Левски: Трансфери, лятна подготовка и контроли

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Re: Левски: Трансфери, лятна подготовка и контроли

Мнениеот koisa » 21 май 2025 08:06

THE G.A.M.E написа:Е, как защо ?
Щото "Експертизата" бил го избрал ! :?
Нищо, че Господин Наско искаше нЕк'ъв уругваец, дето избра роден-второстепенен отбор.
Веласкес според "злите езици" бил едва 3-ти избор на Насо.
Ма е лош, щото с изпълнените-поставените му цели, легетимира ГъзО.

Аз лично не мога да повЕрвам, че има "левскари", дето искат Левски да се провали, само заради Сираков ...

Е, ти този уругваец видя ли го какво е направил в този второстепенен отбор? Даже тук може да кажем, че късмета е покрил Сираков с избора на Веласкес.

Гледам, че в предното си мнение пак плюеш по Стоилов, ами айде, нека любимата ти експертиза да намери по-добър, който да ни накара да забравим за Стоилов. Да ни направи шампиони, да вкара отбора поне в групите на ЛК, да заиграем силен, доминантен и приятен за гледане футбол, поне тук в нашето първенство. Едва ли някой би имал против това да се случи.
Ама нещо любимата експертиза се осира тотално всяка година с тази си задача... И ще продължава да го прави. Но не, защото някой иска Левски да се проваля заради Сираков, а защото с тази тотална аматьорщина и зависимост на ръководните фактори, това е неизбежно, уви.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 21 май 2025 19:30

koisa написа:
THE G.A.M.E написа:Е, как защо ?
Нищо, че Господин Наско искаше нЕк'ъв уругваец, дето избра роден-второстепенен отбор.

Аз лично не мога да повЕрвам, че има "левскари", дето искат Левски да се провали, само заради Сираков ...

Е, ти този уругваец видя ли го какво е направил в този второстепенен отбор? Даже тук може да кажем, че късмета е покрил Сираков с избора на Веласкес.

Гледам, че в предното си мнение пак плюеш по Стоилов, ами айде, нека любимата ти експертиза да намери по-добър, който да ни накара да забравим за Стоилов.
...................................................................
Как па реши, че Насо ми е "любимец" ?
Аз лично нямам спомен да съм го хвалил за нещо, от как му връчиха акциите.
За него вАжи лафа, че е толкова... "Независим", че от него действително, нищо не зависи.
Даже го критикувах и за уволнението на Генчев. Напълно безпредментно и ненужно. Поне с оглед на резултатите. Да, продукцията бе критикувана от куцо-кьораво и сакато, ама в крайна сметка футболът е игра на голове и точки. Именно на тази база стъпи и Веласкес. Ако има нЕкво награждаване със среброто, то и Генчев трябва да бъде поканен. Обратното би било лицемерие.

Инак... За Мъри аз лично забравих след Хамрун.
ПАОК-маок, несериозно е да се изложиш по такъв начин, срещу напълно преодолим съперник.
Костов отстрани 2 по-добри противника от малтийците.
И то го направи, като напълно ги надиграхме.
Пиша това, понеже знам мнението на нЕкои за Ники Михайлов и грешката на реферите срещу Хамрун.
Но те са следствие. Не главната причина за отпадането.
Гледах и двата мача и с чиста съвест пиша - Почти нямаше момент и двата двубоя, в който да се почувствах спокоен. И че ги надиграваме и че сме "по-добри".
За разлика от срещите с албанците и евреите ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 21 май 2025 20:40

THE G.A.M.E написа:
metodito написа:
tmanolov написа:За мен Генчев беше добър тренер, но г.з. го изгони. Чичо Гошо шубата също е приличен тренер. Не знам как е ситуацията с Ясен Петров в момента, но и той остави следа и ако не беше един заарски пендел, ама... Илиян, колкото и да го плюят, също си върши работата

Човек, Ясен с този отбор, който имаше, беше задължително да стане шампион. Говоря, както за колектив, така и за единици. Отдавна нямаме нито такива единици, нито такъв колектив.
И защо искате да сменяте Велскес
?
Е, как защо ?

