гари Родригез, Де Карвальо и Жоао Силва също ми харесваше. Но Илиев не му понасяше напрежението около Герена. От там насетне всичко е леща. Kaто цяло тогава имахме и класни играчи. При Стойчо Стоев що годе бяхме добре.
Като цяло или взимат, чужденец с опит в Сърбия, Кипър, Румъния или български треньор, който има качества.
Видяхме, че да вземем един треньор, само защото има някаква прилична визитка не води до нищо добро.
/анкета/Делио Роси - Пророка от Римини
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: /анкета/ Делио Роси
#Деелянскипедерасталеале
-
- Контакти:
Хубаво, ама кой бг треньор? С Мъри има много разминавания, подписа нов договор. Един вариант е пак СС. Илиев според мен не би се върнал в Левски. Макар, че както сега няма СТД на главата може. Кокала, Жадното, Сухия, Топчо и Гонзо ги изключвам, нали. Хубчев - има стил, подобен на Роси. Томаш недоказан. Петев освен, че го съблякохме, то и кариерата му тръгн надолу. Ясен Петров въобще не следя кариерата му. Ако е толкова добре в Китай, на дали би дошъл тук пак, за трети път.
Аз съм за Чичо Гошо, ама човека тъкмо пое Ордабаси. Отбора е с пълен актив след 3-4 кръга, заедно с Астана, отбора ще играе за ЛЕ на лято и въобще не виждам как ще стане.
Аз съм за Чичо Гошо, ама човека тъкмо пое Ордабаси. Отбора е с пълен актив след 3-4 кръга, заедно с Астана, отбора ще играе за ЛЕ на лято и въобще не виждам как ще стане.
-
- Контакти:
Един тандем да направим - Гонзо физическа подготовка, заедно с Екимов, Топчо ще ги учи в защита, Сухия ще работи с младите, Жадното в атака, Велев ще е мотиватора, а Тошко Симов да говори на пресконференциите, че поне да има някой дето да връзва по-така един разговор след мачовете.
Съвсем сериозно... От Разград съм и долу горе имам наблюдения. За стила на игра на Лудогорец и начина по който изглежда, най голяма "вина" има Георги Дерменджиев. При него обаче проблемът е липсата на характер или по точно много е мекушав.Като помощник от началото на целия проект,той остави следи от работата си. Може го.Но до него трябва да има един СТД тип Наско,Херо,Хубчев или още по голямо перде с високо самочувствие за да тушира "звездеенето" на играчите.Чичо Гошо показа че знае как да накара отбора да играе приятен за окото футбол!
- blue avalanche
- Контакти:
OGI1914RZ написа:Съвсем сериозно... От Разград съм и долу горе имам наблюдения. За стила на игра на Лудогорец и начина по който изглежда, най голяма "вина" има Георги Дерменджиев. При него обаче проблемът е липсата на характер или по точно много е мекушав.Като помощник от началото на целия проект,той остави следи от работата си. Може го.Но до него трябва да има един СТД тип Наско,Херо,Хубчев или още по голямо перде с високо самочувствие за да тушира "звездеенето" на играчите.Чичо Гошо показа че знае как да накара отбора да играе приятен за окото футбол!
Извинявай, ама с играчи като тези на Л-ц и Петев, и Стоев станаха шампиони. Най-вероятно Н.Митов, Ант.Здравков и Е.Топузаков също ще станат шампиони. И???

