ЛЕВСКИ - ВИДИМА - 2:0
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: ЛЕВСКИ - ВИДИМА [02.04.2011, 21.00]
Ясен ще се окаже новата мерна единица за некадърен футболен треньор.
Интервю на ген. Джуров:
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!А аз мразя тази грешка цска!
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!А аз мразя тази грешка цска!
- paceto
- Контакти:
Вижда се, че когато Дембеле не му е ден Левски е в пълна дупка.
През пролетта той ви изнесе повечето мачове и сега като не вкарва се вижда какъв е резултата от това, а той не е по различен от състоянието на отбора от миналият сезон.
През пролетта той ви изнесе повечето мачове и сега като не вкарва се вижда какъв е резултата от това, а той не е по различен от състоянието на отбора от миналият сезон.
caci написа:Ясен ще се окаже новата мерна единица за некадърен футболен треньор.
искам Вуцов
paceto написа:Вижда се, че когато Дембеле не му е ден Левски е в пълна дупка.
Не беше само Дембеле... Жо, Грийн и Гаджев също играеха много силно. Сега сме останали без силно крило, Гаджев и Дембеле са в лоша форма, Дарко още спи, а Грийн не се използва рационално(само той играе като хората от началото на сезона).
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !
- paceto
- Контакти:
UltraBlue написа:paceto написа:Вижда се, че когато Дембеле не му е ден Левски е в пълна дупка.
Не беше само Дембеле... Жо, Грийн и Гаджев също играеха много силно. Сега сме останали без силно крило, Гаджев и Дембеле са в лоша форма, Дарко още спи, а Грийн не се използва рационално(само той играе като хората от началото на сезона).
То това ясно, ама главният виновник да не сте доста повече точки зад Литекс в момента е на Дембеле.Кофти е когато се разчита на един човек само и на още 2-3-ма които да им върви, за да може да стане нещо както трябва, а и за да може да върви и играта на Дембеле.
С такава схема не се става шампион никъде.
-
THE G.A.M.E
Я някой да провери, дали коефицента за 'Х' не се срива в букитата ... 
чувате ли напътствията на Ясен а
" Айде бе Гара , айде бе "
и Гарата го разбира 
- milen.hristov
- Контакти:
Мисля че е добра идеята да бъдет пуснати двама централни нападтели,но както обикновено са наредени покъртително по терена.Колко сложно е вместо 4321 да бяхме играли 4312
Дембелеееееев

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!