Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
анто маина

Re: Без цензура!

Мнениеот анто маина » 18 фев 2021 12:26

P_Panov написа:
анто маина написа:
P_Panov написа:
анто маина написа:
damyanov1963 написа:
анто маина написа:Дамянов,остави майтапите ,сериозно питам. . Какво стана ,защо така "Левски" смени политиката с налагане на свои кадри,пари ли потекаха,или друго нещо стана?Прилича малко като ЦСКА,всеки сезон нови и после фалит.Ти каво мислиш по въпроса?

Ами, честно и аз не знам.
Сигурно е заради комисионни, знам ли.

Щото много странно,ей го оня ден пак казаха ,че заплатите се бавят,в същото време се подписва с чужденци.

6-ма Българи в титулярния състав срещу Монтана, и трима още на резервната скамейка...
С U-19 ли да играйкаме из Еф-Бет Лигата? :)

Ашладисаните бяха с 3ма Българи титуляри срещу Славия и двама резерва :)

А колко от новите играха?
Новите не се ли взимат за титуляри,ако не какъв е смисъла ,след като още състоянието не е стабилно?

Новите ще са титуляри, като влезнат във форма.
Да не забравяме, че резерви също трябват :)

То ясно ,че трябва да влезнат във форма.
Ама да нямаш пари за заплати и да купуваш чужденци .....

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 18 фев 2021 13:39

Официално: ММС дава "Герена" на концесия

Това НЕ е предизборно. Тиквун изобщо не си играе с феновете . :lol: Баси простото банкЯнско парче. Ама като знам акъла на 80 процента от българския фен.Са Тиквуня и нас ще ''погне''. Стойте и гледайте. ''Нов собственик, пари, нова Армия...''.. 8-) 8-)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 18 фев 2021 13:49

delqnski47 написа:Официално: ММС дава "Герена" на концесия

Това НЕ е предизборно. Тиквун изобщо не си играе с феновете . :lol: Баси простото банкЯнско парче. Ама като знам акъла на 80 процента от българския фен.Са Тиквуня и нас ще ''погне''. Стойте и гледайте. ''Нов собственик, пари, нова Армия...''.. 8-) 8-)

Когато и да се махне тоя ........ :roll: все ще е късно. Как стадион построен с пари и сили на левскари държавата ще ни го отдава на концесия за 35 г? Можем ли собствената му бърлога в Банкя, да я отдадем на концесия на самия него докато е на власт, а после да си смени адресната регистрация в някое изправително заведение?
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 18 фев 2021 13:53

Колко трябва да вложат :?: Да не стане после "О-о, пичове, вие не си изпълнявате договора - айде, дърпайте " :lol: :lol: Иначе е нормално да има концесии, тая история с неограниченото безвъзмездно ползване си е чиста мизерия ... А пък колегите тука скачат не бива те да са ходили да строят :lol: :lol: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 18 фев 2021 14:07

Някой може да се е светнал, че "безвъзмездно и безсрочно" в 12 без 5 не става ;)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 18 фев 2021 14:29

Red_Neck написа:

Някой може да се е светнал, че "безвъзмездно и безсрочно" в 12 без 5 не става ;)

[offtopic]Изображение
:mrgreen:[/offtopic]
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 18 фев 2021 14:53

Четете и учете: "Областният управител може да не знае всичко на този свят, но когато става въпрос за Левски - да попита г-н Борисов към кого да се обърне. И премиерът щеше да го насочи към мен. Бил съм 14 години председател на Управителния съвет на Левски в новото хилядолетие и 3 години член на ръководството на клуба - 1992-1995 г. Бил съм вицепрезидент на БФС в последния хубав период на българския футбол, когато треньор беше Пламен Марков, а президент покойния Иван Славков - Батето. В момента съм член на бюрото на БОК и председател на юридическата комисия на БОК.

ПФК Левски, както знаете е създаден от група български гимназисти през 1914 г., а не по съветски образец - с партийни решения. 1924 година получава терен от столичната община точно, където е сегашният стадион "Васил Левски". 30-те години започва строителството на стадион на ФК Левски с архитет Зафир Абрашев - един от основателите на Левски на Могилката и член на първото ръководство на Левски. За да съм съвсем точен - на неговия контролен съвет. БОК отпуска пари, а богати левскари, като бащата на Богдана Карадочева - Иван Карадочев, правят фонд "Тухлички". Започва изграждането на стадион за 10 хиляди души, на който да се провеждат не само държавни първенства по футбол, а и държавни по лека атлетика и волейбол, казва още Марков.

