efbet Лига: Левски (София) - Славия (София), Събота от 17:30

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Re: efbet Лига: Левски (София) - Славия (София), Събота от 17:30

Мнениеот 1914.1902 » 12 ное 2022 22:57

Футболистите при Роси и Хубчев също бяха сериозно хейтени във форума.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 12 ное 2022 23:02

vvessel написа:Във втората осмица бяхме със Стойчо Стоев и реално, когато той пое отбора вече почти бяхме там. Имахме мач в Разград, който беше решаващ дали ще изпаднем, отделно умрелите легнаха на Ботев, за да ги пуснат в първата шестица за наша сметка. После умряха :))
Та Стойчо отстрани Лц за купата в два мача с никакъв отбор и загуби финала много злощастно в последната минута. Преди това в мача за първенство смачкахме тотално Морето на Тича и то без голмайсра ни и вероятно това е подействало малко по посока на подценяване на финала, но такива грешки са фатални и не се прощават от феновете. За мен Стойчо беше добър треньор и от нищо направи нещо, затова публиката го харесваше, а така наречения Майстор публиката го изгони не заради резултатите, а заради характера му на лека жена.
Аз също съм на мнение, че в тези футболисти има хляб, но имат сериозна психическа затормозеност, което също е до голяма степен вина на треньора. Ако ги стресира да играят всеки мач като финал, психическия срив е разбираем, при положение, че почти липсват ротации. Ако дойде друг треньор очаквам сериозен подем и поредица от гръмки победи, но не се знае до колко ще е траен успеха. Мъри до голяма степен работи правилно и последователно, но в момента е зациклил сериозно и не спира да прави едни и същи грешки. Изходът е или да хвърли кърпата или да направи качествен скок с някои кардинални промени, но това вече е негов личен проблем, който той сам трябва да разреши. Публиката не му помага по никакъв начин като продължава да скандира името му с което напразно подхранва егото му, а то е нещото което му пречи най-много в момента.

Мъри е много по-различен от това, което беше преди. Той просто не мИчтае. Промяната в него много ми прилича на промяната в Моу. За Стоев бих казал... по-добре нищо да не кажа. Е, щом спечелил КЕШ е "лека жена", значи наистина в привържениците има нещо тотално сбъркано. Някакъв дълбоко залегнал когнитивен дисонанс. Тук промяна няма да настъпи.

brambar
Контакти:

Мнениеот brambar » 12 ное 2022 23:07

Много рядко коментирам във форума. Но след всичко, което изчетох до тук, не мога да остана безучастен. Най-вече по отношение на коментарите, че Мъри трябва да си ходи, щото, видиш ли, вече е изчерпан, не може да мотивира футболистите, постига антирекорди и т.н. Някой от тези задава ли си въпроса от къде ще се намери нов треньор, как ще му се плаща, как ще се вземат футболистите, които иска, как ще им се плаща, какво ще стане ако не потръгне с него, откъде нов следващ треньор с нови футболисти, а неустойки за предишните и въобще от къде пари за всички тези глезотии? С неброени пари всеки може. Ето кое е важното - имаме Отбор! Да, трудно се справя, и финансово, и организационно, и игрово, а може и още мачове без победа да дойдат, но си е нашият Отбор! Ако трябва и във втората осмица ще играем. И там хора играят. След Купата се увеличиха очакванията, но някой обърна ли внимание, когато Мъри винаги казваше, че отборът не е готов, че малко е надценен, че е още рано за сините очила? А? Или не? А това, че скамейката е отчайващо къса или и това не е от значение? Нали не е все едно да разполагаш с 25 и нагоре футболисти и с 15 и надолу такива? Задавайте си ги тези въпроси бе, хора и се опитвайте да си отговаряте. Не гледате футбол от вчера. Отборът ни върви по много тънък лед. А е изчезнала подкрепата от феновете, а е пропаднал Отборът ни. САМО ЛЕВСКИ!!!