Слушай подкаста на "Левски" на левскарите" (продължават да не слагат кавички на името на клуба в името си. Което е неуважително, най-малкото. И неграмотно), да чуеш за какво става дума... Виж, аз не съм фен на Веласкес. Просто ние ЛЕ няма да вземем така или иначе. Шампиони също няма да станем. А и не биха ни позволили. Трябва спокойствие. Нека остане до зимата или там докъде докара. Поради някаква причина, на Веласкес сякаш му харесва тук. А и фактите са такива, че наистина втори кога завършихме? Друг е въпроса в каква конкуренция завършваме втори? Томаш пожелавам да иляди като треньор ТАМ. "Морето" се разделиха с важни футболисти, на "Ботев" му спряха тока, с Локото не съм наясно какво стана. В такава среда, втори не е чак пък такъв героизъм. Щеше да е постижение, втори на точка от Луноходец. Но все пак сезонът го започна друг треньор.
П.С. Между другото негативизмът към Хулио от конкретни места ме кара да си мисля, че тук има преднамереност. Така да го кажа, меко.

Aronaks
Контакти:

Мнениеот Aronaks » 22 май 2025 11:54

metodito написа:
THE G.A.M.E написа:
metodito написа:
tmanolov написа:За мен Генчев беше добър тренер, но г.з. го изгони. Чичо Гошо шубата също е приличен тренер. Не знам как е ситуацията с Ясен Петров в момента, но и той остави следа и ако не беше един заарски пендел, ама... Илиян, колкото и да го плюят, също си върши работата

Човек, Ясен с този отбор, който имаше, беше задължително да стане шампион. Говоря, както за колектив, така и за единици. Отдавна нямаме нито такива единици, нито такъв колектив.
И защо искате да сменяте Велскес
?
Е, как защо ?

Слушай подкаста на "Левски" на левскарите" (продължават да не слагат кавички на името на клуба в името си. Което е неуважително, най-малкото. И неграмотно), да чуеш за какво става дума... Виж, аз не съм фен на Веласкес. Просто ние ЛЕ няма да вземем така или иначе. Шампиони също няма да станем. А и не биха ни позволили. Трябва спокойствие. Нека остане до зимата или там докъде докара. Поради някаква причина, на Веласкес сякаш му харесва тук. А и фактите са такива, че наистина втори кога завършихме? Друг е въпроса в каква конкуренция завършваме втори? Томаш пожелавам да иляди като треньор ТАМ. "Морето" се разделиха с важни футболисти, на "Ботев" му спряха тока, с Локото не съм наясно какво стана. В такава среда, втори не е чак пък такъв героизъм. Щеше да е постижение, втори на точка от Луноходец. Но все пак сезонът го започна друг треньор.
П.С. Между другото негативизмът към Хулио от конкретни места ме кара да си мисля, че тук има преднамереност. Така да го кажа, меко.

Другия сезон ще сънуваш второто място. Онези без тирето имат толкова много милиони, че даже с неможач като Томаш пак ще са първи или втори. Хулио догодина ще говори колко е горд от третото място, ако въобще стигне до него.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 22 май 2025 13:14

Aronaks написа:
Другия сезон ще сънуваш второто място. Онези без тирето имат толкова много милиони, че даже с неможач като Томаш пак ще са първи или втори. Хулио догодина ще говори колко е горд от третото място, ако въобще стигне до него.

Треньорът е от огромно значение. Роси какво направи с тези футболисти, които имаше. Да, незнанието му на чужд език е фрапиращо. Но там по-скоро са виновни тези, които са го наели. Стряскащо некадърие. Така че и милиарди да имат, да си пазят Томаш споко съм. Инак не съм уверен, че Веласкес ще изкара до декември. Ще видим. Ако пък онези застрашат Лудогорец, смятай, че до дни в Спарцал ще има: "ЦСКА се взриви!". Домусчиеви знаят как. ;)

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 22 май 2025 14:05

THE G.A.M.E написа:....
ПАОК-маок, несериозно е да се изложиш по такъв начин, срещу напълно преодолим съперник.
Пиша това, понеже знам мнението на нЕкои за Ники Михайлов и грешката на реферите срещу Хамрун.
Гледах и двата мача и с чиста съвест пиша - Почти нямаше момент и двата двубоя, в който да се почувствах спокоен. И че ги надиграваме и че сме "по-добри".

Явно сме гледали различни мачове или пък сме с различни критерии - за мен отстраняването на ПАОК и еуфорията между двата мача е сравнима само с влизането ни в ШЛ и излизането от групите на ЛЕ с 1/8 и 1/4 финал, които, странно, пак бяха при Мъри. Калиткото Костов абсолютно спокойно можеше да загуби и двата мача още със севернофиромските албанци - и двата. Покри го удивителният му късмет. Докато Мъри смаза Харпуните и надигра и в двата мача ПАОК, а ПАОК са много нива над шкупитата и еврейците и се доближават до Айнтрахт, срещу които дори за секунда не показахме, че се борим за нещо повече от почетна загуба. Да, хванахме ги в преходен период, но си ги бихме. И после едно шкембе събра първата вноска за "къщата на мечтите" и уби мечтите на милиони левскари....
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

ElCochino
Контакти:

Мнениеот ElCochino » 22 май 2025 14:34

tmanolov написа:
THE G.A.M.E написа:....

Явно сме гледали различни мачове или пък сме с различни критерии - за мен отстраняването на ПАОК и еуфорията между двата мача е сравнима само с влизането ни в ШЛ и излизането от групите на ЛЕ с 1/8 и 1/4 финал, които, странно, пак бяха при Мъри. Калиткото Костов абсолютно спокойно можеше да загуби и двата мача още със севернофиромските албанци - и двата. Покри го удивителният му късмет. Докато Мъри смаза Харпуните и надигра и в двата мача ПАОК, а ПАОК са много нива над шкупитата и еврейците и се доближават до Айнтрахт, срещу които дори за секунда не показахме, че се борим за нещо повече от почетна загуба. Да, хванахме ги в преходен период, но си ги бихме. И после едно шкембе събра първата вноска за "къщата на мечтите" и уби мечтите на милиони левскари....

Да не се изхвърляме, ПАОК и тогава не бяха много над нивото на Разград, а за това как надиграхме харпуните питай Аморим вчера и как надигра шпорите. При Костов, къде с късмет, къде не - отстранихме два отбора в една година, което не се беше случвало от сума време, та на черното бяло няма да викам, нито обратното, да не говорим, че света не е черно-бял.

ikar
Контакти:

Мнениеот ikar » 22 май 2025 16:11

Много е несериозно да сравняваме ПАОК с Айнтрахт . След спечелената купа ЛЕ на въпрос, кой от съперниците до финала бе най-труден - треньорана Тотнъм Постекоглу посочи именно мача с германците?

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 22 май 2025 16:44

ElCochino написа:Да не се изхвърляме, ПАОК и тогава не бяха много над нивото на Разград, а за това как надиграхме харпуните питай Аморим вчера и как надигра шпорите. При Костов, къде с късмет, къде не - отстранихме два отбора в една година, което не се беше случвало от сума време, та на черното бяло няма да викам, нито обратното, да не говорим, че света не е черно-бял.

е, хайде пък и да не принизяваме - твърда резерва в ПАОК е звездата на Лудогорец - сравнението не е съвсем в полза на делиорманци, нали? Иначе чистата статистика наистина сочи, че Костов постигна нещо, което не беше постигано от много време, ама и Хулио това казва сега, пък има недоволни - що ли? Посочи ми, моля, кога друг път сме имали чак толкова слабо посетен мач с делиорманци, като последния? Считам, че това е повече от показателно!

Икар, мач с мач и период с период не се сравняват - ПАОК си скочиха, но бяха в ранна фаза (при други обстоятелства сигурно щяха да ни отстранят или поне вероятността беше огромна), докато Айнтрахт дори не се изпотиха, а основният им футболист се пазеше за трансфера в ПСЖ. И въпреки това дори за секунда не ни дадоха шанс да мИчтаем. да не говорим, че не си изпълнихме стадиона на макс - вярно националния, а не клубния, който идиотите на г.з. бяха заявили за мачовете с ПАОК, за да може БотевЪ да рита на националния, ама все пак нямаше и 1/10 от еуфорията покрай ПАОК - затова Мъри е велик, защото върна искрицата надежда на левскарството, която в момента изглежда безкрайно угаснала
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

ikar
Контакти:

Мнениеот ikar » 22 май 2025 17:19

Никога не съм и няма да кажа лоша дума нито за Сираков, нито за Стоилов. Тази тема доста отдавна трябваше да приключи по простата причина че и двете страни открито заявиха че обратен път няма. Не знам от колко време си фен на този отбор - аз съм от 1966г. Мъри е добър треньор в това няма никакъв спор, но в Левски е имало и други велики треньори - Витлачил, Чакъров, Дойчинов, Шпайдела, Бобата Жечев, Гочето Василев . Трудно може да отсеем кой е най-добрият.
Не харесвам тогава когато сами си създаваме митове и сами ги рушим.
Всички казваме че Левски е над всеки и над всичко ! Левски ще има и след Сираков и след Стоилов. От това разделяне губи отбора.

Върни се в “Левски”