Левски:Трансферно лято 2015 (Спекулации, слухове и реалност)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Re: Левски:Трансферно лято 2015 (Спекулации, слухове и реалн

Мнениеот korteneca » 07 юли 2015 15:56

Честит! :mrgreen: Надявам се, че Курдов ще възползва от шансът, който получава. Като наш юноша би трябвало да знае какво значи Левски. ;) Успех. :)
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 07 юли 2015 16:01

Успех на Курдов.
Чакаме и черната перла :!: :lol:

Потребителски аватар
BlackNBlue
Контакти:

Мнениеот BlackNBlue » 07 юли 2015 16:09

Да ни е честит Курдов. :lol: Очаквам още поне един нападател.
[offtopic]http://www.transfermarkt.co.uk/momoudou-ceesay/profil/spieler/85254
Този звяр е станал свободен агент днес.
Да го взимаме. :mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 07 юли 2015 16:42

Замислих се ако вземем и сенегалеца или Венци Христов дали да не се пробва 4-4-2. :?
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 07 юли 2015 16:49

Tommi написа:Замислих се ако вземем и сенегалеца или Венци Христов дали да не се пробва 4-4-2. :?

Томи и аз мисля така само дето нямаме бекове за 4-4-2 и ако донякъде Минев се справи то Алвеша няма да може,иначе четворката в средата е ясна-Прохазка-Костадинов-Холандеца-Бедоя.отпред Курдов-Бебето и може да се получи нещо.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 07 юли 2015 16:51

BlackNBlue написа:Да ни е честит Курдов. :lol: Очаквам още поне един нападател.
http://www.transfermarkt.co.uk/momoudou-ceesay/profil/spieler/85254
Този звяр е станал свободен агент днес.
Да го взимаме. :mrgreen:

Тоя като го гледам става само за да хвърля малко сянка не терена докато вдигнем козирката. С тея отбелязани 30 гола в 160 мача може да накара Домо да ни липсва :D

ivaka
Контакти:

Мнениеот ivaka » 07 юли 2015 16:55

НАИСТИНА МНОГО СЕ РАДВАМ ЗА НАСКО КУРДОВ!
ДАНО СЕГА СБЪДНЕ И ДЕТСКАТА СИ МЕЧТА ДА ВКАРА МНОГО ГОЛОВЕ ЗА ЛЕВСКИ, А ТАКА ЩЕ СБЪДНЕ И НАШИТЕ МЕЧТИ!
УСПЕХ НА НАСКО КУРДОВ В ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 07 юли 2015 16:55

santiliana написа:Момци...братлета... Чета ви коментарите, но гледам все по-рядко да се включвам в дискусиите тук... Не защото не ми е приятно, напротив... А защото е безпредметно... Така спестявам нерви и отрицателни емоции, които в последните години ми дойдоха наистина в повече... Докараха ги такива "умници" като Тодор Батков и Георги Иванов... Които със своето некадърно управление докараха Левски до това историческо падение. Както и да е... Единият вече не е между нас ;) ...
Относно настоящата селекция:
Не мога да си обясня защо някои от вас толкова много величаят Прохазка?! Това е един абсолютно посредствен и бих казал- доста "вдървен" футболист, на който много неща са му "чужди" във футбола... Донякъде печели известна симпатия с желанието си за игра, но за мен това изобщо не е достатъчно... Иначе, като техника, дрибъл, владеене на топката- изобщо не е добре... За съжаление, в последните 6-7 години в Левски (и от там- и сред нас, сините привърженици) твърде много се занижиха критериите за качество в играчите... Което донякъде си е обяснимо- от една страна поради безпаричието, от друга- поради факта, че в повечето от тези години спортен директор ни беше, и все още е, човек с неясна визия за футбола и окомплектоването на някакъв конкурентоспособен състав...
Дори и за на най-непросветените във футболно отношение хора, е кристално ясно, че на Левски са му от жизнена необходимост привличането на нови играчи за следните постове:
вратар (Йоргачевич е добър за резерва, а не за титуляр);
десен бек (от рода на Темиле);
централен защитник (тип- Ники Илиев);
ляв защитник (Орачев не трябва по никакъв начин да го мъчат за такъв, защото ще му съсипят кариерата на това момче);
разиграващ халф (10-ятка);
дясно крило (дано кипъреца да се окаже читав);
и поне двама централни нападатели ( единият от тях- тип "лека деветка") ...
Това е. Като гледам- ни трябват още около 6-7 нови. Но едва ли ще ги дочакаме ;)
И за какво бъдеще говори Гонзо, като визира младостта на играчите, при положение, че при първата по-добра оферта сме трансферирали всеки един от тях... Щял да гради отбор с перспектива...Приказки за наивни душици...

санти-искаме ми се да не си прав,но нека погледнем и хубавите неща.Йорга не съм съгласен за него,Прохазка-поливалентен играч боец както казваш ти за това повечето от нас го харесват.Орачев съгласен,но все пак той е резерва на Минев,аз до сега щях да го пробвам на крилото.Десятка имаме само дето не могат да я разгърнат-говоря за Бедоя.За деветките и централните никой в този форум не може да те обори.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 07 юли 2015 17:00

6,7 пък заплати ще плаща Господ.. те така ще се навият..
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 07 юли 2015 17:05

zlatan написа:
Tommi написа:Замислих се ако вземем и сенегалеца или Венци Христов дали да не се пробва 4-4-2. :?

Томи и аз мисля така само дето нямаме бекове за 4-4-2 и ако донякъде Минев се справи то Алвеша няма да може,иначе четворката в средата е ясна-Прохазка-Костадинов-Холандеца-Бедоя.отпред Курдов-Бебето и може да се получи нещо.

На Алвеш ще му е по-лесно при 4-4-2, защото Прохазка ще помага повече в защита. Според мен ще е по-добре Бедоя и холандецът да са централни халфове, а външни да са Прохазка и македонецът (въпреки че е по-офанзивен играч). Става въпрос за класическо 4-4-2 с изнесени халфове към фланга, а не ромб в центъра и халф-бекове по фланговете.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Върни се в “Левски”