Стадионът е с писта, има баня и ресторант - нещо велико за времето си. След 9 септември Левски е обявен за фашистки реакционен отбор. С решение на секретариата на ЦК на БКП от август 1949 година по съветски образец е преименуван на Динамо. Започва масова национализация, но не върви да се прави закон като едрата градска собственост - отчуждителен за отбора на народа. Да не се раздразват милионите почитатели. Затова една нощ, без закон, "народната власт" разрушава стадиона на Левски под предтекст, че на това място ще се строи национален стадион. И Левски е пратен в покрайнините да рита на т.нар. стадион "Динамо", където калта е до глезените, продължава той.

След Априлския пленум през 1956 година Левски, който към момента е към Пощите, минава към пети райсъвет "Васил Левски" и 60-та година получава едно мочурище до сметището на подуенската река в квартал "Герена". От 60-та до 64-та кипи най-големият бригадирски труд в историята на България, какъвто дори Димитровград не е виждал. Всяка събота и неделя левскари от цялата страна носят пясък и строителни материали, пресушават мочурището и започват да издигат насипни сектори. Тогава (1963 г.) Асен Младенов, заместник-председател на клуба, който е още жив, тръгва с великия Георги Аспарухов - Гунди от предприятие на предприятие и от кооперация на кооперация в район "Васил Левски". Група адвокати-левскари начело с Пиолата, който лично познавам, измислят юридически парите да се дават от СБКМ (Социално-битови културни мероприятия), от джоба на работниците. По-късно Левски издаде книжка, с която се благодари на всички предприятия и кооперации, помогнали за построяването на стадиона. И идва великата 1965 година, когато пристигат "Бенфика" на Бела Гутман с гениалните Еузебио, Жозе Торес, Антонио Симоеш, Колуна и Жермано. Левски продава 70 хиляди билета при само 20 хиляди седящи места. Бях на този мач, 15-годишно момче, и си спомням, че народът стигаше до подуенската гара, купуваше си билети и слушаше мача по радиото, само и само да помогне на Левски. С тези пари направихме козирката. Държавата не е дала нито 1 лев и нито 1 тухла на Левски!, категоричен е депутатът от ГЕРБ.

Toгава се издава акт за държавна собственост, както за всички имоти на дружества с идеална цел, така беше при комунизма. Пише изрично, че стадионът се дава на ФК Левски за оперативно управление, за безвъзмездно и безсрочно ползване. Затова след 1997 г. и приемането на закона за държавната собственост стадионът беше преактуван по новите бланки. Никога не е имало съмнение, че някой друг е собственик на построения от самия клуб стадион. Много важно е да се знае, че с Решение 7 от 2001 година на конституционния съд, в който участвах, се прие, че държавата може да отдава държавни имоти, включително и спортни такива, за концесия за 10, 15, 20 г. както прецени, но това не засяга придобитите преди 10 ноември право на безвъзмеждно и безсрочно ползване, добави Георги Марков.

Левски е добросъвестен ползвател на имота и така ще бъде докато клуба съществува през вековете. Какви данъци по дяволите да плаща, като само за периода 1999-2009 година е дал 14 милиона лева за подобрения върху имота!? След като задължения на държавата по закона за спорта е да се грижи за стопанисването на имотите от спортен характер - държавна собственост. Левски е уникален с това, че два пъти в своята история с парите и труда на своите привърженици строи стадион. Няма такъв феномен в Европа! Затова 2001 година писах писмо на цар Симеон Сакскобургготски. Пиша "Ваше величество, вие сте най-реституираният собственик в Източна Европа, дайте ни с обезщетение стадион "Раковски" за премахнатия ни стадион на Перловската река, където е сега "Васил Левски". От кабинета на царя ми отговориха някаква безсмислица. Затова казусът "стадион Георги Аспарухов" много отдавна е дебатиран от много компетентни хора, и е приключил. Не знам защо отново трябва да се обяснява, обясни още Георги Марков
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 18 фев 2021 15:24

:shock:

#OpenLux, Оупън Лупи, Милиони, Само ЦСКА.
Очаквайте в Биволъ
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 18 фев 2021 15:29

[offtopic]
Warped написа:Четете и учете: "Областният управител може да не знае всичко на този свят, но когато става въпрос за Левски - да попита г-н Борисов към кого да се обърне. И премиерът щеше да го насочи към мен. Бил съм 14 години председател на Управителния съвет на Левски в новото хилядолетие и 3 години член на ръководството на клуба - 1992-1995 г. Бил съм вицепрезидент на БФС в последния хубав период на българския футбол, когато треньор беше Пламен Марков, а президент покойния Иван Славков - Батето. В момента съм член на бюрото на БОК и председател на юридическата комисия на БОК.

