Георги Иванов-Гонзо
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Георги Иванов-фен тема
ОСТАВКА!
- blue avalanche
- Контакти:
milen.hristov написа:blue avalanche написа:
Нали не си мислиш,че Ил.Илиев е мъж само защото подаде оставка,за която се знаеше ПРЕДВАРИТЕЛНО,че НЯМА да бъде приета?Аз веднага мога да ти напраскам няколко такива...Какъв съм мъжага само,а?
Да се обзаложим ли с теб,че Гонзо и да не станем шампиони пак няма да си тръгне от Левски,ще каже,че не е обещавал да не бъде директор[/quote]
Това,което ти предлагаш,няма нищо общо с "мъжкарството" на Илиев,за което стана дума.Всъщност...има много общо!И двамата са страшни "мъжкари"(по твоите критерии)!
-
hrclspr12 написа:ОСТАВКА!
Ама не само като треньор !
Да го цанят за един шеф на школата ...
Нали феновете му разправят, колко честен и мъжкар бил ?
Да го видим, дали ще успее да спре корупцията в школата ни !!
- Умопомрачен
- Контакти:
Абе вие плювачите и "разбирачите"... оспамехте яко темата, редовно пускате вентилатора и акате на него
Не ми се занимава да гледам, но ако се направи едно изчисление сигурно, ти, миленчо и фифи държите поне 70% от мненията в тая тема, а може и доста повече. Вие ставате и си лягате със срането по Гонзо. То бива да сте такива комплексари бива, бива да сте стаили и култивирали в бедните си душички толкова огромна злоба в индустриялни количества, ама чак пък толкова ли бе!?
Личен живот нямате ли си, някакви други неща които да ви занимават? Разбрахме ви мнението! Колкото и да го натрапвате, с това нищо не променяте, нито ще махнете Гонзо така, нито ще убедите някой дето не мисли като вас във вашите възгледи. Като развален магнетофон сте! Темата вече е банално изчерпана и изтъркана. Оставете да видим как ще се развият нещата, Гонзо или ще се провали и ще си тръгне или ще успее и ще остане... до тогава разсъжденията ви са излишни, защото така или иначе говорите едно и също, ставате наистина много смешни!

Левски София
Темата вече е банално изчерпана и изтъркана. Оставете да видим как ще се развият нещата, Гонзо или ще се провали и ще си тръгне или ще успее и ще остане...
Почти съм сигурен ,че ако не станем шампиони Гонзо пак няма да си тръгне.
Пък ако все пак стане някакво чудо да станем шампиони, аз ставам трамвай.
-
Умопомрачен написа:Личен живот нямате ли си, някакви други неща които да ви занимават? Разбрахме ви мнението! Колкото и да го натрапвате, с това нищо не променяте, нито ще махнете Гонзо така, нито ще убедите някой дето не мисли като вас във вашите възгледи. Като развален магнетофон сте! Темата вече е банално изчерпана и изтъркана. Оставете да видим как ще се развият нещата, Гонзо или ще се провали и ще си тръгне или ще успее и ще остане... до тогава разсъжденията ви са излишни, защото така или иначе говорите едно и също, ставате наистина много смешни!
Точно тези, които ни изброи от доста време търсим диалог с подръжниците на "Гонзо"
( не е ясно обаче, дали са фенове на Левски ) ... Та да си кажат те, защо го подкрепят и какви са му +-вете, та ДА заслужава всеобща подкрепа.
Какво значи да спрем да обсъждаме "Гонзо" ?
Ами това е тема за треньора ... В случая - мениджъра на Левски !
Какво се очаква да се прави тук ?
В крайна сметка, това е форум и тук все още се приемат различни мнения и гледни точки.
Обратното би било комунизъм ...
- milen.hristov
- Контакти:
Умопомрачен написа:Абе вие плювачите и "разбирачите"... оспамехте яко темата, редовно пускате вентилатора и акате на негоНе ми се занимава да гледам, но ако се направи едно изчисление сигурно, ти, миленчо и фифи държите поне 70% от мненията в тая тема, а може и доста повече. Вие ставате и си лягате със срането по Гонзо. То бива да сте такива комплексари бива, бива да сте стаили и култивирали в бедните си душички толкова огромна злоба в индустриялни количества, ама чак пък толкова ли бе!?
![]()
![]()
Личен живот нямате ли си, някакви други неща които да ви занимават? Разбрахме ви мнението! Колкото и да го натрапвате, с това нищо не променяте, нито ще махнете Гонзо така, нито ще убедите някой дето не мисли като вас във вашите възгледи. Като развален магнетофон сте! Темата вече е банално изчерпана и изтъркана. Оставете да видим как ще се развият нещата, Гонзо или ще се провали и ще си тръгне или ще успее и ще остане... до тогава разсъжденията ви са излишни, защото така или иначе говорите едно и също, ставате наистина много смешни!
Къде видя да критикувам дори Гонзо ,разгледах последните ми 10 мнения и няма дори и грам обида към него
- metodito
- Контакти:
flo написа:
Пък ако все пак стане някакво чудо да станем шампиони, аз ставам трамвай.
Предполагам не си блондинка с големи бомби, иначе да те питам през къде ще минаваш в края на сезона, че да се кача на тебе.

