Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот LoveAndPeace » 16 фев 2021 13:28

realno написа:
delqnski47 написа:Нали разследват за онея МВР джипки ОЛАФ, МОЛАФ...не бяха ли тия на Ганчев, дето им ги даде. :lol: Нищо чудно да има няква връзка всичко. :lol:

Делянски, започна да ми липсваш. :)

Как е? Ще продаваме ли ароматизатори? Вече ще си имаме конкуренция. :)

Те събраха 57 лева за автобуса :lol: колко ароматизатора ще купят :? 3 ?

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 16 фев 2021 13:28

LoveAndPeace написа:
шивача написа:
rsk написа:
шивача написа:
rsk написа:Готвиш ли се за ново припознаване, палачинко?

Палячо, ние вървим нагоре, няма да има припознаване. Докато при вас освен че припознахте шиши, и цола, лятото ви приключвт за трети път :lol:

Вървите към нова проституция, молете се на Цеката, жалкари.

Бъди спокоен, няма да лижем дебелия и миризлив гъз на шиши :mrgreen: Там имаш уайлд кард, да ти е сладко :lol:

Неее , никога. Той Инджов няма нищо общо с ДПС. Пък ИСА200 ни държавни поръчки печели , ни нищо.
:lol: тя главата не е само за да пазиш равновесие

Къде го намесваш тук Инджов? Явно твоята глава и равновесие не пази, одиш наклонен като кулата в пиза :lol:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 16 фев 2021 13:31

realno написа:
delqnski47 написа:Нали разследват за онея МВР джипки ОЛАФ, МОЛАФ...не бяха ли тия на Ганчев, дето им ги даде. :lol: Нищо чудно да има няква връзка всичко. :lol:

Делянски, започна да ми липсваш. :)

Как е? Ще продаваме ли ароматизатори? Вече ще си имаме конкуренция. :)

Вие сте монопол на тоя пазар, ще мислим друго 8-)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 16 фев 2021 13:32

Бях останал с впечатление , че ви е съсобственик. Къде съм го намесвал Инджов.
Ама чакай , щом не ви е в интереса факта , не е факт. Да :lol:

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 16 фев 2021 13:32

Дали някой футболист на ловешкото ЦСКА, няма да се премести на Герена за 10000 лв заплата? :) Малко, но поне ще е редовно.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 16 фев 2021 13:35

realno написа:
шивача написа:
ivan56 написа:Тая глупава Цека, къв кОр го чака, не е истина.
Доста "приятели" си намери последната година, и е веселяшко да дразниш във ФБ ама на живо, дали ще е такъв голям играч.
Що си мисли, че Шиши и БоЕко вечно ще го дондуркат, ами ако "случайно" Шиши реши да му се занимава примерно с б365, дали компанията му няма да даде фира.

Затова тоя боклук никога няма да стъпи на Армията. Гъзолизеца по-скоро ще иде в подуяне, там да му се радват.

Нека да не се изказваме прибързано, защото така говорехте и за ловешкото ЦСКА, а гледай какво стана. :)

Това е гарантирано. Тоя може да стане като тити-сълзата и да припознае вас. Аз за ловешкото не съм говорил, можеш да провериш.
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 16 фев 2021 13:37

шивача написа:
realno написа:
шивача написа:
ivan56 написа:Тая глупава Цека, къв кОр го чака, не е истина.
Доста "приятели" си намери последната година, и е веселяшко да дразниш във ФБ ама на живо, дали ще е такъв голям играч.
Що си мисли, че Шиши и БоЕко вечно ще го дондуркат, ами ако "случайно" Шиши реши да му се занимава примерно с б365, дали компанията му няма да даде фира.

Затова тоя боклук никога няма да стъпи на Армията. Гъзолизеца по-скоро ще иде в подуяне, там да му се радват.

Нека да не се изказваме прибързано, защото така говорехте и за ловешкото ЦСКА, а гледай какво стана. :)

Това е гарантирано. Тоя може да стане като тити-сълзата и да припознае вас. Аз за ловешкото не съм говорил, можеш да провериш.

За ловешкото ЦСКА нямах предвид тебе, а "верните до гроб", които обичат да пишат декларации, а после вършат точно обратното на написаното.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 16 фев 2021 14:36

ГА написа:А причината за изненадващата колизия по никое време бе една публикация на някаква фракция "червени" привърженици, обвиняващи "Господина", представете си подобно обръщение към народен човек като Гришата, за продажбата на Али Соу и въобще за цялостната му политика на "Армията".

В ученическото съчинение на въпросните "активисти" бяха включени дитирамби по адрес на... Христо Крушарски, а в стила и тона се усещаше влиянието на Феодала от Делиормана и на подизпълнителя на Васил Божков от ФК "Еничар", наричан напоследък "защитен свидетел срещу... Черепа". Та, ето откъде дойде "приятелският огън" в армейския тил в началото на втория етап от първенството. В безсилната си злоба враговете имат навика да ме наричат "конспиратор", но животът многократно доказа верността на "конспиративните теории". Ето защо не се съмнявам, че престъпното деяние срещу ЦСКА, извършено от името на някаква фракция от сектор "Г", е организирано и стимулирано отвън.

ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
https://topsport.bg/cska/otvoreno-pismo ... tnost.html

ГА громи враговете на Народния човек в отворено писмо :!: :lol:

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 16 фев 2021 14:39

Този е луд. :o
Този прави бибитки на всеки собственик на ЦСКА.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Bernaleo
Контакти:

Мнениеот Bernaleo » 16 фев 2021 15:30

Жалко за фк етрополе.

Върни се в “Левски”