Потребителски аватар
Sstefanov
Контакти:

Мнениеот Sstefanov » 12 ное 2022 23:12

alexdb написа:
Sstefanov написа:Ебахти ранимите душички, веднага да гонят Мъри. Аз си мислех, че няма по смотани и прости от чорбарите, но някои фенове на Левски, явно доста са се взели на сериозно. Я се спрете с глупостите, естествено, че на Мъри ще му се дава повече време въпреки резултатите, кой искате да го смени ? Вие ли? Я кажете, сигурно Клоп е виновен, че падат онея червените от Нотингам, ама пък бият Сити, нали. Не играчите..... кой ги бил подбирал, добре че не сте вие, че щяхме да се изпаднали. Той Мъри да не им е баща на тея разхайтени лигльовци от Бразилия или на смешните ни защитници. Явно не искат да се доказват и да играят. Мъри ги пуска, защото сигурно имат клаузи в договорите да играят. Мрънкачи големи, същите като припоците. Спрете се, била нагласена купата.... толкова жалък опит за провокация, че такива смешници, които твърдят тази тъпотия, просто да се пребоядисват и да ходят на майната си. Търпяхме, топчовци, хубчевци, митовци и п.тки майни, тука за няма и 3-4 месеца, Мъри го изкарахте най големият виновник.

Е колко време и търпение трябва да имаме? Ето, днес постигна 70 годишен антирекорд. След следващият мач ще е исторически. За една година реално сме там откъдето тръгнахме, но тогава имаше оптимизъм и се виждаше, че вървим нагоре, а сега посоката е обратната и вървим стабилно надолу.
И стига с това "разхайтени лигльовци". Колко народ се извървя в Левски през последното десетилетие? Стотици. Е как така се получава, че никой от тях не става?
И не, Стоилов има огромна вина за настоящото положение. Той е треньорът, той трябва да ги мотивира, да определя натоварването, че да са в добра кондиция. Негова работа е да се отработват статичните положения, да се чертае тактиката и стратегията съобразно противника, вкл. да се правят корекции в хода на мача. Ти да виждаш нещо прилично в тази насока? Че то в последните десет мача сигурно последните имат по-добри показатели от нас. За последните 5 мача по-зле от нас като точков актив са само Спартак Варна.
Така че айде стига тъпи оправдания. Очевадно е, че нещата не се получават. Докога това трябва да продължи? Още сезон, два, пет? Ми че то тогава фенската маса ще се е сгънала до тази на Славия.
Ила па може точно това да е целта.

Какво значи колко време за търпение ? Да не са минали 5 години, какво искаш? Какво искаш, че не те разбирам, пак да разбием отбора ли, пак ли по същият път със смяна на тренери, явно на теб не ти е ясно, каква е фукнцията на Треньора. Не е Мъри, човека, който да ги държи в кондиция или да ги мотивира, това си ЗАВИСИ САМО ЕДИНСТВЕНО ОТ ИГРАЧИТЕ, защото сополите, трябва да разберат, че са ПРОФЕСИОНАЛНИ ФУТБОЛИСТИ - трябва да дават всичко от себе си в това да са във форма и да изпълняват задълженията си, вече ако са лимитирани некадърници, няма какво да се направи и се махат. Има си кондц. треньори, има си фитнеси, той горкият футболист ако не може да прецени, колко трябва да тренира за да се подобри, ебем ти и скапаният професионализъм. Да не им е майка, Мъри, че да ходи след тях и да ги учи на основни неща в спорта. Това, че не могат да си подават, негова вина ли е? Или че са лакоми гъзове, или че не знаят как да се позиционират? ТОВА НЕ СА деца на 10 години, ТОВА СА ПРОФЕСИОНАЛНИ ФУТБОЛИСТИ, на които им се плащат ПАРИ, а те трябва да ги заслужат, като се подготвят за всеки мач и дават на 100% от възможностите си, колкото и да са лимитирани. Уелтънчо, може да си сменя прическата, ама не може да уцели топката. Мъри ли е винонвен, че тея татуирани копачи, не могат да изчистят топката? Или, че не могат да се позиционират в СОБСТВЕНОТО си наказателно поле ?
Ще се чака колкото трябва, защото пак започнем ли да сменяме треньори, по добре да фалираме и да се спира с българският футбол. Не ти ли стигнаха 14 години мизерия, не ти ли стигнаха 14 години смешници и некадърници да работят в Левски, а дори и да е имало някой кадърен, ние след 10 мача го гоним, защото имал слаби резулати. Манталитет, гаден, мръсен, все някой друг да е виновен. Къде са милионите фенове? Защото по парите можеш да познаеш, колко са заинтересновани да помогнт на клуба, а във форуми и кръчми в България всички знаят повече от Мъри.
Неблагодарна фенска маса/нация сме си.
Ще ти дам един прост пример - Артета и Арсенал. Ако феновете на Арсенал, бяха същите "велики фенове" като тези на Левски, още миналият сезон, щяха да го изгонят. Само, че видя ли какво стана? Взе правилни играчи, напасна отбора (с много работа и тежки мачове, подбирне на футболисти) и сега са първи!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 12 ное 2022 23:21

