NOMER14 написа:За националния не ми пука, но ни трябва нормален вратар.
Е стига.. за националния никога с лошо, но все пак ни трябва вратар. Първия гол 100% вратарски. Горанката и той леш ама тук няма как да не обвиня Никиту.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
NOMER14 написа:За националния не ми пука, но ни трябва нормален вратар.
icemanbg33 написа:NOMER14 написа:За националния не ми пука, но ни трябва нормален вратар.
Е стига.. за националния никога с лошо, но все пак ни трябва вратар. Първия гол 100% вратарски. Горанката и той леш ама тук няма как да не обвиня Никиту.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
realno написа:Друго може да не постигне, но със сигурност тая година ще оберем наградите за най - красиви голове. Все пак от някъде трябва да започнем да се отделяме от дъното.
Краев където и да го сложат все пречи.
icemanbg33 написа:realno написа:Друго може да не постигне, но със сигурност тая година ще оберем наградите за най - красиви голове. Все пак от някъде трябва да започнем да се отделяме от дъното.
Краев където и да го сложат все пречи.
Интересна ми е статистиката на Краев от този мач.
koisa написа:Трябват ни задължително ляв бек, вратар и нападател.
vvessel написа:След гола на Илиев ни падна гарда и просто доиграхме мача. Иначе перфектно изиграно от негова страна - с първото докосване елиминира двама защитници а с второто вкара. Никаква вина на Михайлов. При първия гол съм малко раздвоен кой е по-виновен, Михайлов или Горанов, но май имаше неразбирателство. Тия хейтове по вратаря са много пресилени и абсолютно безпочвени. Сещам се за поне 3 страхотни спасявания тоя мач.
Иначе като цяло Мъри го каза - физически не издържахме. Имахме желание за победа, но не си надскочихме възможностите.
п.п. Преди мача си мислех , че тоя Карагерен когато играе все ни вкарва, а и днес не пропусна за жалост.
Потребители, разглеждащи този форум: glarus_ds, TristaNNN и 71 госта