efbet Лига: Левски (София) - Берое (Стара Загора), Събота от 20:15 ч.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

ananas
Контакти:

Re: efbet Лига: Левски (София) - Берое (Стара Загора), Събота от 20:15 ч.

Мнениеот ananas » 04 окт 2025 23:53

Некой сериозно трябва да обясни на испанския мишок, че Левски не е Депортиво Ла Коруня. Фалшиви 9-ки, бетонобъркачки, страх да пуснеш 2-ма нападатели срещу Берое с 10 човека, почти никакво игрово време за младоци, никакво развитие на нещо отдолу,а само консумиране на трансферчета за пари и преследване на резултати, били те и 1-0 или дори 0-0.

Как може да те е страх да пуснеш Рупанов дори в такава ситуация??? Един час гледа как Сула изплюва топката със силата на 8-год. дете право в ръчичките на Мота, а Бала се върти като муха без глава. Първа смяна в 78-та минута, братче! Излиза ми с трима българи в състава- срам, срам, срам! Като продадат Марин зимъска, някои от слепците ще осъзнаят истината, ама ще е късно. Остава и Галчев да бъде окончателно махнат, после Митков, Кирилов и Костадинов да се пенсионират и си ставаме Тему Лудогорец с Бали, Фабиени, Камдеми и т.н.

Цунами не е за ЦЗ в двойка, писнало ми е да го повтарям.
Пожелавам само лоши неща на Диемите и БФС-то, футбол се играе най-хубаво през деня, тия нощни мачове да си ги заврат в дебелите задници. Поне нямаше силен вятър в Сухата река и не беше чак толкова студено.

И един въпрос за всички, може да се пусне анкета направо- колко от вас смятат, че Сула е способен да ритне топката от центъра в аут без да тупне на земята? Аз не съм 100% сигурен...

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 04 окт 2025 23:54

futbolqga написа:
tmanolov написа:Късметът на Хулио вече задмина като малка гара този на колЮ, което е перфектно. Големите въпроси са два - кога ще свърши и дали този късмет е заради 15 години невървеж или ще ни се отнема нешо по-нататък? Нещо като Слот миналата година - дано му връзва още дълго време

Човек, опитвам се да ти разбера гледната точка, но не успявам.

И аз не успявам. Ние с него в този форум май сме единствените мъревисти. В смисъл... хардкор фенове. Но предвид всичко останало, аз го приемам като нещо нормално случилото се (никой не е пророк в собствената си страна). Хвърлящите салфетки, ядящи "Рошен" боклучави изделия са мои сънародници. И трябва да се съобразя с това. Нямам други сънародници. Но не съм "фоб". А "фил". Вельо не е виновен за Мъри. А да се обвинява Сираков като иманентното зло е тъпо. Да си припомним жепееца, Срас, Черепа, който щеше да прави някакъв пуч с феновете на "Левски" и когато те му казаха да си гледа работата си врътна гъз'гата. Наско по-зле ли е от тях?
Те такива ми ти работи. Н'н'тата (изчезна ми някъде йуто)... Те са зло, но необходимо зло, за съжаление.
Последна промяна от metodito на 05 окт 2025 00:04, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 05 окт 2025 00:01

Да стискаме палци за Тирето ли? :shock:
Абе, безчест и неумен припок-манипулатор, ти не разбра ли, че левскарите не сме пОтки като оранжевите? Не бихме предали собствените си майки и не бихме направили свирка на дявола, само щото ни изнася в ситуацията, в разрез с принципите ни. Не искаме оранжевата изпадаща тото трупа да бие Лудогорец! Впрочем едва ли ще го разбереш, все пак си припок...
Ако ще ставаме шампиони, ще станем сами, без помощ от микренско-врачанските изпадащи маймуни и мутри.
Утре 3-0 за Разград, припоци по дупките и дебел К*р за Литекс, оле!
Да сме били стискали палци за Цесикату, абе марш от тука с тия безпринципни, слузести слова!
Няма как да ни заразиш с припощина, сами ще си гниете в клоаката на позора! 8-)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 05 окт 2025 00:14

vvessel написа:
Венелин написа:Сираков едва ли е имал това предвид, когато го доведе, по-скоро финансовата ситуация в онзи момент. За сметка на това бързо си поправи грешката. Не си спомням какъв процент имаше в онази анкета, но със сигурност не е бил 90%. Генчев до тогава имаше повече провали като треньор, отколкото успехи.

Грешка? Със сигурност Генчев щеше да е на второ място, ако беше останал в Левски. Всичко останало е в сферата на предположенията.
Иначе Хулио до тук надминава очакванията ми, но ми се ще да направи поне толкова точки, колкото имаше Генчев първия полусезон.

Генчев едва би Дунав на Герена, падна от Берое и Септември, остави отбора на 4-то място, обаче си сигурен, че сме щели да бъдем втори.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 05 окт 2025 00:25

Томислав вика, че Бурас влизал в няколко мача за по 10-15-20 минути, преди да играе титуляр в Пловдив. Човека влезе за 5 минути само срещу Лудогорец...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 05 окт 2025 00:28

TristaNNN написа:Да стискаме палци за Тирето ли? :shock:
Абе, безчест и неумен припок-манипулатор, ти не разбра ли, че левскарите не сме пОтки като оранжевите? Не бихме предали собствените си майки и не бихме направили свирка на дявола, само щото ни изнася в ситуацията, в разрез с принципите ни. Не искаме оранжевата изпадаща тото трупа да бие Лудогорец! Впрочем едва ли ще го разбереш, все пак си припок...
Ако ще ставаме шампиони, ще станем сами, без помощ от микренско-врачанските изпадащи маймуни и мутри.
Утре 3-0 за Разград, припоци по дупките и дебел К*р за Литекс, оле!
Да сме били стискали палци за Цесикату, абе марш от тука с тия безпринципни, слузести слова!
Няма как да ни заразиш с припощина, сами ще си гниете в клоаката на позора! 8-)

Забелязал съм, че след 22,00 часа изпадаш в еуфория :) . Вместо да се месиш в чужди спорове се пази някоя жена да не ти вземе имотите :) .
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

ananas
Контакти:

Мнениеот ananas » 05 окт 2025 00:30

W84me написа:Генчев едва би Дунав на Герена, падна от Берое и Септември, остави отбора на 4-то място, обаче си сигурен, че сме щели да бъдем втори.

Много ясно, че щяхме да сме втори. Генчев не разполагаше с Вуцов, Костадинов, Търдин и Фабиен през есента. Морето си продадоха най-добрия играч, а Кешеру се пенсионира през зимата. Жълтите направо се разпаднаха, но те имаха жесток късмет изобщо да имат толкова точки от есента, въобще не ги заслужаваха, включително победата над нас. С Генчев гостувахме на конкурентите ни, а после щяхме да сме домакини.
Теб нещо не те виждам де се покланяш пред човекът, който ни спечели мача, да не си заспал с ракия в ръка и да си пропуснал края?

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 05 окт 2025 00:31

W84me написа:Томислав вика, че Бурас влизал в няколко мача за по 10-15-20 минути, преди да играе титуляр в Пловдив. Човека влезе за 5 минути само срещу Лудогорец...

Бурас е попадение за Левски.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 05 окт 2025 00:34

W84me написа:
vvessel написа:
Венелин написа:Сираков едва ли е имал това предвид, когато го доведе, по-скоро финансовата ситуация в онзи момент. За сметка на това бързо си поправи грешката. Не си спомням какъв процент имаше в онази анкета, но със сигурност не е бил 90%. Генчев до тогава имаше повече провали като треньор, отколкото успехи.

Грешка? Със сигурност Генчев щеше да е на второ място, ако беше останал в Левски. Всичко останало е в сферата на предположенията.
Иначе Хулио до тук надминава очакванията ми, но ми се ще да направи поне толкова точки, колкото имаше Генчев първия полусезон.

Генчев едва би Дунав на Герена, падна от Берое и Септември, остави отбора на 4-то място, обаче си сигурен, че сме щели да бъдем втори.

Четвърто място с равни точки с другите два отбора, които след паузата почти нямат победа. Е да, Морето ни би и то два пъти, единия път за купата, но почти никой друг не биха, та чак Арда ги стигна, а Ботев бяха по-зле и от тях. Специално заради теб си направих труда да им преброя точките до плейофите. Имат 13 точки от 11 мача, като 3 са от нас. Освен нас за 11 мача са били още един отбор.
Та второ място ни беше нарисувано и Хулио го задържа с 8 победи и 8 равенства и една загуба. Убийствена статистика за отбор на второ място, кво ще кажеш.
Генчев натрупа загуби за един месец, но натрупа и доста победи и направи 40 точки за полусезона. Да видим колко точки ще направи Веласкес за същия брой мачове. Само имай предвид, че до момента имаме 3 мача извън София и имаме 1 победа, един равен и една загуба, като победата ни е над Ботев Пловдив, които са последни и без треньор.
Последна промяна от vvessel на 05 окт 2025 00:36, променено общо 1 път.

Върни се в “Левски”