Точно тези, които ни изброи от доста време търсим диалог с подръжниците на "Гонзо"
( не е ясно обаче, дали са фенове на Левски ) ... Та да си кажат те, защо го подкрепят и какви са му +-вете, та ДА заслужава всеобща подкрепа.
Никой не те кара да го поддържаш безрезервно.
Точно Гонзо донесе последната титла на "Левски" и си вкара голям автогол, защото много хора виждат лошата игра СЛЕД тази титла! Никой не споменава лошата игра преди назначението на Кокала.
Нямаше я така ли?
А преди Вили?
А когато Гонзо не бе в отбора?
И за нея е виновен, нали?
Аз съм напреко на плювачите, понеже знам, че голяма част от вас са необективни.
Погледни назад и кажи колко са обидите към футболиста и човека Георги Иванов. Аз ви казах: "Някой от поплювковците да представи треньорска диплома, да посочи кокретно спортно-технически недостатъци в играта на отбора от началото на сезона и тъ нъ. А да да покаже колко победи като треньор има, понеже Гонзо като треньор на отбора е с положителен актив и нямаме допуснат гол за първенство!"
Кои са обругателите на Георги Иванов:
1) Основно хора, на които дай им да плюят. Бе, каквото и да е там. След Гонзо ще е друг.
2) Подгласници на първите. Тийнейджъри, които ваканцията не им е протекла както трябва.
3) Още като футболист, имаше хора, които не харесват Гонзо... в червата направо! Защо?! Хм, мисля всеки може да се сети няколко причини, които нямат нищо общо с футбола. Или чисто и просто комплекси. У нас смятаме, че може да вършим всяка работа стига да погледаме малко, да "откраднем занаят".
4) Конфликтът на силните личности Сираков - Иванов е размътил главите на много хора, като объркват Наско/Георги "футболистът", "човека", "спортистът", и тъ нъ.
5) Нетърпеливковците. Те са наедно с Батков. И той е такъв. Няма проблем.
Плюсове, минуси - след 5-ият мач?

Питаш за кое? Гонзо "треньора" или Гонзо "човека"? Мениджър? Бе вие ...?
Я моля, стига глупости. Научете го тоя английски най-накрая!
[offtopic]напр. "couple of..." не ви е "два," по дефолт когато говорите за дни часове и тъ нъ, а "няколко". Българите са много зле ... не знам с езиците, но англиският се учи и се преподава по някакъв наш си начин, маймунски.[/offtopic]
Иначе, една загуба в официални мачове. Другото са победи. Засега. А и "чиста мрежа" в първенството. И? Сега аз пък да взема да си направя, че Гонзо е супер ли?!

От 5 мача какво?
Мнението ми по-скоро не е положително относно Гонзо като треньор. Засега. Ще видим.
За Гонзо като човек какво мога да кажа като не го познавам, но пък виждам, че тук има много народ, които го познават като близък роднина, правили са му тест за интелигентност и т. н.
понеже Гонзо като треньор на отбора е с положителен актив и нямаме допуснат гол за първенство!"
Моля ???? Вие мачовете май не ги гледате или гледате избирателно
Не ми се спори ама при Гонзо физическата подготовка на отбора е както никога до сега в третия кръг вади играчите да си почиват и оставя някои извън групата по същата причина,Арс не можел да изкара 45 мин айде бе
Преди Кокала му беше виновен за подготовката,а сега ??? Само на това ми отговорете как може Търнава при започнал шампионат да могат да тичат 120 мин ,а нашите след 60 не знаят къде са ??? Безброй контузии и е видимо с просто око,че отбора няма въздух за 90 минути ??? Какво правим ако имахме цикъл сряда-събота ??? Май Гонзо нарочно отпадна от ЛЕ,за да няма излагации и в 50 минута схванати крака 
Моля ???? Вие мачовете май не ги гледате или гледате избирателно

- metodito
- Контакти:
magga написа:понеже Гонзо като треньор на отбора е с положителен актив и нямаме допуснат гол за първенство!"
Моля ???? Вие мачовете май не ги гледате или гледате избирателноНе ми се спори ама при Гонзо физическата подготовка на отбора е както никога до сега в третия кръг вади играчите да си почиват и оставя някои извън групата по същата причина,Арс не можел да изкара 45 мин айде бе
Преди Кокала му беше виновен за подготовката,а сега ??? Само на това ми отговорете как може Търнава при започнал шампионат да могат да тичат 120 мин ,а нашите след 60 не знаят къде са ??? Безброй контузии и е видимо с просто око,че отбора няма въздух за 90 минути ??? Какво правим ако имахме цикъл сряда-събота ??? Май Гонзо нарочно отпадна от ЛЕ,за да няма излагации и в 50 минута схванати крака
Чшшшшш!
Айде няма нужда само ние да сме така!
Явно не си гледал продълженията с Търнава, където словаците умряха направо. Прескочил си, ясно е и мачовете на Литекс с поляците и как тук след 30-тата минуита не можеха да дишат ловчанлии. За това как Стяуа игра "на първа" с ЦСКА ? "Явно е, че не си гледал и второто полувреме на Литекс с Динамо.
Пич, търсиш под вола теле. Няма такова!
Дарко кога го видя за последно цял мач да тича както срещу врачани?
Засщо не кажеш нещо за Симо Райков. Или то от Ботев Враца е в такава форма?
А за Калво? Или той се е родил с бутонки на краката? Гаджев и Грийн?
Ти кои мачове си гледал въобще?