1. Да подпише.
2. Да вземем читави 2-3 играчи.
3. Да имаме добър жребий за ЛЕ.
4. Да почнем с победи в първенството.
И чак тогава с помпането на очаквания!
Методи, и за тебе се отнася.
Левски: Трансферно лято (Спекулации, мрънкане за нови и реалност)
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Трансферно лято (Спекулации, мрънкане за нови и реалност)
specter написа:Изключително впечатлен съм как се работи в клуба в последно време. Очевидно Спас Русев се е захванал много сериозно и иска да постигне успехи с Левски. Такива хора като Рутенщайнер не се докарват случайно и на късмет. Съумяваме да задържим ядрото на отбора, надявам се да успеем и да надградим качествено на съответните 2-3 поста, на които ни трябват попълнения и влизаме сериозно в битката от новия сезон. Струва ми се, че ни очакват много хубави неща.
На същото мнение съм! Работи се различно, работи се с план, търсят се хора, които си разбират от работата - и по-важното, намират се и се съгласяват да работят за Левски! Убеден съм, че с идването на Вили Р. ще дойдат много по-успешни дни в клуба, както организационно, така и спортно-технически... дано се усети дългата му ръка и в школата! Пожелавам си да има контракт от едни 5 години, или едно 3+3 поне...
Относно предстоящия нов сезон в А група и настъпилите промени в преките ни съперници, тирейци и лудогорци, очаквам те да имат труден старт на шампионата. За недоразумението от Ловеч, ех, май бая смях ще има на техен гръб с това ел-маестроско сръбско менте
- metodito
- Контакти:
phd написа:1. Да подпише.
2. Да вземем читави 2-3 играчи.
3. Да имаме добър жребий за ЛЕ.
4. Да почнем с победи в първенството.
И чак тогава с помпането на очаквания!
Методи, и за тебе се отнася.
Слушам и изпълнявам, приятелю.
Рутенщайн е дългосрочна инвестиция и резултатите няма да се видят утре или вдругиден. Дано не му бъде подливано вода, правене на "български" номера и подобни. Е, няма как да не съм екзалтиран от привличането му, понеже досега постоянно говорих за стратегия и визия и изграждането на организация. Това е най-важното. И се случва. Дано не мине котка път. И школата дано заработи като модерна школа.
-
Serafim
- Контакти:
Спас Русев трябва да е малко тъп да назначи такова лице на работа, като заплатата му сигурно ще е много над Боримиров, Гонзо, че дори и Насо и после да остави хора да го саботират. Така или иначе като гледам в отбора хората, които вземат решения и дърпат конците са именно Русев и Кр.Иванов. Роси сто пъти каза, че не е миниджър и не се занимава със селекции и подновяване на договори, той просто тренира. И дава списъци с профили на играчи. 
А тия във форума на Левски пак се ядосват за Вили, понеже бил във вип ложата на мача с Морето, а тамошните потребители не са разбрали нищо.
Между другото, след като Ралка даде първите подсказки кой ще е СТД, аз предположих, че ще е Ралф Мюр от Аустриа Виена първоначално. Сега гледам, че там са го поели и това, като спекулация.
Явно кълват на всичко там, въпреки претенциите им за вътрешно инфо.
Модора обаче го гледам играе двоен агент

А тия във форума на Левски пак се ядосват за Вили, понеже бил във вип ложата на мача с Морето, а тамошните потребители не са разбрали нищо.
- Kris_men2000
И тази година ще е нулева.Не се надявайте на нищо.Така ще го приемем по спокойна.Ще има много плюене хулене и помия от великите ни легенди.НО...Но догодина започва нашата синя ера.
Ерата на величието,хегемона и нов син ,левскарски световен ред.От там нататък започваме да диктуваме футболната мода ние.
Ерата на величието,хегемона и нов син ,левскарски световен ред.От там нататък започваме да диктуваме футболната мода ние.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.
K'во става, днес има ли трансферни спекулациЙ? 

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Тоя Рути ще е Марк Бата 2. Кокала може да изпълнява същите функции срещу по малка заплата.
А има и други кандидати, който ще искат само мастика
Наздраве
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
Това силно се надявам да е ирония...
Защото иначе да сравниш Кокала с Вили си е истинско изкуство.
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!
С Ралка ще приемем и по-скромна почерпка,но няма да ви се размине без нищо!
Макар,че ще понамалим подсказките,понеже не мисля да изкарваме допълните хонорари на клетите ни журналя.
Пс- Тва за полското вратарче искрено ме разсмя.
Пс- Тва за полското вратарче искрено ме разсмя.