efbet Лига: ФК ЦСКА 1948 (София) - Левски (София), Неделя от 19:15 ч.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: efbet Лига: ФК ЦСКА 1948 (София) - Левски (София), Неделя от 19:15 ч.
Все си мисля, че защитата в тази ситуация го даде лежерно като си мислеше , че мача вече е свършил. Не, че ги оправдавам, но при друг резултат щяха да реагират по-сериозно в ситуацията.
Макун наистина не е готов. При последния гол бе задължен да реагира.
Генчев дано да се усети и да работи яко по подаванията на играчите ни. Огромен брак има там.Огромен!
Иначе добър мач за нашите. Върнаха се на пътя на победата. От елязахме и доволно количество голове.
Гейчето с розовото костУмче е нaсpaн в студиото.Кееееффффф.
Иначе добър мач за нашите. Върнаха се на пътя на победата. От елязахме и доволно количество голове.
Гейчето с розовото костУмче е нaсpaн в студиото.Кееееффффф.
Aronaks написа:Защитата не става. Маркович слаб. Всички вън.
Малко нелеп сърказъм на фона на представянето в защита. Наистина сме зле. Маркович спаси каквото можа. Головете бяха неспасяеми. Но ако и Числото не бяха толкова зле в защита , резултатът шеще да е различен и то не в наша полза. И в средата много брак. В нападение засега Сангаре носи отбора на гръб. Нещо като Уелтън е, но по различен начин. Няма ли го Сангаре, смятай , че максимум равен щеше да е мача.
Всеки 2-3 пас е грешен.
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
Важна победа срещу нахъсан съперник, който ни е причинявал много ядове. Днес, въпреки лошото време, и двата отбора се опитаха да играят футбол. Имаше доста брак, но имаше и много приятни неща. Заслужена победа.
veni__85 написа:Все си мисля, че защитата в тази ситуация го даде лежерно като си мислеше , че мача вече е свършил. Не, че ги оправдавам, но при друг резултат щяха да реагират по-сериозно в ситуацията.
Абе последните 20 минути защита си изглеждаше доста лежерна като цяло. Добре, че вкарахме четвърти от нищото, та им секнахме малко устрема, че ни бяха награбили сериозно.
-
- Контакти:
Честита победа! Много важна. Всичко е долу-горе точно, до момента, в който не си пуснеш някой мач на средняци от Англия или Германия и видиш, че там зад всеки пас има мисъл, оттренирано е, няма брак...
Хубав мач на гадно време срещу труден съперник.
Имаше брак, но това е поради факта, че Генчев иска да движим топката много бързо. Макун ми направи добро впечатление, а Охене за мен е изключително важен. Дано Бала остане!
Имаше брак, но това е поради факта, че Генчев иска да движим топката много бързо. Макун ми направи добро впечатление, а Охене за мен е изключително важен. Дано Бала остане!
110 години любов!
-
С оглед на обстоятелствата, дет' се вика - Една от най-важните победи.
Неудобен съперник, неудобен "стадион" ( ако това въобще е стадион ) ... Нахъсан тренер на противника, кофти време и сравнително лошо стечение на обстоятелствата.
Но пък победителите не ги съдят !
Предпочитам 4-2, вместо 1-0 или 2-1 с треперене и без Уж положения на противника.
Парадоксалното е, че тази никак не-малка пауза, върна Левски към резултатните победи.
Останалите тъкмо си помислиха, че "спукахме гуми" и воалла - убедителен успех срещу отбор, който по принцип редовно ни троли ... :lol:
Неудобен съперник, неудобен "стадион" ( ако това въобще е стадион ) ... Нахъсан тренер на противника, кофти време и сравнително лошо стечение на обстоятелствата.
Но пък победителите не ги съдят !
Предпочитам 4-2, вместо 1-0 или 2-1 с треперене и без Уж положения на противника.
Парадоксалното е, че тази никак не-малка пауза, върна Левски към резултатните победи.
Останалите тъкмо си помислиха, че "спукахме гуми" и воалла - убедителен успех срещу отбор, който по принцип редовно ни троли ... :lol: