sostenere написа:THE G.A.M.E, разбирам те теб, както и други левскари като теб, въпреки че имам приятел от Пловдив, който идва на всеки мач в София, с него ходихме по цяла България тази година, дори и в Каварна на мач, който знаехме че няма да се играе. Жалко е, но е факт, че публиката на Левски в една много голема част се влияе от резултатите на отбора, Левски победи Литекс с 2:0, изигра мн хубав мач за купата, когато отпадна, хората трябваше да подкрепят отбора, а не на мачовете да има по 400-500 човека с Черно море и т.н, само че като загубихме шанс за титлата хората се отдръпнаха... С Кокала като станахме шампиони играта не беше по-добра, напротив благодарение на Гонзо измъкнахме няколко домакински мачове със Сливен, Славия на Герена и накрая на първенството имаше по 10 хиляди в мачовете със Славия на Овча Купел и със Спартак Варна на Герена, мога още примери да дам. Та мисълта ми е,, че това е поредната глупост, че публиката на Левски се влия от играта, а не от резултатите, колкото и да ми е тъжно да го кажа, това е реалността просто, защото виждам и какво е отношението на хората, когато гостуваме в страната, те очакват Левски само да побеждават, ако не стане почват да ги псуват...Обичта към отбора се заражда само, ако я имаш още от дете и си постоянно на стадиона, много ясно разбирам защо стадионите във всички европейски държави са пълни, просто ходил ли си навсякъде с отбора, ставаш като пристрастен и не можеш вече да спреш да посещаваш мачове.
Общо взето гледните ни точки не се разминават ...
Според мен обаче, малко се поразглезихме от онзи отбор на Мъри !
Просто летвата, най вече - като игра, бе вдигната доста високо ...
И сега повечето искат и очакват отбора да играе по онзи феноменален начин ...
Вън от съмнение и спор е, че Левски направи и хубави мачове този сезон !
Но просто болшинството от публиката се разочарова от загубата и бездушна игра от ония от Панчерево ...
И в някой от мачовете срещу посредствените отбори, срещу които беше едно мъчене.