PFC Litex написа:Гонг вероятно залагат на топлата връзка между Христо Янев с Гренобъл.
Личното ми мнение за този е, че на нас не ни трябва не е нападателят който ще ни свърши работа.
Нали си имате Джерманович

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
PFC Litex написа:Гонг вероятно залагат на топлата връзка между Христо Янев с Гренобъл.
Личното ми мнение за този е, че на нас не ни трябва не е нападателят който ще ни свърши работа.
BLUE CHAMPIONS написа:PFC Litex написа:Гонг вероятно залагат на топлата връзка между Христо Янев с Гренобъл.
Къде отиде пък ти с "топла" връзка между Янев и Гренобъл?, последното нещо което ще ги вълнува в Гренобъл е къде ще играе техен бивш футболист! Гонг по скоро залага на платени статии с цел вдигането на цената на футболиста!
PFC Litex написа:BLUE CHAMPIONS написа:PFC Litex написа:Гонг вероятно залагат на топлата връзка между Христо Янев с Гренобъл.
Къде отиде пък ти с "топла" връзка между Янев и Гренобъл?, последното нещо което ще ги вълнува в Гренобъл е къде ще играе техен бивш футболист! Гонг по скоро залага на платени статии с цел вдигането на цената на футболиста!
Янев игра 3 сезона в Гренобъл, така че малко или много познава ръководители на клуба и т.н.
Все едно да кажеш сега, че между Бардон и Левски няма топла връзка.
http://gong.bg/view_article.php?article_id=203703 - истината в едно изречение.
Добре знаете, че футболист от Франция, за да отиде в Източна Европа, трябва да получи много пари. Няма да стане с някаква смешна оферта. Трудно е да намериш футболист за българското първенство”
PFC Litex написа:Въпросният футболист има договор с Гренобъл до края на 2012 година, но се е разбрал да разтрогне по взаимно съгласие. Той към момента има действащ договор, а клуба винаги може да промени решението си.
Идва отбор "Х" и предлага 200 000 евро за него, според теб клуба какво ще предпочете да вземе парите или да го пусне просто ей така?
Преди всичко това е важно футболистът къде иска да играе и след това са всички тези неща, защото той може да предпочете Дижон, тъй като те влизат в Лига 1, а Лига 1 Vs. "А" група няма място за сравнения.
Предполагам вече си прочел какво споделя Бардон:Добре знаете, че футболист от Франция, за да отиде в Източна Европа, трябва да получи много пари. Няма да стане с някаква смешна оферта. Трудно е да намериш футболист за българското първенство”
След като той го казва това аз му вярвам на 101%, тъй като той е в нещата.
olimpi написа:Дерк Бьоригтер:
24г.,1,87м(това друго казва),63 мача(за Цволе),11 гола,64 мача(за Ваалвик),25 гола
metodito написа:olimpi написа:Дерк Бьоригтер:
24г.,1,87м(това друго казва),63 мача(за Цволе),11 гола,64 мача(за Ваалвик),25 гола
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Y-eWbvBjXXU&feature=related[/youtube]
Tоя не го виждам в България.
Макр, че то и Дембеле не е за АФГ.
Вторият гол го вкара като "на FIFA".
Потребители, разглеждащи този форум: ananas, tmanolov и 13 госта