В Левски бесни: Пролетното дерби на "Герена" и 30 лв. за фен

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Re: В Левски бесни: Пролетното дерби на "Герена" и 30 лв. за фен

Мнениеот UltraBlue » 27 юли 2010 14:38

POPCORN написа:ама какво ми пука ти какво плащаш бе приятел...отиваш на кръчма плащаш 5 лв за шопска салата отиваш в друга плащаш 10.то добре че са ви тия цени на билетуите ,че като ви гледма последния сезон, щяхте да изчезнете от стадионите.вика аз си плащам 26 кинта... еми аз плащам 90 кинта за всички мачове.... ама не се оплаквам като тебе

Абе пуканке, вие да не бяхте повече от нас последния сезон че си тръгнал да се рекламираш тук...
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 27 юли 2010 14:40

cherney2 написа:
POPCORN написа:аре какво сте се разпискали бе манекенки... за 15 лв тука се скъсахте да мучите..15 лв ли струва обичта на отбора ви?ние ще ги даваме постоянно от сега нататъка тия 15 лв а вие един мач... ебахти смотанцяите... ония ден ходих на кино на някакъв умрял филм , билета беше 9 кинта, какво искате...това ние е стратта - футбола.нямате 15 лв да отделите за един мач, ебати мрънклювците!

Значи за 15 лева като пискаш не става, а вие дето организирате бойкоти за 10 може, така добре ли е :?: :!: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ама кои сме ние бе ние хаха.. не ме вкарвай в някакви фенски глупости..ние аз съ отивам на мач и си ходя редовно на мачовете на ЦСКА!а кой прави бойкот не ми пука и ми е точно през оная работа...аз не съм за 10 лв.. няма и да бъда..да сравнявам ЦСКА с 10 лв.ще се ;лешите от нещо и ще отидете на мач.пълно щастие няма в тоя живот!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
UltraBlue.
Контакти:

Мнениеот UltraBlue. » 27 юли 2010 14:41

POPCORN... ти спиш ли още аз немога да разбера.. на кой ги разправяш тия вицоте: " Аз плащам 90 лв но не мрънкам" ти забрави ли че до преди 3 дни се пускаха молби до ръководството за високите цени бе ? Или ти не си от феновете на ЦСКА и за това че ти не си мрънкал значи никой не е мрънкал така ли ? То разбраха и глухите че билетите ви били скъпи , само ти си на мнение че 90 лева е супер цената.. ми кажи на феновете на ЦСКА другия път да пуснат молба за увеличение на цените на билетите да ги направят 190 щом 90 лева за тебе са нищо..

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 27 юли 2010 14:41

0007 написа:
POPCORN написа:бате къде ги видя тия 12 хгиляиди?защото по твто казаха 8-9 да не би да имате броячи на стадиона вече?

На мача с Дъндъо феновете влизаха до към 20-тата минута,защото имаше големи опашки на касите,тъй че каквото и да са казали в началотото на мача коментаторите,си имаше 12 000 ;)

това незначи че има много хора а може и да е поради лоша организация.. не за първи път на герена влизате около 20 мин.и други пути съм ви чувал да пискате така!
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 27 юли 2010 14:42

UltraBlue написа:
POPCORN написа:ама какво ми пука ти какво плащаш бе приятел...отиваш на кръчма плащаш 5 лв за шопска салата отиваш в друга плащаш 10.то добре че са ви тия цени на билетуите ,че като ви гледма последния сезон, щяхте да изчезнете от стадионите.вика аз си плащам 26 кинта... еми аз плащам 90 кинта за всички мачове.... ама не се оплаквам като тебе

Абе пуканке, вие да не бяхте повече от нас последния сезон че си тръгнал да се рекламираш тук...

