efbet Лига: Хебър (Пазарджик) - Левски (София), Събота от 17:30 ч.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Re: efbet Лига: Хебър (Пазарджик) - Левски (София), Събота от 17:30 ч.

Мнениеот MASTER_COOL » 15 фев 2025 18:57

Левски няма кой да ги спре за второто място. Честито. Хулио Веласкес е две класи над Стаси Генчев
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 15 фев 2025 19:02

Serafim написа:
metodito написа:
realno написа:
gdlk написа:Марин издиша..

Затова му търсят заместник. И Майкон изнемогва на моменти.

Марин е левичар. Футболисти, които играят еднакво добре и с двата крака принципно не се появяват по нашите ширини.

И Бала като е десничар, що се справя отляво? Имам чувството, че Марин сигурно за пръв път го слагат на десния фланг и въобще няма идея как да играе там.

Аз коментирам Маринчо. Какъв ти е проблема с него, не знам. Бала е с пет години по-голям.

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 15 фев 2025 19:04

metodito написа:
Serafim написа:
metodito написа:
realno написа:

Марин е левичар. Футболисти, които играят еднакво добре и с двата крака принципно не се появяват по нашите ширини.

И Бала като е десничар, що се справя отляво? Имам чувството, че Марин сигурно за пръв път го слагат на десния фланг и въобще няма идея как да играе там.

Аз коментирам Маринчо. Какъв ти е проблема с него, не знам. Бала е с пет години по-голям.

Че е несериозно извинение това, не можел да играе с десен крак и това му е проблема. Нали с десния крак вкара гола. За 70 минути имаше две прояви.
Това, че Марин е юноша не значи, че не трябва да го критикуваме, като не играе добре

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 15 фев 2025 19:05

Хебър тотално свалиха гарда. Не мисля че трябва да ги натискаме за още голове, но ако влезе, влезе.
Сангаре със сериозни проблеми с дисциплината. Такова бавно излизане скоро не бях виждал. Съдията се направи, че не вижда, но чак мен ме издразни това влачене.
Последна промяна от vvessel на 15 фев 2025 19:06, променено общо 1 път.

Highlander
Контакти:

Мнениеот Highlander » 15 фев 2025 19:05

Тоя Джемили сякаш е ново много класно попълнение. Вече втори мач е най-добрия играч на терена. Ако може да играе така всеки мач спокойно може да бъде титуляр в някое от топ 5 първенствата на Европа.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 15 фев 2025 19:06

Serafim написа:
metodito написа:
Serafim написа:
metodito написа:
realno написа:

Че е несериозно извинение това, не можел да играе с десен крак и това му е проблема. Нали с десния крак вкара гола. За 70 минути имаше две прояви.
Това, че Марин е юноша не значи, че не трябва да го критикуваме, като не играе добре

Ми, ето. И с десния играе. Значи аз съм в грешка. И с двата играе. И това, че е по фланга, не означава, че има ролята на крило. В мача с Разград свършиха много работа с португалеца, за да деактивират фланга на Лудогорец.

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 15 фев 2025 19:07

vvessel написа:Хебър тотално свалиха Гарда. Не мисля че трябва да ги натискаме за още голове, но ако влезе, влезе.
Сангаре със сериозни проблеми с дисциплината. Такова бавно излизане скоро не бях виждал. Съдията се направи, че не вижда, но чак мен ме издразни това влачене.

след контузията на Алекс Колев знае, че е несменяем титуляр и му дреме на шапката.
Дразнещо високомерие

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 15 фев 2025 19:07

vvessel написа:Хебър тотално свалиха гарда. Не мисля че трябва да ги натискаме за още голове, но ако влезе, влезе.

Той и за това сигурно Алекс Колев щеше да е титуляр, ако не бе контузен. Такава дисциплина за трета португалска.

Bog_Puyol

Мнениеот Bog_Puyol » 15 фев 2025 19:09

Голям мач, браво на Левски. И аз бях от тия дето мислеха като доста хора относно мача срещу Лудогорец (макар и да оставам на мнение че Лудогорец не си даваше много зор). Обаче тука Хебър има за какво да играе, така че няма как да се търси нещо под масата. И все пак трябва да се види отбора срещу силните отбори, тоя мач срещу Лудогорец го изключваме по посочените причини.
Рашка капут, Буданов салют ! Изображение

Върни се в “Левски”