tatusindo написа:Е това момче ако се навие..... От кой сезон е клипа
Не знам. Публикувано е март, тая година.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
tatusindo написа:Е това момче ако се навие..... От кой сезон е клипа
metodito написа:olimpi написа:Дерк Бьоригтер:
24г.,1,87м(това друго казва),63 мача(за Цволе),11 гола,64 мача(за Ваалвик),25 гола
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Y-eWbvBjXXU&feature=related[/youtube]
Tоя не го виждам в България.
Макр, че то и Дембеле не е за АФГ.
Вторият гол го вкара като "на FIFA".
metodito написа:tatusindo написа:Е това момче ако се навие..... От кой сезон е клипа
NIKSANA написа:metodito написа:tatusindo написа:Е това момче ако се навие..... От кой сезон е клипа
2011-03-11
19:45 Fin [HOLLAND] D1 VOLENDAM 3:4 WAALWIJK
1-0 (4)PLATJE
1-1 BOERRIGTER(29)
2-1 (38)PLATJE
3-1 (43)TUYP
3-2 BOERRIGTER(45)
3-3 DROST(76)
3-4 BOERRIGTER(86)
blue avalanche написа:NIKSANA написа:2011-03-11
19:45 Fin [HOLLAND] D1 VOLENDAM 3:4 WAALWIJK
1-0 (4)PLATJE
1-1 BOERRIGTER(29)
2-1 (38)PLATJE
3-1 (43)TUYP
3-2 BOERRIGTER(45)
3-3 DROST(76)
3-4 BOERRIGTER(86)
Ма той и другия "наш" човек вкарал.Аз предлагам да ги вземем и двамата и да ги пускаме двойка напред!Може Младенов и Матондо в замяна!![]()
![]()
Ако се опъват много+Иса.Знам,че са от различни отбори,ама ши ги опрайм.
blue avalanche написа:Ако разберат Дарко какви пасове "бродира",сами ще дойдат!
metodito написа:blue avalanche написа:Ако разберат Дарко какви пасове "бродира",сами ще дойдат!
Забелязвате ли с качествен и бърз таран обаче какво прави Тасевски? Дано Ясен и Гонзо разберат, че това е една от линиите, които трябва задължително да запазят! Дарко +бързак-голаджия. Другото е Гаджев и Мариян, който този полусезон е неузнаваем. Супер Борбен, без да се лъже, раздава топката бързо, не си изкарва глупави картони...
NIKSANA написа:metodito написа:blue avalanche написа:Ако разберат Дарко какви пасове "бродира",сами ще дойдат!
Забелязвате ли с качествен и бърз таран обаче какво прави Тасевски? Дано Ясен и Гонзо разберат, че това е една от линиите, които трябва задължително да запазят! Дарко +бързак-голаджия. Другото е Гаджев и Мариян, който този полусезон е неузнаваем. Супер Борбен, без да се лъже, раздава топката бързо, не си изкарва глупави картони...
Грийн е класа над огнянов за поста дефанзивен халф... но не му е тук мястото да спорим
Потребители, разглеждащи този форум: miro_rz, Serafim и 9 госта