кога някъде съм казал , че сме били повече от вас бе?и какво рекламирам?
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 27 юли 2010 14:43

ace_ventura написа:Не искам да се заяждам, но се открва супер гледка към новото табло. И ако прибавим, че под него няма седалки и ако ти е крив мерника няма кой да удариш + наличието на каманяци по сектора, не малко хора биха точния си мерник :twisted: :twisted:
Не знам ... пак помисли

До колкото знам всичко, което успеете да потрошите после се покрива от вашите собственици... отделно ще последва наказания, може би с лишаване от домакинство... така вие вредите само на вашия "обичан" клуб и на никой друг 8-) Пък ако сте и 100-на човека в кошарката и почнете да чупите, полицаите няма да има кой да ги спре...
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 27 юли 2010 14:44

UltraBlue. написа:POPCORN... ти спиш ли още аз немога да разбера.. на кой ги разправяш тия вицоте: " Аз плащам 90 лв но не мрънкам" ти забрави ли че до преди 3 дни се пускаха молби до ръководството за високите цени бе ? Или ти не си от феновете на ЦСКА и за това че ти не си мрънкал значи никой не е мрънкал така ли ? То разбраха и глухите че билетите ви били скъпи , само ти си на мнение че 90 лева е супер цената.. ми кажи на феновете на ЦСКА другия път да пуснат молба за увеличение на цените на билетите да ги направят 190 щом 90 лева за тебе са нищо..

ама какво ми пука другите бе ...феновете на ЦСКа са милиони, никога няма всички да са доволни...аз какво общо имам с някой друг.аз съм си аз!не казвам ,че е супшре цена!казвам че не се оплаквам....такъв е живота!но не за 15 лв да пискам цял ден!сигурен съм че преди мача ще се направиш на копеле и се напиеш и кой знае още какво обаче мрънкаш за някакви 15 кинта!
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Linkin_Park
Контакти:

Мнениеот Linkin_Park » 27 юли 2010 14:44

POPCORN написа:
Нали се сещаш,че на което и място да сме,на мача с вас няма да има под 10 000 ако се играе на Герена,защото това не е обикновен мач а и е безценно да видиш как си тръгвате към 70-та минута унизени ;)

тоя па смешко кажи ми един мач скоро да ст ебили 10000 човека?аз такъв ваш мач скоро не съм гледал..справка последното дерби 12 човека общо... погледно последните дербита и говори пак...14 хиляди не сте били на мач от времето на шампиоснката лига сигурнио :lol: :lol: :lol:

Левски - Дъндолк 12000 - много пресен пример!

Потребителски аватар
UltraBlue.
Контакти:

Мнениеот UltraBlue. » 27 юли 2010 14:45

POPCORN написа:
cherney2 написа:
POPCORN написа:аре какво сте се разпискали бе манекенки... за 15 лв тука се скъсахте да мучите..15 лв ли струва обичта на отбора ви?ние ще ги даваме постоянно от сега нататъка тия 15 лв а вие един мач... ебахти смотанцяите... ония ден ходих на кино на някакъв умрял филм , билета беше 9 кинта, какво искате...това ние е стратта - футбола.нямате 15 лв да отделите за един мач, ебати мрънклювците!

Значи за 15 лева като пискаш не става, а вие дето организирате бойкоти за 10 може, така добре ли е :?: :!: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ама кои сме ние бе ние хаха.. не ме вкарвай в някакви фенски глупости..ние аз съ отивам на мач и си ходя редовно на мачовете на ЦСКА!а кой прави бойкот не ми пука и ми е точно през оная работа...аз не съм за 10 лв.. няма и да бъда..да сравнявам ЦСКА с 10 лв.ще се ;лешите от нещо и ще отидете на мач.пълно щастие няма в тоя живот!

Чакай бе мойто момче ти така като те гледам си от София.. за разлика от тебе не всички фенове са от София не го ли проумяваш това ? 10 лв за път 15 за билет... и 10 лв по смъртно немогат да те оправят за храна и напитки.. и като ходиш на всеки мач то един човек с нормална заплата трябва да си дава парите само за мачовете.. а ако си имаш и семейство какво правиме ??

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 27 юли 2010 14:45

UltraBlue. написа:POPCORN... ти спиш ли още аз немога да разбера.. на кой ги разправяш тия вицоте: " Аз плащам 90 лв но не мрънкам" ти забрави ли че до преди 3 дни се пускаха молби до ръководството за високите цени бе ? Или ти не си от феновете на ЦСКА и за това че ти не си мрънкал значи никой не е мрънкал така ли ? То разбраха и глухите че билетите ви били скъпи , само ти си на мнение че 90 лева е супер цената.. ми кажи на феновете на ЦСКА другия път да пуснат молба за увеличение на цените на билетите да ги направят 190 щом 90 лева за тебе са нищо..

Нека да живее във Варна например и да го видим какво ще разправя за билетите и с какво ще сравнява цска...

Върни се в “Левски”