TristaNNN написа:Michael_Buble написа:TristaNNN написа:3 500 парчета!![]()
Къде ги следиш?
https://membership.levski.bg/ броячът е в долния ляв ъгъл.
Благодаря ти!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
TristaNNN написа:Michael_Buble написа:TristaNNN написа:3 500 парчета!![]()
Къде ги следиш?
https://membership.levski.bg/ броячът е в долния ляв ъгъл.
TristaNNN написа:Пичове, вие си знаете най-добре какво да правите, нали, но вече има и "гореща линия" за подобни казуси.Ви предоставяме специални телефонна линия и имейл, чрез които да можете да се свържете с нас.
Може да го направите на +359 2 847 2388 всеки делничен ден от 10:00 до 17:00 часа или чрез membership@levski.bg.
mikata написа:Не е добре за кампанията днешните резултати на другите отбори във Европа
Michael_Buble написа:mikata написа:Не е добре за кампанията днешните резултати на другите отбори във Европа
Мен пък точно това ме амбицира повече. Ще ни накара да се консолидираме и да покажем, че и ние можем и няма да оставим отбора си в калта. И ще го направим по трудния начин, а не със селско-ловешки тарикатлъци. Успехът ще бъде и много по-сладък и всички ние, привържениците, ще сме съучастници. Какво по-хубаво от това!!!
Michael_Buble написа:mikata написа:Не е добре за кампанията днешните резултати на другите отбори във Европа
Мен пък точно това ме амбицира повече. Ще ни накара да се консолидираме и да покажем, че и ние можем и няма да оставим отбора си в калта. И ще го направим по трудния начин, а не със селско-ловешки тарикатлъци. Успехът ще бъде и много по-сладък и всички ние, привържениците, ще сме съучастници. Какво по-хубаво от това!!!
mikata написа:Не е добре за кампанията днешните резултати на другите отбори във Европа
Kotooshu написа:TristaNNN написа:Пичове, вие си знаете най-добре какво да правите, нали, но вече има и "гореща линия" за подобни казуси.Ви предоставяме специални телефонна линия и имейл, чрез които да можете да се свържете с нас.
Може да го направите на +359 2 847 2388 всеки делничен ден от 10:00 до 17:00 часа или чрез membership@levski.bg.
Е , ясно![]()
Мислех другата седмица да си взема заради проблемите , но не издържах![]()
В момента сме тръгнали да спринтираме , а това е маратон ... дано инерцията се задържи за по дълго време .
Малко критика и към ръководствотоСемейните трябваше да са по евтини от сорта на 150 лева примерно , все пак нашето бъдеще са децата и подрастващите , в нашата мила родина е трудно за много семейства
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Потребители, разглеждащи този форум: tmanolov и 240 госта