Ето така се играе за емблемата!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Среща на Владимир Владимиров - Гугутката с феновете
Аха. Сега ми кажи, че тия големите плакати вие си събрахте парите да си ги поръчате. Глобулската фланелка също.
tprodanov написа:Колкото до дудука - той плюе единствено когато му спрат кранчето. Любовта му към лупи прескочи на другия край точно за един ден. Както и към черепа. Вашата агитка никога не е събирала пари за големите знамена и хореографии, винаги са били платени от дудука, винаги сте имали безплатни билети. Пак ти казвам - това за нас е временен и решим пролем. При вас си е статукво!
Никога няма да имате такъв лидер като дудука както го наричаш. Свиня, прасе, дудук...той ви разбива на всички фронтове. И моля не говори кой не е събирал пари за знамена и хореографии. Аз лично миналата година съм давал няколко пъти суми от порядъка на 10 лв за факли, знамена...само за мача с Милан хореографията е била с пари на клуба. Има много по-заможни фенове които винаги помагат.
Евала на демокрацията Ви! Заключвате неудобните теми от раз! Истината боли! Нали?
Чакай, чакай, ти бъркаш нещата- не говорим за факлите, които си се организирал ти, с някой твой приятели или вашите си знамена- кажи за тия големите трансперанти, дето общо взето ние сме им темата. За тях кинти даде ли? Откъде дойде? А дудука - дано никога не имаме такъв, щото сме тръгнали по тоя път. Не искам некой като ми организира екскурзия и да ми слага 60% за него, не искам като ми продава билети за ЕТ да ми ги продава на различна цена от номинала, не искам това да е сигурния доставчик на дрога в сектора, не искам да получава билети от клуба, не искам клуба да му плаща хореографиите. И понеже част от тия неща взе да става и при нас, ние протестираме. А вие им се радвате.
За седем реда написа много глупости.
Първо Дучето и дрога
Не бъркай Сектор Б със Сектор Г.
Второ не съм се организирал сам с приятели за факли. Нали знаеш, че всичко става предварително преди мач между Дучето и полицията и се разрешават евентуално. Нали се сещаш как аз и моите приятели отиваме и казваме "Господин полицай, ние с моите приятели сме си купили факли. Може ли да ни пуснете с тях на трибуните?"
Трето - какво голямото знаме. Да Дучето го е направил, но не с пари от клуба. Не ми казвай, че вие давате пари за каквото и да е знаме, че и повече. Не ни наричайте платени фенове - смешни сте. Точно вие!
Как Дучето е намерил пари си е негова работа. Мен не ме интересува. Ако искаш да знаеш отиди го питай.
Екскурзиите - ще сравним вашите за Лацио с нашата за Рома. Билетите за Рим бяха по 18 евро. Така и пишеше на билета, толкова сме плащали. Знаеш ли колко фенове по чужбина са влизали без билети благодарение на Дучето? Знаеш ли колко пари извади от джоба си за да качи фенове на ферибота, които бяха без билети? НЕ знаеш и не говори!
И последно - дано наистина никога нямате такъв като Дучето. Щом сега въздъхвате по Кака Златка заради Гугутката.
Може и Мишо Цветков да си върнете. 
Първо Дучето и дрога

Второ не съм се организирал сам с приятели за факли. Нали знаеш, че всичко става предварително преди мач между Дучето и полицията и се разрешават евентуално. Нали се сещаш как аз и моите приятели отиваме и казваме "Господин полицай, ние с моите приятели сме си купили факли. Може ли да ни пуснете с тях на трибуните?"

Трето - какво голямото знаме. Да Дучето го е направил, но не с пари от клуба. Не ми казвай, че вие давате пари за каквото и да е знаме, че и повече. Не ни наричайте платени фенове - смешни сте. Точно вие!

Екскурзиите - ще сравним вашите за Лацио с нашата за Рома. Билетите за Рим бяха по 18 евро. Така и пишеше на билета, толкова сме плащали. Знаеш ли колко фенове по чужбина са влизали без билети благодарение на Дучето? Знаеш ли колко пари извади от джоба си за да качи фенове на ферибота, които бяха без билети? НЕ знаеш и не говори!
И последно - дано наистина никога нямате такъв като Дучето. Щом сега въздъхвате по Кака Златка заради Гугутката.