ПФК Левски, както знаете е създаден от група български гимназисти през 1914 г., а не по съветски образец - с партийни решения. 1924 година получава терен от столичната община точно, където е сегашният стадион "Васил Левски". 30-те години започва строителството на стадион на ФК Левски с архитет Зафир Абрашев - един от основателите на Левски на Могилката и член на първото ръководство на Левски. За да съм съвсем точен - на неговия контролен съвет. БОК отпуска пари, а богати левскари, като бащата на Богдана Карадочева - Иван Карадочев, правят фонд "Тухлички". Започва изграждането на стадион за 10 хиляди души, на който да се провеждат не само държавни първенства по футбол, а и държавни по лека атлетика и волейбол, казва още Марков.

Стадионът е с писта, има баня и ресторант - нещо велико за времето си. След 9 септември Левски е обявен за фашистки реакционен отбор. С решение на секретариата на ЦК на БКП от август 1949 година по съветски образец е преименуван на Динамо. Започва масова национализация, но не върви да се прави закон като едрата градска собственост - отчуждителен за отбора на народа. Да не се раздразват милионите почитатели. Затова една нощ, без закон, "народната власт" разрушава стадиона на Левски под предтекст, че на това място ще се строи национален стадион. И Левски е пратен в покрайнините да рита на т.нар. стадион "Динамо", където калта е до глезените, продължава той.

След Априлския пленум през 1956 година Левски, който към момента е към Пощите, минава към пети райсъвет "Васил Левски" и 60-та година получава едно мочурище до сметището на подуенската река в квартал "Герена". От 60-та до 64-та кипи най-големият бригадирски труд в историята на България, какъвто дори Димитровград не е виждал. Всяка събота и неделя левскари от цялата страна носят пясък и строителни материали, пресушават мочурището и започват да издигат насипни сектори. Тогава (1963 г.) Асен Младенов, заместник-председател на клуба, който е още жив, тръгва с великия Георги Аспарухов - Гунди от предприятие на предприятие и от кооперация на кооперация в район "Васил Левски". Група адвокати-левскари начело с Пиолата, който лично познавам, измислят юридически парите да се дават от СБКМ (Социално-битови културни мероприятия), от джоба на работниците. По-късно Левски издаде книжка, с която се благодари на всички предприятия и кооперации, помогнали за построяването на стадиона. И идва великата 1965 година, когато пристигат "Бенфика" на Бела Гутман с гениалните Еузебио, Жозе Торес, Антонио Симоеш, Колуна и Жермано. Левски продава 70 хиляди билета при само 20 хиляди седящи места. Бях на този мач, 15-годишно момче, и си спомням, че народът стигаше до подуенската гара, купуваше си билети и слушаше мача по радиото, само и само да помогне на Левски. С тези пари направихме козирката. Държавата не е дала нито 1 лев и нито 1 тухла на Левски!, категоричен е депутатът от ГЕРБ.

Toгава се издава акт за държавна собственост, както за всички имоти на дружества с идеална цел, така беше при комунизма. Пише изрично, че стадионът се дава на ФК Левски за оперативно управление, за безвъзмездно и безсрочно ползване. Затова след 1997 г. и приемането на закона за държавната собственост стадионът беше преактуван по новите бланки. Никога не е имало съмнение, че някой друг е собственик на построения от самия клуб стадион. Много важно е да се знае, че с Решение 7 от 2001 година на конституционния съд, в който участвах, се прие, че държавата може да отдава държавни имоти, включително и спортни такива, за концесия за 10, 15, 20 г. както прецени, но това не засяга придобитите преди 10 ноември право на безвъзмеждно и безсрочно ползване, добави Георги Марков.

Левски е добросъвестен ползвател на имота и така ще бъде докато клуба съществува през вековете. Какви данъци по дяволите да плаща, като само за периода 1999-2009 година е дал 14 милиона лева за подобрения върху имота!? След като задължения на държавата по закона за спорта е да се грижи за стопанисването на имотите от спортен характер - държавна собственост. Левски е уникален с това, че два пъти в своята история с парите и труда на своите привърженици строи стадион. Няма такъв феномен в Европа! Затова 2001 година писах писмо на цар Симеон Сакскобургготски. Пиша "Ваше величество, вие сте най-реституираният собственик в Източна Европа, дайте ни с обезщетение стадион "Раковски" за премахнатия ни стадион на Перловската река, където е сега "Васил Левски". От кабинета на царя ми отговориха някаква безсмислица. Затова казусът "стадион Георги Аспарухов" много отдавна е дебатиран от много компетентни хора, и е приключил. Не знам защо отново трябва да се обяснява, обясни още Георги Марков
[/offtopic]
Като ги пляскаш тези неща тук, е хубаво да знаеш кой е Георги Марков и да не цапаш форума с такива пасквили.
https://agentibg.com/index.php/bg/2014-02-18-15-58-30/151-2014-09-15-20-00-16
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 18 фев 2021 15:35

Тези неща са истина.
Та ако ще да ги писал и кюрда
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Върни се в “Левски”