Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Tommi написа:Замислих се ако вземем и сенегалеца или Венци Христов дали да не се пробва 4-4-2.
BlackNBlue написа:Да ни е честит Курдов.Очаквам още поне един нападател.
http://www.transfermarkt.co.uk/momoudou-ceesay/profil/spieler/85254
Този звяр е станал свободен агент днес.
Да го взимаме.
santiliana написа:Момци...братлета... Чета ви коментарите, но гледам все по-рядко да се включвам в дискусиите тук... Не защото не ми е приятно, напротив... А защото е безпредметно... Така спестявам нерви и отрицателни емоции, които в последните години ми дойдоха наистина в повече... Докараха ги такива "умници" като Тодор Батков и Георги Иванов... Които със своето некадърно управление докараха Левски до това историческо падение. Както и да е... Единият вече не е между нас...
Относно настоящата селекция:
Не мога да си обясня защо някои от вас толкова много величаят Прохазка?! Това е един абсолютно посредствен и бих казал- доста "вдървен" футболист, на който много неща са му "чужди" във футбола... Донякъде печели известна симпатия с желанието си за игра, но за мен това изобщо не е достатъчно... Иначе, като техника, дрибъл, владеене на топката- изобщо не е добре... За съжаление, в последните 6-7 години в Левски (и от там- и сред нас, сините привърженици) твърде много се занижиха критериите за качество в играчите... Което донякъде си е обяснимо- от една страна поради безпаричието, от друга- поради факта, че в повечето от тези години спортен директор ни беше, и все още е, човек с неясна визия за футбола и окомплектоването на някакъв конкурентоспособен състав...
Дори и за на най-непросветените във футболно отношение хора, е кристално ясно, че на Левски са му от жизнена необходимост привличането на нови играчи за следните постове:
вратар (Йоргачевич е добър за резерва, а не за титуляр);
десен бек (от рода на Темиле);
централен защитник (тип- Ники Илиев);
ляв защитник (Орачев не трябва по никакъв начин да го мъчат за такъв, защото ще му съсипят кариерата на това момче);
разиграващ халф (10-ятка);
дясно крило (дано кипъреца да се окаже читав);
и поне двама централни нападатели ( единият от тях- тип "лека деветка") ...
Това е. Като гледам- ни трябват още около 6-7 нови. Но едва ли ще ги дочакаме
И за какво бъдеще говори Гонзо, като визира младостта на играчите, при положение, че при първата по-добра оферта сме трансферирали всеки един от тях... Щял да гради отбор с перспектива...Приказки за наивни душици...
zlatan написа:Tommi написа:Замислих се ако вземем и сенегалеца или Венци Христов дали да не се пробва 4-4-2.
Томи и аз мисля така само дето нямаме бекове за 4-4-2 и ако донякъде Минев се справи то Алвеша няма да може,иначе четворката в средата е ясна-Прохазка-Костадинов-Холандеца-Бедоя.отпред Курдов-Бебето и може да се получи нещо.
Потребители, разглеждащи този форум: drvasko98, Plamen_i00 и 21 госта