Не става дума за смяна на Мъри. А за това, че нещата не се случват и ...вероятно няма да се случат. Лично аз преди години съм крещял как Мъри трябваше да е българският Ги Ру, докато други го наричаха с едни имена, които няма да ги казвам и как бил комерсиален и въобще...

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 12 ное 2022 23:23

metodito написа:
vvessel написа:Във втората осмица бяхме със Стойчо Стоев и реално, когато той пое отбора вече почти бяхме там. Имахме мач в Разград, който беше решаващ дали ще изпаднем, отделно умрелите легнаха на Ботев, за да ги пуснат в първата шестица за наша сметка. После умряха :))
Та Стойчо отстрани Лц за купата в два мача с никакъв отбор и загуби финала много злощастно в последната минута. Преди това в мача за първенство смачкахме тотално Морето на Тича и то без голмайсра ни и вероятно това е подействало малко по посока на подценяване на финала, но такива грешки са фатални и не се прощават от феновете. За мен Стойчо беше добър треньор и от нищо направи нещо, затова публиката го харесваше, а така наречения Майстор публиката го изгони не заради резултатите, а заради характера му на лека жена.
Аз също съм на мнение, че в тези футболисти има хляб, но имат сериозна психическа затормозеност, което също е до голяма степен вина на треньора. Ако ги стресира да играят всеки мач като финал, психическия срив е разбираем, при положение, че почти липсват ротации. Ако дойде друг треньор очаквам сериозен подем и поредица от гръмки победи, но не се знае до колко ще е траен успеха. Мъри до голяма степен работи правилно и последователно, но в момента е зациклил сериозно и не спира да прави едни и същи грешки. Изходът е или да хвърли кърпата или да направи качествен скок с някои кардинални промени, но това вече е негов личен проблем, който той сам трябва да разреши. Публиката не му помага по никакъв начин като продължава да скандира името му с което напразно подхранва егото му, а то е нещото което му пречи най-много в момента.

Мъри е много по-различен от това, което беше преди. Той просто не мИчтае. Промяната в него много ми прилича на промяната в Моу. За Стоев бих казал... по-добре нищо да не кажа. Е, щом спечелил КЕШ е "лека жена", значи наистина в привържениците има нещо тотално сбъркано. Някакъв дълбоко залегнал когнитивен дисонанс. Тук промяна няма да настъпи.

Забрави ли кой извади Литекс за да го вкарат по-късно с ново име и тире и обясняваше, как Ганчев му е брат.
И допълнителен въпрос - колко пъти Люпко е идвал в Левски и колко пъти е изкарвал сезон до край? Резултатът е 3:0.
Това мъжко поведение ли е?
Относно Мъри и Мауриньо и аз ги бях написал, но го изтрих да не разводнявам темата, но сравнението е удачно. С тази разлика, че Мауриньо дори да го махнат от Рома, все някъде ще го вземат, докато при Мъри не е баш така. Шанса му беше да се докаже в Левски и да си вдигне цена, но от септември насам акциите му падат главоломно. В негов интерес и в интерес на отбора е да побеждава, но явно има да учи още уроци от живота.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 12 ное 2022 23:42

1914.1902 написа:Футболистите при Роси и Хубчев също бяха сериозно хейтени във форума.

