metodito написа:drvasko98 написа:metodito написа:Сега проблемът ми е хикс или двойка с тази новина... Много ми е малък Х2-ката. :lol:
Хендикап 2-0 или обръщалка 0-1/2-1.
Не знам накакво отгоре си вярвате, че Левски е повече от посредствен отбор. Може и да има подем, но класата е ниска, много ниска.
Първо, тези падат 2-7 дома. Те са повече от посредствени. "Левски" не е посредствен. Имаме доказал се тренер срещу тях. Имаме добра халфова линия. Имаме ...нелоша защита. И атомно нападение.
Много зависи как ще подходи и Генчо към тях. Иначе, в толкова ранна фаза, този мач не решава нищо. Ако паднем, то па все едно ще е за пръв път. Ако бием - пак нищо особено. Репешажите в края на първенството са важните. Няма гаранция, ако бием сега, че със Спартак и Славия няма да се издъним. И тогава какво като сме били? И не забравяй Захари.
Гледа ли мача или съдиш просто по резултата? Аз бях на стадиона и мога да ти кажа, че стана прекрасен мач. Аз лично се възхитих на играта на Карабах (рядко се стига до там искрено да се насладя на играта на отбора срещу когото играем). Азерите играха прекрасен, отлично организиран футбол. И все пак ние бяхме равностойни цели 200минути в двубоя. Да, направихме много детински грешки, но въпреки това резултата бе 4:4 (общо) до 103минута мисля. И тогава тръгнахме вабанк, при една контра пуснахме гол и рухнахме психически! След това резултата не се брои. Ако имаше още 20-ет минути и 2:15 можеше да стане. Чиста психология! Рухваш и просто те бият, бият, бият, а ти не знаеш къде се намираш.
Но не се лъжете по резултата. Отборът ни играе добре и е фаворит за сблъсъкът в събота.
Още повече, че сме ядосани и ще искаме да се извиним на феновете си.
Само ако не се вдигнат психологически имате шанс. За мен реално фаворитът е Лудогорец, като винаги пиша без зелени очила. Така и в нашият форум преди реванша с Карабах писах, че въпреки резултата в първата среща те продължават да сафаворит и най-вероятно ще ни отстранят. Така се и случи. Така че елате по-смирени, нека стане мач, а... по-добрият победи. Нивата е дълга, този мач няма голямо значение - нека стане качествен сблъсък, пък едно 2:0 ще е добре за нас :)
Послепис: И да не чупите сектор А, че ще прецакате само себе си. На него повече човешки крак няма да стъпи, събаряме го след месец, ама вие пак ще си платите за гяволъка :) Лудогорец ще е на кирия, Левски ще плаща, затова ви го и даваме да го налазите :) Така че не се хабете :)