efbet Лига: Левски (София) - Лудогорец (Разград), Събота от 20:00 ч.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

icemanbg33
Контакти:

Re: efbet Лига: Левски (София) - Лудогорец (Разград), Събота от 20:00 ч.

Мнениеот icemanbg33 » 17 май 2025 22:08

helic написа:manolov е по-добър в тотото от експерта, но и по-хитър - не играе обръщалки, а двойни знаци.
Вероятно е професионално изкривяване, хеджира риска :)

На Манолов прогнозите са наистина най-топ. Ако на Раева и е дошло слагайте 1ца. Ама ако сте забелязали Сираков да извършва нарушение на закона по пътищата значи най-вероятно е бързал за вечеря с Домуса, слагайте двойка.

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 17 май 2025 22:09

koisa написа:Големи хвалби бяха по Вуцов. Топ вратар, а-у, а от центъра му вкарват! :roll:

Вината колкото е на Вуцов, толкова е на Митков, че вместо да изнесе топката напред, напълно в негов стил игра назад, от там Димитров на вратаря, и на Костадинов, защото не се пребори с Чочев за спорната топка. Очаквах равен мач, но мислех, че ще е контрола в която ще се тестват резерви и юноши от двата отбора. Така и така срещата е без значение за класирането.

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 17 май 2025 22:09

tmanolov написа:
koisa написа:
Вълчан написа:
koisa написа:Големи хвалби бяха по Вуцов. Топ вратар, а-у, а от центъра му вкарват! :roll:

Нещо такова вкараха днес и на припоците....Нищо. Вуцов не е продажник. Никога не си го и помисляйте.

Припоците не ме вълнуват.
Никъде не съм обвинил Вуцов в продажничество!

аз го обвинявам и то не за пръв път - все пак момчето се е учило от баща си, шкембака и урсула - няма как да е друг. Язък му за таланта!

Иначе хубаво ебавате бет експерта, но той поне даде прогноза предварително, а не след мача, когато на всички им е било ясно какво точно ще се случи :mrgreen:

неговото не е прогноза, а куцо обвинение в тото договорка.

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 17 май 2025 22:10

tmanolov написа:
koisa написа:
Вълчан написа:

Нещо такова вкараха днес и на припоците....Нищо. Вуцов не е продажник. Никога не си го и помисляйте.

Припоците не ме вълнуват.
Никъде не съм обвинил Вуцов в продажничество!

аз го обвинявам и то не за пръв път - все пак момчето се е учило от баща си, шкембака и урсула - няма как да е друг. Язък му за таланта!

Иначе хубаво ебавате бет експерта, но той поне даде прогноза предварително, а не след мача, когато на всички им е било ясно какво точно ще се случи :mrgreen:

Ша знаеш, че бет експерта почти позна, ма кой може да предположи, че Колев е такъв талант, че от чиста позисия от 3 метра не може да уцели вратата :)

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 17 май 2025 22:10

tmanolov написа:

Ами малко се оля тоя Тил Ойленшпигел. Остави друго , ами може и да е подвел някой да си даде парите за хазарт, което е много по-лошо от това да дрънкаш глупости.
А една прогноза след мача нищо не струва, така че ако ще даваш прогнози, трябва да е преди, иначе си просто един шут.

icemanbg33
Контакти:

Мнениеот icemanbg33 » 17 май 2025 22:11

За Вуцата и аз съм по-скоро на мнение, че е слаб вратар. Реално, не е извадил нищо кой знае какво (айде да кажем оня удар на Ради Кирилов само) доста често се намесва неадекватно, изглежда малко късичък. Единствения му реален плюс е, че играе много добре с крака. Куриоза е, че вярвам, че ако си стабилизира проявите може да го продадем.

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 17 май 2025 22:12

Така е. Къс изглежда при някои удари. Но е апетитна хапка за трансфер.

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 17 май 2025 22:14

icemanbg33 написа:За Вуцата и аз съм по-скоро на мнение, че е слаб вратар. Реално, не е извадил нищо кой знае какво (айде да кажем оня удар на Ради Кирилов само) доста често се намесва неадекватно, изглежда малко късичък. Единствения му реален плюс е, че играе много добре с крака. Куриоза е, че вярвам, че ако си стабилизира проявите може да го продадем.

от вратарите на Левски последните десетина че и отгоре години, единствения който беше наистина топ вратар, бе черногорския национал Миятович
И до някъде с известни условности Йоргачевич, но не мисля, че се доближава до Миятович

ikar
Контакти:

Мнениеот ikar » 17 май 2025 22:18

Светльо доказа , че е лъв с миша опашка. Неговата слава че бъде до табелата Калотина. Много хора забравят че последните два години Славия завършва с отрицателна голова разлика с участието на трима бивши левскари. Тогава когато се спънеш два пъти в един и същи камък - коментара е излишен.
Развитието на мача задължаваше да победим.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 17 май 2025 22:19

Доста приятелски мачове се получиха с Антибиотик последните години :oops:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Върни се в “Левски”