vaskonti написа:honda, сравнението ти е меко казано неуместно. Де факто ти приравняваш изборът на един фен да гледа любимия си отбор в ЕКТ с това същия фен да даде 10лв на някакъв Иво Тонев, макар и уж с благородна идея. Фенът няма никаква гаранция, че парите му ще отидат точно за това и по тази причина забрави за 180 000 смс. Ясно ми е, че тук всеки ще се изпъчи и ще каже, че ще даде тия пари, ама стигне ли се до самото даване...забрави. Е, ще се събере някаква сума, ама тя едва ли ще стигне за нещо повече от латекса за вътрешните стени.
Би ли ми казал ,какво е неуместно на сравнението

,единственото неуместно е,че двете неща са несравними като важност- за мен стадиона е несравнимо по-важен от който и да е мач ,пък бил той и от ЕКТ. Когато има желание винаги ,ще се намери начин нещата да станат( за контрол върху харченето на средства ако искаш го кажи),ако няма желание ще се намерят поне 1000 причини да не станат нещата. Друг е въпроса,че ако самите привърженици на Левски започнат масирана кампания по събиране на средства,то и доста компании ще се включат- най-вероятно и Мтел и Газпром няма да пропуснат да яхнат вълната.
Иначе нещо ,което не е много по темата, моето лично мнение ,че ситуацията около стадиона и Газпром и голяма си част от скандалите и несполуките които се лучиха около Левски са част от една игра за натиск срещу Батков,която се играе от хора,които уж работят за доброто на Левски,но реално правят обратното. Както се казва- "нищо лично,само бизнес" . все пак едно предприятие много по-лесно се купува,когато е пробито отвътре.