Георги Иванов-Гонзо

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Трябва ли Гонзо да си подаде оставката

ДА
105
68%
НЕ
50
32%

Общо гласове: 155

THE G.A.M.E

Re: Георги Иванов-фен тема

Мнениеот THE G.A.M.E » 30 май 2011 21:34

sostenere написа:като ви гледам тук още отсега се поставят ултиматуми, ама добре че вие не идвате на стадиона, та само по форумите лаете

Мога да говоря за себе си ...
Маааалко ми е сложно, често да бъда на "Герена" ... просто ми е на 300 км. !
Иначе си имам мнение, защо средната посещаемост на "Г. Аспарухов" тази пролет беше 2 хиляди човека ...

Просто играта на отбора през по голямата част беше под всякаква критика !
Аз се радвам, че повечето левскари не се влияят от резултатите, а ги интересува играта ...

В крайна сметка, ние сме Левски !
Отбора е създаден от фенове за - феновете !
тоест - да радва с футбола си ...
Не за сухи победи !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 30 май 2011 21:39

"Малко са хората които играят за идеята Левски, все по-малко са вече защото живота се промени доста"

Иначе казано, всеки го интересуват вече парите и нищо друго, а под малко са хората Иванов визира старите пушки като Кривия и Йовов, то друг май не остана в отбора, който наистина да милее за синята фланелка.

Изгледай внимателно видеото, но не само какво говори, а жестовете, мимиките и изражението на Иванов, защото те също говорят много.
http://video.gong.bg/?vid=MM6OGU3MUKYX
Изображение

Потребителски аватар
sostenere
Контакти:

Мнениеот sostenere » 30 май 2011 21:52

THE G.A.M.E, разбирам те теб, както и други левскари като теб, въпреки че имам приятел от Пловдив, който идва на всеки мач в София, с него ходихме по цяла България тази година, дори и в Каварна на мач, който знаехме че няма да се играе. Жалко е, но е факт, че публиката на Левски в една много голема част се влияе от резултатите на отбора, Левски победи Литекс с 2:0, изигра мн хубав мач за купата, когато отпадна, хората трябваше да подкрепят отбора, а не на мачовете да има по 400-500 човека с Черно море и т.н, само че като загубихме шанс за титлата хората се отдръпнаха... С Кокала като станахме шампиони играта не беше по-добра, напротив благодарение на Гонзо измъкнахме няколко домакински мачове със Сливен, Славия на Герена и накрая на първенството имаше по 10 хиляди в мачовете със Славия на Овча Купел и със Спартак Варна на Герена, мога още примери да дам. Та мисълта ми е,, че това е поредната глупост, че публиката на Левски се влия от играта, а не от резултатите, колкото и да ми е тъжно да го кажа, това е реалността просто, защото виждам и какво е отношението на хората, когато гостуваме в страната, те очакват Левски само да побеждават, ако не стане почват да ги псуват...Обичта към отбора се заражда само, ако я имаш още от дете и си постоянно на стадиона, много ясно разбирам защо стадионите във всички европейски държави са пълни, просто ходил ли си навсякъде с отбора, ставаш като пристрастен и не можеш вече да спреш да посещаваш мачове.
Животът ми без Левски е безмислен
животът ми без Левски е провал
Левски е това, което имам
Левски е моят идеал !

Потребителски аватар
sostenere
Контакти:

Мнениеот sostenere » 30 май 2011 21:55

PFC Litex, точно това си помислих, че ще отбележиш и на мен ми направи впечатление точно това от интервюто. А за мимиките и жестовете не мога да ги разгадая... :lol:
Животът ми без Левски е безмислен
животът ми без Левски е провал
Левски е това, което имам
Левски е моят идеал !

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 30 май 2011 21:56

sostenere написа:Ебати глупостите, вие какво предлагате да правим ? Гонзо трябва да бъде подкрепен, а като ви гледам тук още отсега се поставят ултиматуми, ама добре че вие не идвате на стадиона, та само по форумите лаете... :lol:
ПС Ще дойдете за няколко мача от Европа де и това ще бъде, ако отпаднем преди групите ще освиркате отбора и това ще бъде фенството на повечето... :lol:

Ако отбора към края на годината е на път към нови калъфки,ще е време за промяна.Както и самият Гонзо каза днес в такива моменти няма място за сантименти.

