ЛК: Левски - Шкупи (реванш) 03/08/23 - четвъртък от 20:00
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: ЛК: Левски - Шкупи (реванш) 03/08/23 - четвъртък от 20:00
Защо играем в осем часа?
Г.Ганчев:Душата ми е люлякова,сърцето оранжево.......- Никога няма да напусна Литекс......
https://www.youtube.com/watch?v=BLd0kDXPuHI
Вече има усещането, че българския "патриотизъм" е някакво заболяване. Проблем бил цвета на тениските, било унижение все едно ние сме решили да играем с резервния екип, западните припоци били ни унижили и всякакви такива щуротии. Брей, че с нежни и чувствителни души били някои левскари. Не са чувствителни към простотиите и истинските проблеми в държавата ни , но с какъв цвят тениски сме щели да играем. Не е ли по - важна играта и футбола, който ще демонстрира ме, резултата и крайното класиране. Ако ни опънат с първите екип насред Герена по доволни ли ще сте? Или ще сте по- доволно ако ги убием както са със титулярния си екип? Глупаво е и безсмислено е да се фокусираме върху символи, а не върху истински важните неща. Абе, какво съм ви заобяснявал. Нали има висок пилон с байрак. Кой като нас. А че държавата ни е потънала в корупция, смърт, беедност и разруха във всяко едно отношение и сме зле и пред изчезване не е важно. Важно е пилона да се развява докато ни има, а с тоя иzроден патриотизъм няма да продължи дълго. Ще се самозатрием от омраза и злоба.
Последна промяна от realno на 03 авг 2023 19:52, променено общо 1 път.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
-
- Контакти:
В случая, не става въпрос за клякане.
Става въпрос за прагматичност. Малките отбори са така, забравят си екипите, играят на ливади. Големите отбори правят компромиси именно защото са големи. Дгд шиптъри.
Става въпрос за прагматичност. Малките отбори са така, забравят си екипите, играят на ливади. Големите отбори правят компромиси именно защото са големи. Дгд шиптъри.
Ако бяхме ги думнали с4-0,можеше ли спокойно да ЗАГУБИМ СЛУЖЕБНО?
САМО ЛЕВСКИ!
realno написа:и пред изчезване не е важно.
Ние сме пред изчезване точно заради такива като теб!
vlong написа:Ако бяхме ги думнали с4-0,можеше ли спокойно да ЗАГУБИМ СЛУЖЕБНО?
Не. 0:5 щеше да е служебната. 3:0 е в мачове за първенство. При директни елиминации , резултатът е такъв, че да си отстранен
Мъдитаковата много ме претеснява.........
Г.Ганчев:Душата ми е люлякова,сърцето оранжево.......- Никога няма да напусна Литекс......
-
- Контакти:
Диема защо скриха хореографията 

Един света, един света и черно-бяла е любовта...
Че те сега по трудно се различават тия светли цветове - жълто с доминиращо бяло.
Наситеният син цвят щеше да контрастира много повече срещу белите гащета и раираните бели фанелки на гостите.
Наситеният син цвят щеше да контрастира много повече срещу белите гащета и раираните бели фанелки на гостите.
И аз така мисля швейцарския Джендър явно е далтонист
САМО ЛЕВСКИ!