Членски карти „Аз съм Левски“

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Каква карта ще си вземете?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
Michael_Buble
Контакти:

Re: Членски карти „Аз съм Левски“

Мнениеот Michael_Buble » 02 окт 2020 00:21

TristaNNN написа:
Michael_Buble написа:
TristaNNN написа:3 500 парчета! :) 8-)

Къде ги следиш?

https://membership.levski.bg/ броячът е в долния ляв ъгъл.

Благодаря ти! :)

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 02 окт 2020 00:31

TristaNNN написа:Пичове, вие си знаете най-добре какво да правите, нали, но вече има и "гореща линия" за подобни казуси.
Ви предоставяме специални телефонна линия и имейл, чрез които да можете да се свържете с нас.
Може да го направите на +359 2 847 2388 всеки делничен ден от 10:00 до 17:00 часа или чрез membership@levski.bg.

Е , ясно ;)
Мислех другата седмица да си взема заради проблемите , но не издържах :)
В момента сме тръгнали да спринтираме , а това е маратон ... дано инерцията се задържи за по дълго време .
Малко критика и към ръководството :twisted: Семейните трябваше да са по евтини от сорта на 150 лева примерно , все пак нашето бъдеще са децата и подрастващите , в нашата мила родина е трудно за много семейства :(
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
Michael_Buble
Контакти:

Мнениеот Michael_Buble » 02 окт 2020 00:36

mikata написа:Не е добре за кампанията днешните резултати на другите отбори във Европа :roll:

Мен пък точно това ме амбицира повече. Ще ни накара да се консолидираме и да покажем, че и ние можем и няма да оставим отбора си в калта. И ще го направим по трудния начин, а не със селско-ловешки тарикатлъци. Успехът ще бъде и много по-сладък и всички ние, привържениците, ще сме съучастници. Какво по-хубаво от това!!!

Jordan1914
Контакти:

Мнениеот Jordan1914 » 02 окт 2020 09:16

Michael_Buble написа:
mikata написа:Не е добре за кампанията днешните резултати на другите отбори във Европа :roll:

Мен пък точно това ме амбицира повече. Ще ни накара да се консолидираме и да покажем, че и ние можем и няма да оставим отбора си в калта. И ще го направим по трудния начин, а не със селско-ловешки тарикатлъци. Успехът ще бъде и много по-сладък и всички ние, привържениците, ще сме съучастници. Какво по-хубаво от това!!!

Защо да не е хубаво? Какво общо имат тия нещастници с нашия отбор! Ние сме длъжни да спасим отбора си!

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 02 окт 2020 09:33

Michael_Buble написа:

Много точно казано. Много пъти сме били на различно мнение, но единствено мога да те поздравя за показаната позиция.
За мен ,ако успеем да спасим нашия Левски(защото това е нашия Левски, аз лично се чувствам свързан с Левски ,както съм сигурен че е с болшинството колеги във форума. ) ще бъде по-голям успех от влизането ни в ШЛ. Защото това ще бъде успех на всеки един от нас, защото всеки един от нас е дал нещо от себе си за този успех.
Бих добавил ,че най-големия капитал на Левски са не играчи, не историята, а феновете. Все пак футбола се играе заради феновете и всеки един клуб по света по един или друг начин се издържа от феновете. И ние феновете трябва да разберем ,че от нас зависи дали Левски ще го има или не. Докато нас ни има ,ще има и Левски .
Знам че няма да е лесно , всеки от нас ще преживее много разочарования , но ако вървим по пътя по,който се опитваме да тръгнем резултатите ще дойдат.
Другата опция я знаем - фалит. Или в най-добрия случай изпращане на поредния меценат със много меко казано съмнитилен произход на средствата. И какво донесоха на българския футбол тези "меценати" преди те да излезнат на сцената играехме като равни с Германия имахме положителен баланс срещу страни като Франция, Португалия ,Белгия . В момента да се сравняме с тях е несериозно. След като една малка Хърватия( 2 пъти по-малка като население от нас) го прави защо и ние да не можем,но там не са имали "меценати" като нашите.
Сега ние имаме шанса да счупим този разчупим този порочен модел. Преди четвърт век Левски по времето на Лафчис доминираше и даде 8 национални състезатели за САЩ 94 и успешно се противопоставаше на тогавашния ЦСКА ръководен от Ил.Павлов(лека му пръст). В сравнение с Ил.Павлов , Домусчиеви и Гриша Ганчев са бели мишки.
А за вчерашните мачове - можем да поздравим нашите опоненти за успехите им и добрата им игра.

Blue_Blood84

Мнениеот Blue_Blood84 » 02 окт 2020 09:48

Ние трябва да си оправим нашите бакии, които надробихме последните години, не да гледаме другите какво правят. Тръгнали сме по съвсем друг път феновете да спасяват отбора. Лудогорец и тирето не са ни виновни, че не можем да се класираме за евротурнирите. На мен вчерашните резултати не ми влияят, но ако бяхме били Ботев или бяха пуснали картите след мача с числото, щеше да е по-добре.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 02 окт 2020 09:52

Kotooshu написа:
TristaNNN написа:Пичове, вие си знаете най-добре какво да правите, нали, но вече има и "гореща линия" за подобни казуси.
Ви предоставяме специални телефонна линия и имейл, чрез които да можете да се свържете с нас.
Може да го направите на +359 2 847 2388 всеки делничен ден от 10:00 до 17:00 часа или чрез membership@levski.bg.

Е , ясно ;)
Мислех другата седмица да си взема заради проблемите , но не издържах :)
В момента сме тръгнали да спринтираме , а това е маратон ... дано инерцията се задържи за по дълго време .
Малко критика и към ръководството :twisted: Семейните трябваше да са по евтини от сорта на 150 лева примерно , все пак нашето бъдеще са децата и подрастващите , в нашата мила родина е трудно за много семейства :(

E, тя, Семейната карта, съпоставена със Златната, не дава нищо повече на членовете на семейството, освен едно безплатно билетче за мач, едно безплатно билетче за музея и индивидуална пластика за всеки член на семейството. Имай предвид, че подаръците (пъзели, часовници, топки и т.н.) в Семейния пакет са поне 50 кинта, може и към 60-70.
Иначе аз съм щастлив и много горд от бройката, която ударихме само ден след началото на кампанията. Ясно е, че това е начален спринт и ентусиазъм, но дори и той надмина най-смелите ми очаквания. Много добър сигнал за потенциалните рекламодатели. :)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 02 окт 2020 11:17

Доста бързо ми отговориха от мембършип.левски.
За всяка карта трябва мейл , респективно регистрация в сайта.
Ако се заявят до поискване в магазина , картите могат да бъдат взети от друго лице ако има имената , егнто и номера на картата.

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Re: Blue_Blood84

Мнениеот Странджата » 02 окт 2020 12:06

Сега пък ако бием два-три мача, ще е още по-добре :)
Дано пътят, по който сме тръгнали, ни изведе до добър край. Другите не ни интересуват - само ние засега вървим по пътя "отбор на народа". Другите нека си бъдат отбор на еди-кой си олигарх - ние показваме, че не искаме да сме такива.
Както би казал Чудомир: толкоз:)

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Мнениеот tatusindo » 02 окт 2020 12:49

Един тъп въпрос но да си питам - поръчал съм си картата в сряда, още нямам никакво известие от Спиди за пратка ...
Та въпроса ми е колко е технологичното време за изработка на една обикновена карта и някой, който вече си я е получил да спорели опита си със Спиди ? Ще дойдел и смс-че ?
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]

Върни се в “Левски”