sslevski написа:Пускам нова тема,защото ми омръзна да мълча!!!
До кога ще се правим на европейски привърженици и ще ръкопляскаме???
Май отговора е ясен докато има продажници като ГУГУТКАТА,щом се вдигне плакат и хрътките му отиват и го късат.Мръсни доносници...............кога ще застанете редом до Б сектор и ще кажете гласно какво мислите за управляващите в този клуб.Стига с това ние сме с вас ние ви обичаме,а отсреща..............нищо.КРАЙ!!!
За съжаление и кореспондента на Гонг В.Грънчаров е в това обкръжение и не е казал една лоша дума за Батков за Гугутката и за всичко,което става в Левски.Виждам,че поне на Т.Русев поне му е на сърце Левски и започна да назовава нещата такива каквито са, но не е ли малко късно питам аз???
Факт, е че от както г-н Гугу застана начело на сектор Б и нещата тръгнаха надолу.Дали пък всичко е било планирано и се е знаело.
Факт в Левски няма цели,организация,школа....треньори,ръководство....това го нямаше при Сираков.Той поне имаше доблеста да каже какви са целите с ясната мисъл ,че ако не успее ще бъде уволнен,а сега какво Гонзо обиграва играчи всяка година ми то и догодина ще дойдат нови и после и после и така винаги ли това ще ни е оправданието.Аз лично не съм треньор и не разбирам,но веднага бих задал следния въпрос на кондиционния треньор:защо момчетата 2рият кръг нямат сили да тичат и дадени футболисти не могат да издържат 60 мин.Отговора е лесен в отбора има хаос и няма кой да му държи сметка,а такъв човек трябва да бъде глобен сериозно или да се замисли дали е на местото си.Друго ако не може поне за издържливост да ги подготвят ,но НЕ....няма кой това е.
И сега мога да кажа кое най-много липсва на Левски........АГРЕСИЯв нито един футболен момент не видях някой да е агресивен на терена да се бори за всеки сантиметър.Е да това става с много добри физически показания ,а такива в Левски няма.
За жалост това го наблюдавам в друг клуб за който въобще не искам да му споменавам името.
И ако ние феновете не кажем КРАЙ!!!Няма кой да го направи.
Само Левски!!!
Напълно, ама НАПЪЛНО съм съгласен с теб !