Мнениеот vvessel » 17 апр 2023 20:05
Добре, че не гледах мача. Пътувах и го слушах по радиото, но коментарът по Дарик беше по-скучен от самия мач. Превключвах на Хоризонт, когато нямаше новини за да разбера какво всъщност се случва на терена, но разбрах само, че нищо не се случва.
За дузпата като чух кой ще я бие ми беше ясно, че шанса да вкара е минимален. Чандъров или Петков щяха да я вкарат, а на Попов трябва да му се забрани да бие дузпи.
Някой по-горе беше писал , че Киселяка ги беше научил да бият дузпи и това в вярно. Наскоро ми попадна репортаж от мача с Лц и на дузпите обърнах внимание, че всичките бяха в горната половина на вратата и всички влязоха.
Вече е късно да се учат, защото изпуснаха каквото можаха, а евентуално новия треньор дано да обърне внимание върху дузпите, защото ако има някаква статистика, сигурно сме на първо място в първенството по процент изпуснати дузпи.
Иначе е похвално, че Топчо не е направил някоя сериозна грешка в тактиката, но съм сигурен че е било достатъчно да пусне футболистите, които Мъри пуска и да им каже - момчета вие си знаете ;))