Лоша новина за привържениците на "сините" TV+ спечели наддав

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
drakata
Контакти:

Re: Лоша новина за привържениците на "сините" TV+ спечели наддав

Мнениеот drakata » 14 юли 2010 15:47

tprodanov написа:Да, точно Булсатком са виновни, че са най-добрия оператор в момента. Кво национално покритие, имат пълно национално покритие, та и повече, хващат се до Италия чак?
И с какво Булсатком е по-малко общодостъпен от която и да е кабеларка? Ако искате да предават само ефирни национални телевизии- собственика на правата да си го е вписал в конкурса, няма как Булсатком да са виновни..

Не Булсатком са виновни а Левски, защото не помислиха за феновете си и са избрали не много достъпен ТВ канал, за някой и друг лев повече, да има с какво да плащат на МЕКИТЕ ЧАЛГА КИТКИ
Според 1/3 от британските ученици СИРЕНЕТО расте по дърветата.

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 14 юли 2010 15:50

Stanislav_Ivanov написа:Дайте някои сайт да гледам мача утре че съм от хисар и нямам булсатком :(

Единственият шанс да се гледа мача в интернет е мача да се излъчва и по чужда телевизия.Това означава,че шанса е нулев.Тв + не може да се гледа в интернет

Потребителски аватар
TPAtkov

Мнениеот TPAtkov » 14 юли 2010 15:51

tprodanov написа:Да, точно Булсатком са виновни, че са най-добрия оператор в момента. Кво национално покритие, имат пълно национално покритие, та и повече, хващат се до Италия чак?
И с какво Булсатком е по-малко общодостъпен от която и да е кабеларка? Ако искате да предават само ефирни национални телевизии- собственика на правата да си го е вписал в конкурса, няма как Булсатком да са виновни..

И в Испания и Германия..

Потребителски аватар
kronos
Контакти:

Мнениеот kronos » 14 юли 2010 15:54

За твоя информация, Булсатком се хваща само ако си сложиш чинията на ЮГ :x :x :x , което е проблем за много хора :!:

Потребителски аватар
drakata
Контакти:

Мнениеот drakata » 14 юли 2010 15:55

LaRgO написа:
Stanislav_Ivanov написа:Дайте някои сайт да гледам мача утре че съм от хисар и нямам булсатком :(

Единственият шанс да се гледа мача в интернет е мача да се излъчва и по чужда телевизия.Това означава,че шанса е нулев.Тв + не може да се гледа в интернет

LaRgO има начин нищо че Тв + не може да се гледа в интернет, ама може на компютър а от там и пускаш Стрийминг и готово, обаче трябва доста желание и познание на материята за да се получи
Последна промяна от drakata на 14 юли 2010 15:56, променено общо 1 път.
Според 1/3 от британските ученици СИРЕНЕТО расте по дърветата.

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 14 юли 2010 15:56

drakata написа:
LaRgO написа:

LaRgO има начин нищо че Тв + не може да се гледа в интернет, ама може на компютър а от там и пускаш стреминг и готово, обаче трябва доста желание и познание на материята за да се получи

Е това са много сложни работи :mrgreen:

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 14 юли 2010 15:56

За кво да ходя? 2 месеца не сме се излагали и Батков не е вършил простотии(щото не е имало за какво), и все едно всичко е забарвено! Абсурд. Докато тоя палячо е собственик аз на стадиона няма да стъпя, както няма и да влезна в тъпия клубен магазин. Не че с моите 10-15 лева ще забогатее, но въпроса е принципен! :!: :!: Нито стотинка за бастуна от мен :idea:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

левскар07
Контакти:

Мнениеот левскар07 » 14 юли 2010 15:56

На 560 км съм от Сф. За да пропътувам в двете посоки, ще ми отнеме две вечери и един ден, което не мога да си позволя, за съжаление. Преди 20-35 год. си го позволявахме с приятели, но не и сега. Наистина и избраната тв, не е най-добрият вариант. Поне за нас дълбоката провинция. Ако някъде из нета предават мача, с удоволствие ще гледам. Последната ми надежда е /са/ Т. Русев и В. Грънчаров. Те са 6.
Изход има, важно е победа с разлика!
Последна промяна от левскар07 на 14 юли 2010 16:00, променено общо 1 път.

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 14 юли 2010 15:57

drakata написа:

Не Булсатком са виновни а Левски, защото не помислиха за феновете си и са избрали не много достъпен ТВ канал, за някой и друг лев повече, да има с какво да плащат на МЕКИТЕ ЧАЛГА КИТКИ

И как реши, че Левски са собствениците на ТВ правата?

За твоя информация, Булсатком се хваща само ако си сложиш чинията на ЮГ , което е проблем за много хора

Не ми се струва много възможно да нямаш нито юг, нито покрив, нито ъгъл към юг...

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 14 юли 2010 15:59

Cesc Fabregas написа:За кво да ходя? 2 месеца не сме се излагали и Батков не е вършил простотии(щото не е имало за какво), и все едно всичко е забарвено! Абсурд. Докато тоя палячо е собственик аз на стадиона няма да стъпя, както няма и да влезна в тъпия клубен магазин. Не че с моите 10-15 лева ще забогатее, но въпроса е принципен! :!: :!: Нито стотинка за бастуна от мен :idea:

Мислиш ли, че мустако се интересува от това дали си на стадиона или не? Протест се прави когато напълниш стадиона догоре и викнеш батков-курво. Иначе е бягане от проблема.

Върни се в “Левски”