Щото вземахме по 20+ евракиса.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

На линия
Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 13 ное 2022 00:01

За мен най-гадното в днешния ден е това, което се случи след мача в гостуващия сектор, не толкова загубата. От това ме е срам мене като левскар - да дърпаш и да риташ клетници от агитката на Славия (НА СЛАВИЯ, БЕ!!!!, а не на Локо Пд, не на Ботев Пд....то други няма в общи линии), наброяваща 30-40 човека на собствения си стадион, в гостуващия сектор е все едно да вържеш болно куче, да му омотаеш главата с торба, да му вържеш крайниците със сезал и да го риташ. Толкова е гнусно и мерзко, че няма накъде повече! Да не говорим, че когато се бориш за оцеляване, всяко левче от билет е ценно, включително и от гостите.
Тука обаче не се коментира тая тъпотия, що така? Няма ги дежурните критици на лумпените, що? В друг случай тия няколко парчета щяха да изпишат 5 страници възмута, клетви, ругатни и т.н. срещу лумпените, още 10 парчета щяха да им пригласят и, ехееее....
Днеска нито ред срещу лумпещината на Герена? Що мълчите, бе, к*те*рици ми*изл*ви такива, щото не бяха замесени лумпените от Б, а от лумпените от А, нали?
Тая вечер ви лъснаха "обективните" задници в пълен блясък, миризлив!
И не, не защитавам нито едните, нито другите - когато има за какво хваля, когато трябва - критукувам.
Ма вие, "прокурорите" и "неинтригантите" тука що мълчите тая вечер, отново се пита в задачата?
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 13 ное 2022 00:06

vvessel написа:Забрави ли кой извади Литекс за да го вкарат по-късно с ново име и тире и обясняваше, как Ганчев му е брат.
И допълнителен въпрос - колко пъти Люпко е идвал в Левски и колко пъти е изкарвал сезон до край? Резултатът е 3:0.
Това мъжко поведение ли е?
Относно Мъри и Мауриньо и аз ги бях написал, но го изтрих да не разводнявам темата, но сравнението е удачно. С тази разлика, че Мауриньо дори да го махнат от Рома, все някъде ще го вземат, докато при Мъри не е баш така. Шанса му беше да се докаже в Левски и да си вдигне цена, но от септември насам акциите му падат главоломно. В негов интерес и в интерес на отбора е да побеждава, но явно има да учи още уроци от живота.

Аз самият съм сърбофоб, но югославската треньорска школа - ово е качество. За такова нещо, като бг треньорска школа не знам. Вратарската ни школа винаги е било на ниво и това е. С изваждането не са толко просто, а това за брата, те се братят, както се майнят. Няма значение. Това не означава, че бих приел Тройчо да ни е треньор. Както вероятно Партизан не биха приели Петрович за треньор никога. А и той самият не би се съгласил.
Що се отнася до сравненията между Мъри и Моу, тяхната кариера наистина е доста сходна. Но и двамата вече не са това, което бяха или просто нещата си дойдоха на мястото за тях. Рогати, сприхави, но достатъчно интелигентни да попият от извора ценното. Докато баче Моу сам се отказа от шанса да достигне върха на кариерата си, оглавявайки Португалия, на Мъри му бе отнет шанса от Батков да изведе "Левски" до непозната тогава орбита. И това е оставило много горчилка в него.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 13 ное 2022 00:22

В крайна сметка една перфектна за нас година завърши по най-лошият начин. Изпратихме 2021 с положителни емоции и надежди, ще изпратим 2022 в напълно противоположно настроение.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Върни се в “Левски”