/анкета/Делио Роси - Пророка от Римини

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Трябва ли Делио Роси да си подаде оставката

Да
15
19%
Веднага
10
13%
Още вчера
21
27%
Да пита ръководството
31
40%

Общо гласове: 77

SANSIRO7
Контакти:

Re: /анкета/ Делио Роси

Мнениеот SANSIRO7 » 09 апр 2018 23:09

blue_lavina написа:Да се крещи "Роси вън!" е безобразие и светотатство! Надали има по-научен треньор от него в България. Според мен има друга причина свише, която трови атмосферата и ябълката, която Букарев спомена. Той си би камшика, а италианеца носи тежкото бреме и в мачовете с чорбата ни е нужен изпечен боец зад треньорския мостик. Мачовете с Етър, ЦСКА, Берое и Ботев бяха чист куцуз, иначе отбора показва и добри неща С новите играчи ще сме фаворит за титлата догодина, малко трябва да се сработят и адаптират към балканските ни нрави

Извинявай, но аз понеже грам не разбирам футбола, да ми кажеш кои са хубавите неща дето ги демонстрираме след зимната подготовка.

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 10 апр 2018 02:19

blue_lavina написа:Да се крещи "Роси вън!" е безобразие и светотатство! Надали има по-научен треньор от него в България. Според мен има друга причина свише, която трови атмосферата и ябълката, която Букарев спомена. Той си би камшика, а италианеца носи тежкото бреме и в мачовете с чорбата ни е нужен изпечен боец зад треньорския мостик. Мачовете с Етър, ЦСКА, Берое и Ботев бяха чист куцуз, иначе отбора показва и добри неща С новите играчи ще сме фаворит за титлата догодина, малко трябва да се сработят и адаптират към балканските ни нрави

Още мачовете с Витоша, с Локо, където изтръвахме пак дузпа и Жорди вкара от пряк. Също така и със Славия, както и с Верея. На Роси все му намирате извинения, то ще е бойкот, ябълката, саботаж от реферите, терена, дузпите, вратарите. То на калпавата ракета... 9 месеца близо не можем да прокопсаме.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 10 апр 2018 02:25

SANSIRO7 написа:а Кокала поне на книга е по-добър вариант от пенсионера от ботуша, поне в момента. Да не се окаже, че паметник ще му правим след 20 години, като на последния извел ни до титла.

И коя е тази книга ? Книга "хуморески" ?
Защо кокала е по-добър вариант ?
Може да започнеш с изброяването на клубовете, които е водил, за да се посмеем.

SANSIRO7
Контакти:

Мнениеот SANSIRO7 » 10 апр 2018 09:24

Eminem написа:
SANSIRO7 написа:а Кокала поне на книга е по-добър вариант от пенсионера от ботуша, поне в момента. Да не се окаже, че паметник ще му правим след 20 години, като на последния извел ни до титла.

И коя е тази книга ? Книга "хуморески" ?
Защо кокала е по-добър вариант ?
Може да започнеш с изброяването на клубовете, които е водил, за да се посмеем.

Книгата е тая в която пише - шампион Левски, с треньор Емил Велев последният направил Левски шампион, както съм написал може и да е последния завинаги. Сега ти кажи къде пише нещо за Роси, защото в записаните статистики с Левски пише, че е гола вода. Хайде сега смей се.

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 10 апр 2018 10:17

Кокала няма ли три финала за купата със Славия, Локо Пловдив и Монтана, единствените за въпросните отбори през новия век?

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 10 апр 2018 10:22

Големият треньор Кокала в момента е начело на гранда Спартак Пл. Ако не са го изритали оттам. :twisted:
Той и Далглиш беше правил Ливърпул шампион, ама при втория престой - ядец! Това само така - за информация.
Това, че е закарал 3 отбора до финал за Купата означава единствено, че е добър в елиминации. В един мач, обаче.
В шампионата е въздух под налягане.

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 10 апр 2018 10:57

Да смениш Роси за Кокала е безсмислено изпъление. Нищо лично, ама къде е продължил да се учи и да се развива той? В Монтана ли?

На линия
Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 10 апр 2018 12:24

Serafim написа:Да смениш Роси за Кокала е безсмислено изпъление. Нищо лично, ама къде е продължил да се учи и да се развива той? В Монтана ли?

Да, ама върви го обяснявай това на легендите Кирил Ивков и Воин Войнов. :|
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

SANSIRO7
Контакти:

Мнениеот SANSIRO7 » 10 апр 2018 12:37

Не каьвам Кокала да ства теньор, но със сигурност е доказал пивече от Роси в Левски. Интересно Роси къде се е учил и развивал последните няколко години?

На линия
Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 10 апр 2018 12:56

SANSIRO7 написа:Не каьвам Кокала да ства теньор, но със сигурност е доказал пивече от Роси в Левски. Интересно Роси къде се е учил и развивал последните няколко години?

Да, така е. Даже сега Кокала продължава да развива бляскавата си кариера в третодивизионния Спартак /Плевен/ (Отборът в момента е на 9-то място) като директор. Преди това беше треньор във втородивизионния Оборище /Панагюрище/, а по̀ преди водеше Монтана и Хасково. Просто Роси не може дори да си помисли да пръдне на х*я на Велев, няма абсолютно никаква база за сравнение. Кокала е светлинни години напред, що се отнася до професионално треньорско развитие. :roll:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “Левски”