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 30 май 2011 21:59

PFC Litex написа:"Малко са хората които играят за идеята Левски, все по-малко са вече защото живота се промени доста"

Иначе казано, всеки го интересуват вече парите и нищо друго, а под малко са хората Иванов визира старите пушки като Кривия и Йовов, то друг май не остана в отбора, който наистина да милее за синята фланелка.

Изгледай внимателно видеото, но не само какво говори, а жестовете, мимиките и изражението на Иванов, защото те също говорят много.
http://video.gong.bg/?vid=MM6OGU3MUKYX

Адски е прав!
:cry:
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 30 май 2011 22:01

sostenere написа:THE G.A.M.E, разбирам те теб, както и други левскари като теб, въпреки че имам приятел от Пловдив, който идва на всеки мач в София, с него ходихме по цяла България тази година, дори и в Каварна на мач, който знаехме че няма да се играе. Жалко е, но е факт, че публиката на Левски в една много голема част се влияе от резултатите на отбора, Левски победи Литекс с 2:0, изигра мн хубав мач за купата, когато отпадна, хората трябваше да подкрепят отбора, а не на мачовете да има по 400-500 човека с Черно море и т.н, само че като загубихме шанс за титлата хората се отдръпнаха... С Кокала като станахме шампиони играта не беше по-добра, напротив благодарение на Гонзо измъкнахме няколко домакински мачове със Сливен, Славия на Герена и накрая на първенството имаше по 10 хиляди в мачовете със Славия на Овча Купел и със Спартак Варна на Герена, мога още примери да дам. Та мисълта ми е,, че това е поредната глупост, че публиката на Левски се влия от играта, а не от резултатите, колкото и да ми е тъжно да го кажа, това е реалността просто, защото виждам и какво е отношението на хората, когато гостуваме в страната, те очакват Левски само да побеждават, ако не стане почват да ги псуват...Обичта към отбора се заражда само, ако я имаш още от дете и си постоянно на стадиона, много ясно разбирам защо стадионите във всички европейски държави са пълни, просто ходил ли си навсякъде с отбора, ставаш като пристрастен и не можеш вече да спреш да посещаваш мачове.

Общо взето гледните ни точки не се разминават ...

Според мен обаче, малко се поразглезихме от онзи отбор на Мъри !
Просто летвата, най вече - като игра, бе вдигната доста високо ...
И сега повечето искат и очакват отбора да играе по онзи феноменален начин ... ;)

Вън от съмнение и спор е, че Левски направи и хубави мачове този сезон !
Но просто болшинството от публиката се разочарова от загубата и бездушна игра от ония от Панчерево ...
И в някой от мачовете срещу посредствените отбори, срещу които беше едно мъчене.
Дарвин е в грешка !

Image Image

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 30 май 2011 22:09

THE G.A.M.E, онзи отбор на Мъри просто милееха за Левски, дори при напускането им тогава си личеше тъгата в очите им, а сега напускат с усмивка, единствено на Петков и Кривия им личаха сълзите, вероятно същото ще е и с Йовов.

Духа в един отбор се гради още от ДЮШ, а вие точно с ДЮШ скъсахте връзката, това е като любовта към родното място, може да отидеш да живееш навсякъде, но никога не забравяш първородното и за него винаги те боли.
Изображение

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 30 май 2011 22:12

PFC Litex написа:Духа в един отбор се гради още от ДЮШ, а вие точно с ДЮШ скъсахте връзката, това е като любовта към родното място, може да отидеш да живееш навсякъде, но никога не забравяш първородното и за него винаги те боли.

Ами това е още една черна точка за "Гонзо" !
От както той е фактор в Левски, колко от юношите са основни играчи в представителният отбор ?
Не питам теб, ти не си длъжен да знаеш ... въпроса ми е риторичен !
Дарвин е в грешка !

Image Image

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 30 май 2011 22:18

THE G.A.M.E написа:
PFC Litex написа:Духа в един отбор се гради още от ДЮШ, а вие точно с ДЮШ скъсахте връзката, това е като любовта към родното място, може да отидеш да живееш навсякъде, но никога не забравяш първородното и за него винаги те боли.

Ами това е още една черна точка за "Гонзо" !
От както той е фактор в Левски, колко от юношите са основни играчи в представителният отбор ?
Не питам теб, ти не си длъжен да знаеш ... въпроса ми е риторичен !

Пак "Гонзо" е виновен за всичко!
:evil:
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Върни се в “Левски”