А "стилът" на Л-ц при всички треньори си е един и същ.
blue avalanche написа:OGI1914RZ написа:Съвсем сериозно... От Разград съм и долу горе имам наблюдения. За стила на игра на Лудогорец и начина по който изглежда, най голяма "вина" има Георги Дерменджиев. При него обаче проблемът е липсата на характер или по точно много е мекушав.Като помощник от началото на целия проект,той остави следи от работата си. Може го.Но до него трябва да има един СТД тип Наско,Херо,Хубчев или още по голямо перде с високо самочувствие за да тушира "звездеенето" на играчите.Чичо Гошо показа че знае как да накара отбора да играе приятен за окото футбол!
Извинявай, ама с играчи като тези на Л-ц и Петев, и Стоев станаха шампиони. Най-вероятно Н.Митов, Ант.Здравков и Е.Топузаков също ще станат шампиони. И???![]()
С уговорката че това не е форумът на Лудогорец и не съм сигурен дали е удачно да ги коментираме,искам да ти кажа, че със същите играчи един португалец не можа да приложи същия стил и резултати.А при другите двама споменати, чичо Гошо беше помощник и беше близо до отбора.
- blue avalanche
- Контакти:
OGI1914RZ написа:blue avalanche написа:OGI1914RZ написа:Съвсем сериозно... От Разград съм и долу горе имам наблюдения. За стила на игра на Лудогорец и начина по който изглежда, най голяма "вина" има Георги Дерменджиев. При него обаче проблемът е липсата на характер или по точно много е мекушав.Като помощник от началото на целия проект,той остави следи от работата си. Може го.Но до него трябва да има един СТД тип Наско,Херо,Хубчев или още по голямо перде с високо самочувствие за да тушира "звездеенето" на играчите.Чичо Гошо показа че знае как да накара отбора да играе приятен за окото футбол!
Извинявай, ама с играчи като тези на Л-ц и Петев, и Стоев станаха шампиони. Най-вероятно Н.Митов, Ант.Здравков и Е.Топузаков също ще станат шампиони. И???![]()
С уговорката че това не е форумът на Лудогорец и не съм сигурен дали е удачно да ги коментираме,искам да ти кажа, че със същите играчи един португалец не можа да приложи същия стил и резултати.А при другите двама споменати, чичо Гошо беше помощник и беше близо до отбора.
Ние не обсъждаме Л-ц. Обсъждаме г-н Дерменджиев, когото ти, очевидно, промотираш като евентуален треньор на Левски.
Само ще ти кажа, че някои познаваме този треньорски гений от времето, когато беше ст.треньор на Сливен. Въздух под налягане!
Съвпадение ли е, че този колос на треньорската мисъл "разцъфна" с добрите играчи на Л-ц? Пак казвам - Сульо и Пульо могат да станат шампиони в най-смешната лига в Европа с тези играчи.
Blurred_lines написа:При Ясен Петров.
При Стойчо Стоев що годе бяхме добре.
Да, при Ясен Петров есента (до края на октомври) играхме много приятен футбол и не случайно завършихме еврокампанията тогава с 22 ! отбелязани гола, включително с много красиви обрати срещу АИК и Гент.
При Стоев през есента на 2015 стояхме много стабилно и можеше да са каже, че в онзи отбор имаше надежда за градене, но през зимата бързо се махнаха 2-3, други 2-3 бяха контузени и се взеха по познатия сценарий 7-8 нови и на граденето му се е.а ма.ата
Много е просто. За старшия назначават Майстора. До края на сезона. Той обикновено се задържа по няколко месеца в отбор. Същевременно дават спортно- техническата власт в ръцете на Вълка. Да има време да си сформира щаб, да сложи ред и дисциплина в съблекалнята. Единствено бих желал да оставят Валентин Захариев да бъде треньор на вратарите, тъй като Доменико Ботичела от както се занимава с тази работа ефекта е отрицателен. На италианската банда пускат "Ciao bambina, sorry" и да си търсят начин да се прибират на Апенините какво намерят за добре. Може и да им искат неустойки за уронване престижа на клуба.
Айде нови няколко страници - копие на дузината по-стари страници: Стоев, Дерменджиев, Петров ....
И така - до безкрая на времето...

И така - до безкрая на времето...

Последна промяна от TristaNNN на 10 апр 2018 17:19, променено общо 1 път.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс