Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот onegavon » 20 фев 2021 20:55

Пожелавам успех на Сашо Томаш срещу най -мразения от българите и в същото време любим отбор на българската олигархия!
Бий говедата рогати!

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 20 фев 2021 20:56

TristaNNN написа:Toя новия в отбора на Литекс с номер 30 май е липсващото звено между маймуната и човека, което Чарлз Дарвин е търсил. :mrgreen:

Знаем те бре...!
Не е нужно да си показваш потенциала постоянно.
Повечето сме тук отдавна.
;)
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 20 фев 2021 21:04

Kiril2681 написа:
Cheradonna написа:
Ozzimozzi написа:Евала Тристанчо, само заради такива мнения си заслужаваше отарянето на темата от Модор нали?

С ЦСКА стават и с ЦСКА си лягат,не са комплекси за малоценност нали?

Неееееее, ти пък! Това са "борци за справедливост "! "Стожери на правдата" ! "Напълно уравновесени и завършени личности !!! "Никакви комплекси , нищо такова!!! Как можа да си го помислиш!!! :) :) Модоре, ако си поне последното от изброените, но без кавичките, тази тема въобще не трябваше да бъде толкова тенденциозно отключена!!! Ти го знаеш, аз го знам, други също го знаят!! Тогава не ни попита, защо питаш сега - просто заключвай отново....освен ако заповедите не са други!

Идеята беше темата да бъде отворена много по-рано, тъй като ''Тоя форум умря''. ;)

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 20 фев 2021 21:05

анто маина написа:
modor написа:
Ozzimozzi написа:
modor написа:Темата е закачена във всички подфоруми.

Но се упралява от модераторите на точно определен подфорум, а заключването и отключването е в "удобните" моменти! Няма лошо! ;)

Да я закривам тогава?

Ако я закриеш,Реалното ще се побърка,тва му е едничката радост в живота :mrgreen:

А ти колко мнения имаш в тази тема? :roll:

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 20 фев 2021 21:31

Не разбирам защо припознавачите толкова много се засегнаха покрай отварянето на тази тема. Първо, никой не ви е калесвал тука - като не ви изнася отивайте да громите враговете другаде. Второ, не се изкарвайте жертвички с наранена чест покрай тая тема, щото след припознаването на Тирето в замяна на обещания за титли и купи, така или иначе си плюхте на честта. Да не говорим, че и вие се опитвате да ни кълвете. Е, не особено успешно, но пък тук ви е единствения шанс да го правите спокойно. Трето, както колегата преди мен правилно е отбелязал, тоя форум върви към мрене, а тая тема сегиз-тогиз привлича някакви хора, които да пишат в нея. В противен случай трябва да фалираме форума и да припознаем чужд такъв, което не би било радващо за повечето потребители. А и както се вижда, ебавките и коментарите са във всякакви посоки, в което няма нищо лошо. Четвърто, повечето потребители не искаме да пишем в оранжевия форум, където да цапаме душите си с мерзостта ви и пропагандата, но от друга страна поредните циркове при вас си плачат за коментар, а тук е идеално място. Пето, тая тема позволява по-свободен изказ, който принципно не се толерира в оранжевия подфорум, примерно. Лошо няма, не се сърдя на оранжевите модерачи, че се придържат към плана на пропагандата, но така се губи и тръпката, която е жива в Без цензура.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