Евала на демокрацията Ви! Заключвате неудобните теми от раз! Истината боли! Нали?
Значи и ти не знаеш откъде взима пари, ама не били от клуба? Мда, много сериозно звучи, да знаеш.И то понеже беше само едно знаме, а не 6 в последните две години. Имаш ли идея колко струва? Щото - ДА, ние съираме пари, поръчваме, правим и аз имам прекрасна идея колко струва, как се прави. Относно дрогата - пич, това много се шумеше преди години, но поизчезнаха нещата. Не щото отминаха, а щото се свикнаха. Да, и в нашия сектор има такива неща, и ние протестираме, а вие пък ги приемате - кво да го правиш - ценности.
И сега за факлите да видим - вие никога, ама никога не сте вкарвали факли БЕЗ знанието на чичко полицай?
А лидер ние може би никога няма да имаме. Защото сектор Б е организиран по друг начин, там такива позиции някак не виреят. Може да има хора, които увличат хората с енергията си, ентусиазма и любовта си към отбора, но някой тартор, ей такъв като дудука и армейска организация няма да имаме. Щото не искаме.
И сега за факлите да видим - вие никога, ама никога не сте вкарвали факли БЕЗ знанието на чичко полицай?

А лидер ние може би никога няма да имаме. Защото сектор Б е организиран по друг начин, там такива позиции някак не виреят. Може да има хора, които увличат хората с енергията си, ентусиазма и любовта си към отбора, но някой тартор, ей такъв като дудука и армейска организация няма да имаме. Щото не искаме.
- POPCORN
- Контакти:
tprodanov написа:Аха. Сега ми кажи, че тия големите плакати вие си събрахте парите да си ги поръчате. Глобулската фланелка също.
много си глупав бате, ама ти е простено.това са пари на глобул, те ги дават за да е допълнителна реклама.леле боже спаси ме от такива индивиди!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
- metodito
- Контакти:
Re: Нашите въпроси,чрез Т.Русев и Сашо Диков
Pro-European написа:Ако позволите, 2 въпроса и от мен?
До Батков:
1. В кой момент си повярва на заблудата, че прийомите, придобити в Държавна сигурност и тотатлитарната система, могат да бъдат ползвани за да манипулира феновете на Левски?
Ами по принцип нищо не се е променило. Просто властта и парите смениха собственика си. Може би единствено в Русия, Латвия, Беларус и България, Сърбия (ако предположим, че е същото) нещата след "промените" се влошиха.
- POPCORN
- Контакти:
tprodanov написа:Пуканке, ше ме умориш от смях бе, ахахах, колко години на какво дередже сме бе, хаха, я се виж вие от 20 години на какво дережде сте![]()
само моля да ми разясниш ей това изречениеБатков продължава да ви пълни главите с глупости като за всяка несполука на клуба обвинява някой, я кокала, я ЦСКА, я Боримиров и кво ли не и вие му се радвате
и да го свържеш и с тая и с която и да е тема във форума, както и с новините по спорнтите сайтове, че май некой от нас живее в паралелна реалност?
Колкото до дудука - той плюе единствено когато му спрат кранчето. Любовта му към лупи прескочи на другия край точно за един ден. Както и към черепа. Вашата агитка никога не е събирала пари за големите знамена и хореографии, винаги са били платени от дудука, винаги сте имали безплатни билети. Пак ти казвам - това за нас е временен и решим пролем. При вас си е статукво!
ние поне, като сме в лоша ситуация не сме като вас и не се държиме като п*тки.а се опитваме да направиме нещо заедно с Дучето!Нормално е клуба да дава пари на фенклуба!Все пак футбола е за феновете!Няма нищо лошо да се подпомага.Ти много си запознат с нас да не ходиш на мачове ни>?
Люляк, май, финал за купа,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Нормално е клуба да дава пари на фенклуба
Ахахахахахахах, ама как де, нормално е

Май разговора приключи.
- INZAGHI_99
- Контакти:
Днес аз съм зает в този период, през който ще се проведе срещата с Гугутката, има ли някой който мисли да отиде, ако има такъв да каже и нека ако е възможно да му зададе следните въпроси?
Какво е мнението му за случващото се в Левски?
Против или за Оставането на Батков в клуба?
Кой ръководи опазването на реда? И защо беше боят между феновете на Вечното дерби ( без да се опитва да замазва положението, ако тръгне да се обяснява лъже)? Ако е против ставащото в Левски защо прати стюардите да бият Момчето и момичето с плаката срещу Батков и така ли смята да решава проблемите оттук- нататък?
Как смята да се справя с организацията на феновете???
Съгласен ли е на протест срещу случващото се в клуба и готов ли е да го подкрепи???
Какво е мнението му за случващото се в Левски?
Против или за Оставането на Батков в клуба?
Кой ръководи опазването на реда? И защо беше боят между феновете на Вечното дерби ( без да се опитва да замазва положението, ако тръгне да се обяснява лъже)? Ако е против ставащото в Левски защо прати стюардите да бият Момчето и момичето с плаката срещу Батков и така ли смята да решава проблемите оттук- нататък?
Как смята да се справя с организацията на феновете???
Съгласен ли е на протест срещу случващото се в клуба и готов ли е да го подкрепи???
БОГ ПРОЩАВА ЛЕВСКИ НЕ!!!