ЛЕВСКИ-Сливен,а след това какво и на къде?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Blue_Girl
Контакти:

Re: ЛЕВСКИ-Сливен,а след това какво и на къде?

Мнениеот Blue_Girl » 17 май 2010 20:59

Blue_Lion написа:
Blue_Girl написа:
Blue_Lion написа:Сините биха Сливен...а сега какво и на къде ?

САМО ЛЕВСКИ :!:

Сега ще играем в Ле.

Това го знам,но какво следва за клуба от това ? Ще се оправим ли,ще си продължаваме по същия начин ли,какво ? Не съм ентусиаст по простата причина,че вече трета година гледаме същия сценарий,иначе и на мен отвътре ми се ще Левски да върви нагоре и да мачкаме в Европа,но предвид обстоятелствата,съм резервиран ! Дано да греша ;)

Дано да е за добро, това участие в Ле.
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 17 май 2010 22:06

Дано ! И аз това искам,но на този етап не се очертава такова ! Все пак така и така сме там,да почакаме до първите ни мачове,пък ще видим ! Пак казвам,много ми се иска да греша... :roll:
Изображение

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 18 май 2010 09:39

Blue_Lion написа:
THE G.A.M.E написа:П.п.
"Адвоката" си е пътник .....отвсякъде !
Няма верен ход за в бъдеще .....

Що така мислиш ? Иначе дай Боже !

Мисля, че няма !
То се почна .....ето - продават се футболисти.
За сега Сърмов и Хичо .....очаквам до края на трансферния пазар, да се разделим и с Жо, Дарко ......и кой знае кой още ? !
Състава ще се попълни с юноши ( което май, не е чак толкова лошо ) .....и вероятно свободни агенти ( това вече е лошо ) !
С подобен състав ....едвали има трезвомислещ левскар, който да вярва, че ще влезем отново в групите на Л. Е. ? !
Парите от трансферите .....няма да отидат за селекция !
"Адвоката" просто ще прибере каквото може от Клуба .....и ще се опита да вземе още някой милион през зимната пауза от продажбата на акциите си !
Така ги виждам аз нещата ......индикациите да се случи нещо подобно, са на лице.
Само се притеснявам .....колко задъжения е прехвърлил на гърба на Левски .....които иначе е взел като заем, за другите си фирми ? !
След като се раздели с клуба .....ще стане ясно, колко е милеел за нас !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 18 май 2010 12:28

THE G.A.M.E написа:
Blue_Lion написа:
THE G.A.M.E написа:П.п.
"Адвоката" си е пътник .....отвсякъде !
Няма верен ход за в бъдеще .....

Що така мислиш ? Иначе дай Боже !

Мисля, че няма !
То се почна .....ето - продават се футболисти.
За сега Сърмов и Хичо .....очаквам до края на трансферния пазар, да се разделим и с Жо, Дарко ......и кой знае кой още ? !
Състава ще се попълни с юноши ( което май, не е чак толкова лошо ) .....и вероятно свободни агенти ( това вече е лошо ) !
С подобен състав ....едвали има трезвомислещ левскар, който да вярва, че ще влезем отново в групите на Л. Е. ? !
Парите от трансферите .....няма да отидат за селекция !
"Адвоката" просто ще прибере каквото може от Клуба .....и ще се опита да вземе още някой милион през зимната пауза от продажбата на акциите си !
Така ги виждам аз нещата ......индикациите да се случи нещо подобно, са на лице.
Само се притеснявам .....колко задъжения е прехвърлил на гърба на Левски .....които иначе е взел като заем, за другите си фирми ? !
След като се раздели с клуба .....ще стане ясно, колко е милеел за нас !

Аз си мисля,че той източва Левски заради фирмите си,а с парите от трансфери попълва хазната на клуба ! А ако се разделим с играчи и такива бъдат привлечени преди да дойде новия треньор (Ясен Петров :?: :!: :shock: ) значи,че със сигурност старата песен ще е на нов глас ! А ако новият треньор (Ясен Петров :?: :!: :shock: ) направи селекцията,след като не впечатли феновете на Левски,първо него ще храним,после Гонзо ще бъде плют от една част от феновете,и накрая пак Борат! Нашата мъка ще придобие формата на Тетралогия ! Дано поне,както каза,да се наложат юноши в Левски,а не чужденци ! Аз като гледам май само от Локо Сф ще взимаме играчи :lol:
Изображение

ELiNa
Контакти:

Мнениеот ELiNa » 18 май 2010 18:07

е хайде бе момчета, разбрахме ли се сега ? :lol: добре ли е, че ще играем в Европа, или не ? :) интересно, че този спор не се води само тук, а и сред мои познати. аз ще гледам европейските мачове, пък за вас и за други незнам :)
Левски и Реал Мадрид са отборите

P.S момчета моля ви, това не е сайт за запознанства !

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 18 май 2010 18:14

След това накъде ли ? След това ще треперим дали ще бием отбор от ранга на Баку.И ако влезем в групите ще се надяваме поне да вземем една победа.Вие на какво се радвате,че ще играем в Европа? Не виждате ли,че нямаме отбор за там? На какво да се радвам като е ясно,че нямаме отбор за там и само ще ни бият? Пак ли ще откриваме футболни отборчета?

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 18 май 2010 19:56

ELiNa написа:е хайде бе момчета, разбрахме ли се сега ? :lol: добре ли е, че ще играем в Европа, или не ? :) интересно, че този спор не се води само тук, а и сред мои познати. аз ще гледам европейските мачове, пък за вас и за други незнам :)

Ми за мен определено не е добре,защото за Левски няма да е добре,аз си го казах преди време ;)
Изображение

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 18 май 2010 20:14

ELiNa написа:е хайде бе момчета, разбрахме ли се сега ? :lol: добре ли е, че ще играем в Европа, или не ? :) интересно, че този спор не се води само тук, а и сред мои познати. аз ще гледам европейските мачове, пък за вас и за други незнам :)

Значи ....дали е добре или не, ще разберем към коледните празници .... :lol:
Аз също ще гледам евромачовете на Левски ( някои на стадиона, други пред ТВ ) ....но ще съм със свито сърце !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 18 май 2010 22:24

Аз също мисля, че е за добро в Ле.
Няма спор, че ще гледам и аз мачовете.
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 18 май 2010 23:51

Blue_Girl написа:

Аз също мисля, че е за добро в Ле.
Няма спор, че ще гледам и аз мачовете.

Защо мислиш така ?
Изображение

Върни се в “Левски”