yagarr

Мнениеот yagarr » 20 фев 2021 21:38

TristaNNN написа:Не разбирам защо припознавачите толкова много се засегнаха покрай отварянето на тази тема. Първо, никой не ви е калесвал тука - като не ви изнася отивайте да громите враговете другаде. Второ, не се изкарвайте жертвички с наранена чест покрай тая тема, щото след припознаването на Тирето в замяна на обещания за титли и купи, така или иначе си плюхте на честта. Да не говорим, че и вие се опитвате да ни кълвете. Е, не особено успешно, но пък тук ви е единствения шанс да го правите спокойно. Трето, както колегата преди мен правилно е отбелязал, тоя форум върви към мрене, а тая тема сегиз-тогиз привлича някакви хора, които да пишат в нея. В противен случай трябва да фалираме форума и да припознаем чужд такъв, което не би било радващо за повечето потребители. А и както се вижда, ебавките и коментарите са във всякакви посоки, в което няма нищо лошо. Четвърто, повечето потребители не искаме да пишем в оранжевия форум, където да цапаме душите си с мерзостта ви и пропагандата, но от друга страна поредните циркове при вас си плачат за коментар, а тук е идеално място. Пето, тая тема позволява по-свободен изказ, който принципно не се толерира в оранжевия подфорум, примерно. Лошо няма, не се сърдя на оранжевите модерачи, че се придържат към плана на пропагандата, но така се губи и тръпката, която е жива в Без цензура.

А в подуенския подфорум толерира ли се по-свободен изказ след като случайно съм засичал как прогноза за ваша загуба се трие ако е от наш фен :?

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 20 фев 2021 21:45

yagarr написа:
TristaNNN написа:Не разбирам защо припознавачите толкова много се засегнаха покрай отварянето на тази тема. Първо, никой не ви е калесвал тука - като не ви изнася отивайте да громите враговете другаде. Второ, не се изкарвайте жертвички с наранена чест покрай тая тема, щото след припознаването на Тирето в замяна на обещания за титли и купи, така или иначе си плюхте на честта. Да не говорим, че и вие се опитвате да ни кълвете. Е, не особено успешно, но пък тук ви е единствения шанс да го правите спокойно. Трето, както колегата преди мен правилно е отбелязал, тоя форум върви към мрене, а тая тема сегиз-тогиз привлича някакви хора, които да пишат в нея. В противен случай трябва да фалираме форума и да припознаем чужд такъв, което не би било радващо за повечето потребители. А и както се вижда, ебавките и коментарите са във всякакви посоки, в което няма нищо лошо. Четвърто, повечето потребители не искаме да пишем в оранжевия форум, където да цапаме душите си с мерзостта ви и пропагандата, но от друга страна поредните циркове при вас си плачат за коментар, а тук е идеално място. Пето, тая тема позволява по-свободен изказ, който принципно не се толерира в оранжевия подфорум, примерно. Лошо няма, не се сърдя на оранжевите модерачи, че се придържат към плана на пропагандата, но така се губи и тръпката, която е жива в Без цензура.

А в подуенския подфорум толерира ли се по-свободен изказ след като случайно съм засичал как прогноза за ваша загуба се трие ако е от наш фен :?

Тъп коментар в стил - Ама другаркооооо, а знаете ли пък какво направи той, уааааа!
Вероятно и в нашия подфорум се трият мнения, затова изяснявам, че няма смисъл да ревункате покрай отварянето на тези тема, защото и вие имате полза от нейното съществуване. Сега вдяна ли? :idea:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 20 фев 2021 21:47

Кво става , говеда 8-)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 20 фев 2021 21:47

yagarr написа:А в подуенския подфорум толерира ли се по-свободен изказ след като случайно съм засичал как прогноза за ваша загуба се трие ако е от наш фен :?

Любимото ми е ..
"Изгонен сте от форума поради системни провокации "
:lol:
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 20 фев 2021 22:35

Ти къде го чукаш, то къде се пука - пак изгонени, пак онеправдани, пак завери, врагове и т.н. :lol: Ти му казваш, че в тая тема има малко повече свобода и е тъпо да се сърди, че е отворена, ама оно си знае да ревунка.
Ако от това ще ти стане по-леко на душицата, и мене са ме го гонили от червения тогава подфорум с коментар - Системни провокации, системно нарушаване на правилата, и незнамкакво си още системно.
[offtopic]

Върни се в “Левски”