efbet Лига: ЦСКА - София (София) - Левски (София), Понеделник от 17:30

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
сини шампиони

Re: efbet Лига: ЦСКА - София (София) - Левски (София), Понеделник от 17:30

Мнениеот сини шампиони » 17 апр 2023 19:49

bilyaletdinov написа:Попето няма кво да се сърди той е на терена затова. В тея моменти той трябва да носи отговорност. Според мен се е ядоса, защото не се е чувствал сигурен и не е искал да я бие, ама няма кой друг да носи отговорност освен него.
Пацо Андреев да почва да ги бие. И без това за пореден мач гледа безплатно от най-хубавото място.

Един нов Иванков няма да ни е излишен.
И само Левски оле

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 17 апр 2023 19:50

Липсваше Илиян Стефанов. Той пак щеше да накаже тея ментета.
Освен Краев искам да отлича и Петрис. Абсолютно безгрешен и винаги на място.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
I_Tuk_Froid_Pobedi
Контакти:

Мнениеот I_Tuk_Froid_Pobedi » 17 апр 2023 19:51

bilyaletdinov написа:Липсваше Илиян Стефанов. Той пак щеше да накаже тея ментета.
Освен Краев искам да отлича и Петрис. Абсолютно безгрешен и винаги на място.

+1

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 17 апр 2023 19:55

Професионален играч няма право да бие дузпа по този начин! Куче ще я бие по-добре. Не е реално колко са некадърни в този елемент.

На линия
helic
Контакти:

Мнениеот helic » 17 апр 2023 19:57

дузпата нямах нерви да я гледам, отидох в другата стая направо, 7 годишната ми дъщеря ме пита учудено "защо"
трябваше Топузаков да направи по-рано смяната и да я даде на Марин да я бие.
За другите неща вече сте писали - много добре в защита (но защото тирейци бяха отчайващо слаби), страхотни Краев и Петрис.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 17 апр 2023 19:57

Попето след нарочно пропусната дузпа в националния много съм го хранил.
Но в този мач с Краев държаха юздите на горилите да не пребият недохранените ни футболисти. Без тях този мач го изтървавахме.
Мъри ги научи футболистите да си подават на къси разстояния. Те са отучени да ритат силно напред. Дузпи се бият безкомпромисно по горните ъгли.

sokoleto46
Контакти:

Мнениеот sokoleto46 » 17 апр 2023 19:58

Билал Бари скоро ще влезе на мястото на Попето,а той може да ходи за риба с Мърито.Вижда се,че не става за лидер с тези издънки
Крайно време е Топчо да наложи Марин Петков,за да има кой да вкара гол.Рикардиньо колко време ще го чакаме и него-на пейката
и само за смени докато започне да вкарва на тренировка по 3-4 гола.Тирето се бяха парализирали от страх,а ние ги изпуснахме.
Те какви шампиони искат да стават с тази игра.Да отиват в ръгби лигата да се блъскат на воля и то разрешено от правилника.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 17 апр 2023 20:05

Добре, че не гледах мача. Пътувах и го слушах по радиото, но коментарът по Дарик беше по-скучен от самия мач. Превключвах на Хоризонт, когато нямаше новини за да разбера какво всъщност се случва на терена, но разбрах само, че нищо не се случва.
За дузпата като чух кой ще я бие ми беше ясно, че шанса да вкара е минимален. Чандъров или Петков щяха да я вкарат, а на Попов трябва да му се забрани да бие дузпи.
Някой по-горе беше писал , че Киселяка ги беше научил да бият дузпи и това в вярно. Наскоро ми попадна репортаж от мача с Лц и на дузпите обърнах внимание, че всичките бяха в горната половина на вратата и всички влязоха.
Вече е късно да се учат, защото изпуснаха каквото можаха, а евентуално новия треньор дано да обърне внимание върху дузпите, защото ако има някаква статистика, сигурно сме на първо място в първенството по процент изпуснати дузпи.
Иначе е похвално, че Топчо не е направил някоя сериозна грешка в тактиката, но съм сигурен че е било достатъчно да пусне футболистите, които Мъри пуска и да им каже - момчета вие си знаете ;))

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 17 апр 2023 20:07

metodito написа:MVP на мача и за "Левски" - Топчо и Краев. "Левски" тотално надигра съперника си в 90 минути. Много критика може да изпиша, но за мен това беше добре изигран мач от страна на "Левски".
П.С. "Дузпите са лотария" е едно глупаво и невяно клише.

Абе лотария, лотария, ама другите отбори имат 80-90% успеваемост, а ние 10-15. Ако има статистика на този показател направо сме си за антиГинес. И това взе да става колосален проблем. Отпадане от ЕКТ заради пропусната дузпа, загуба на Суперкупата, загуба на Купата и вече не знам колко изпуснати точки в Лигата.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 17 апр 2023 20:11

alexdb написа:
metodito написа:MVP на мача и за "Левски" - Топчо и Краев. "Левски" тотално надигра съперника си в 90 минути. Много критика може да изпиша, но за мен това беше добре изигран мач от страна на "Левски".
П.С. "Дузпите са лотария" е едно глупаво и невяно клише.

Абе лотария, лотария, ама другите отбори имат 80-90% успеваемост, а ние 10-15. Ако има статистика на този показател направо сме си за антиГинес. И това взе да става колосален проблем. Отпадане от ЕКТ заради пропусната дузпа, загуба на Суперкупата, загуба на Купата и вече не знам колко изпуснати точки в Лигата.

Заради това написах, че е невярно клише. Не е така просто. Баси, седем метра. Трябваше да я бие Роналдо или Краев. Ако ще и Цунами. Попов винаги ми е бил безхарактерен. Супер добър, но безхарактерен. Откак избяга във Фейенорд е ясно.
Последна промяна от metodito на 17 апр 2023 20:13, променено общо 1 път.

Върни се в “Левски”