Левски: Трансфери, лятна подготовка и контроли

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Re: Левски: Трансфери, лятна подготовка и контроли

Мнениеот koisa » 27 юли 2025 13:17

Вълчан написа:
drvasko98 написа:Да отидеш в отбор, който поне като ранг е на по-ниско ниво от Левски (за Полша Ракув е като Янтра Габрово или Добруджа за България, те от 4-5 сезона са в първото им ниво), където вероятно няма да си титуляр и едва ли ще ти плащат и кой знае колко повече, не виждам кое му е доброто. За нас е ясно, при всичките му дефекти в играта дава количество голове и асистенции през сезона, които са повече от играещите на неговата позиция.

Ясно е, че с такъв отбор няма и да помирише Европа никога. Ако е преценил , че това е трамплин за него окей. Все пак може би от това първенство е по лесно да попаднеш в полезрението на добри клубове. Парите обаче са добри за Левски и не трябва да се пропусне такава възможност. Аз лично мисля, да се изчакат мачовете в Европа. Току виж се е разиграл и поел към Португалия. То затова Поляците бързат да го вземат и мрънкат ,че ще играе още мачове. От друга страна трябват пари за новите попълнения които са набелязани.

Така писахме и за Лудогорец преди години, ама всички видяхме какво стана... Вицешампион са на Полша, как няма да помиришат Европа. :lol: Нали спонсорът отпусна пари за набелязаните, сега пък от трансфери трябвало да се набавят. :oops:
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 27 юли 2025 13:34

В Полша няма Герб и други наследници на силовите групировки.

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 27 юли 2025 13:53

koisa написа:
Вълчан написа:
drvasko98 написа:Да отидеш в отбор, който поне като ранг е на по-ниско ниво от Левски (за Полша Ракув е като Янтра Габрово или Добруджа за България, те от 4-5 сезона са в първото им ниво), където вероятно няма да си титуляр и едва ли ще ти плащат и кой знае колко повече, не виждам кое му е доброто. За нас е ясно, при всичките му дефекти в играта дава количество голове и асистенции през сезона, които са повече от играещите на неговата позиция.

Ясно е, че с такъв отбор няма и да помирише Европа никога. Ако е преценил , че това е трамплин за него окей. Все пак може би от това първенство е по лесно да попаднеш в полезрението на добри клубове. Парите обаче са добри за Левски и не трябва да се пропусне такава възможност. Аз лично мисля, да се изчакат мачовете в Европа. Току виж се е разиграл и поел към Португалия. То затова Поляците бързат да го вземат и мрънкат ,че ще играе още мачове. От друга страна трябват пари за новите попълнения които са набелязани.

Така писахме и за Лудогорец преди години, ама всички видяхме какво стана... Вицешампион са на Полша, как няма да помиришат Европа. :lol: Нали спонсорът отпусна пари за набелязаните, сега пък от трансфери трябвало да се набавят. :oops:

В полското първенство доколкото го следя никога не е имало хегемони. Сигурно е едно от европейските първенства с най-много на брой различни отбори шампиони в последните 30-40 години. Ракув даже шампион станаха, но не значи че няма да изпаднат догодина примерно. Мисля че Сласк станаха вицешампион 24 г, а 25 та изпаднаха

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 27 юли 2025 13:59

NOMER14 написа:Коя е тоя Слави? Чалгаджията ли?
Миката, почвай да гледаш мачове на Левски, а не да четеш глупости. Е, нас може да ни четеш. Все някой ще каже нещо, което ще ти хареса.

Днес може и да отида на живо след три години прекъсване,все пак сами под терасата.Много е късно мача утре сме на работа,ще видя.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 27 юли 2025 14:00

futbolqga написа:
mikata написа:Слави писа,че засега няма сделка с Кловис :oops:

Няма такова животно "Слави". А анонимникът зад този акаунт просто копира информация от медиите, един път не е извадил вътрешна информация, както "Приказката", да речем. Не си губете времето с глупости.

Тоя от приказката изчезна сигурно западняците го намериха.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 27 юли 2025 14:06

mikata написа:
futbolqga написа:
mikata написа:Слави писа,че засега няма сделка с Кловис :oops:

Няма такова животно "Слави". А анонимникът зад този акаунт просто копира информация от медиите, един път не е извадил вътрешна информация, както "Приказката", да речем. Не си губете времето с глупости.

Тоя от приказката изчезна сигурно западняците го намериха.

Да, плашиха се със съдилища и подобни истории. В момента само Грънчаров пуска епизодично вътрешна информация. Всичко друго са глупости.

Aronaks
Контакти:

Мнениеот Aronaks » 27 юли 2025 14:23

Чакаме още 5 нови както каза Мажоритаря. Но май само ще си чакаме.

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 27 юли 2025 15:17

Според мен - пет нови, ако влезем в групите на ЕКТ. Ако не влезем и не продадем - то тогава какво ще ги правим? Дори привличането на централен нападател не ми е много ясно... там имаме Сангере, Рупанов, фалшива девятка - що-годе се справят за нивото на нашето първенство. Аз съм за двама, ама да правят разликата. Друг въпрос е цената и заплатата им, но по-добре е отколкото да плащаш трансфери и заплати на петима.

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 27 юли 2025 17:27

Стадион от 1955 година на 5500 зрители. Ченстохова има малко по-малко от 240 хил. жители. Гадът е по-скоро известен с ежегодното поклонение пред иконата на Божията майка от Ченстохова, която се счита за закрилник на Полша. По време на визитата на Ян Павел втори от цяла Полша бяха дошли над един милион поклонници ...Основни спонсори Hisens и x-com, на страницата на клуба са изредени още над 40 спонсора ....

Потребителски аватар
mrw8
Контакти:

Мнениеот mrw8 » 27 юли 2025 18:49

mrw8 написа:
realno написа:Можем да спекулираме за договора на Краев, защото може да се е помислил за звезда и да е поискал невъзможни неща, но това, които имам като спомен е че му обещаваха, че при първа възможност ще бъде продаден независимо от продължителността на договора.

Това ще го оставя без коментар, защото в годините сме доказали способността си да прецакваме кариерата на играчи с тъпи трансфери.
Щом талант като Кривия прецакахме и вместо в Ювентус му се наложи да играе по Турция.

А какво стана с трансфера на Марин в някакъв загубен Полски отбор. Щом такъв трансфер прецакваме, няма какво да се коментира....
България !!!!

Върни се в “Левски”