efbet Лига: ЦСКА-София (София) - Левски (София), Събота
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: efbet Лига: ЦСКА-София (София) - Левски (София), Събота
Иначе искам да похваля Иво Найденов. Много по-добре от предишните му изяви. Стаси също не лошо. След влизането на Славчев, ония забравиха, че футбола се играе с топка.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
-
- Контакти:
mikata написа:Сираков и г-н Ганчев ще са доволни
Това е истината! Мач с два частични обрата, добър коефициент! Двамата братя Сираков и Ганчев си знаят работата!
Не пропуснахме шанса да се изсе...ем на метенето.
Наистина много сгрешени пасове,тия хора нямат понякога елементарни умения.
Наистина много сгрешени пасове,тия хора нямат понякога елементарни умения.
САМО ЛЕВСКИ!
-
- Контакти:
При бекове като Найденов и Ванката не знам защо не опитаме някаква схема като 3-5-2/3-4-3 или нещо подобно, защо по шаблон трябва да продължава това мъчение?! Ок, капитан е, но това прави ли го недосегаем? Толкова зле в тази зона не сме били никога.
Грешка на Горанов, че не направи контрата, но вижте после Каргас на колко метра от Соу е . И третия гол спокойно може да се пише пак на неговото име. Иначе резултата е по-скоро справедлив.
Ако бяхме удържали победата щях да похваля треньора за смените, но според мен избърза с последната. Когато мача върви смени не се правят, особено 10 мин преди края на мача. Като мине 90-та , сменяй. Иначе предната смяна беше много точна и успяхме максимално да им разбием играта до 3:3.
От играчите може да се отличи вратаря и Стаси, според мен като най-добри и Робърта и Паулиньо като най-слаби. Имаше и други които могат да се отличат, като например Славчев и Райнов, които се включиха добре. Останалите бяха на познатото равнище.
Ако бяхме удържали победата щях да похваля треньора за смените, но според мен избърза с последната. Когато мача върви смени не се правят, особено 10 мин преди края на мача. Като мине 90-та , сменяй. Иначе предната смяна беше много точна и успяхме максимално да им разбием играта до 3:3.
От играчите може да се отличи вратаря и Стаси, според мен като най-добри и Робърта и Паулиньо като най-слаби. Имаше и други които могат да се отличат, като например Славчев и Райнов, които се включиха добре. Останалите бяха на познатото равнище.
Първо прочетете какво съм написал добре, после пишете и като за финал: да Горанов е злеи това че го хвалят, само показва колко е ниско нивото
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
Тодоров много отчаян.
realitybites написа:При бекове като Найденов и Ванката не знам защо не опитаме някаква схема като 3-5-2/3-4-3 или нещо подобно, защо по шаблон трябва да продължава това мъчение?! Ок, капитан е, но това прави ли го недосегаем? Толкова зле в тази зона не сме били никога.
Защото нямаме трети централен и два качествени халф-бека. И ако на теория Райнов може да играе като централен между Каргас и Холмар в такава схема как виждаш Найденов респ. Ст. Иванов или Паулиньо като халф-бекове - т.е. и да изнасят топката и да уплътняват защитата като се браним
-
- Контакти:
NOMER14 написа:Тодоров много отчаян.
От студиото казаха, че не трябвало, защото отборът му дал поводи за оптимизъм.

-
- Контакти:
W84me написа:Warped написа:Забележете проявите преди гола на ментето провал М. Райнов. Копира приятеля си ПХ.
Чист корнер имаше за Левски 92ра минута.
Съдията добута ЦСКА до равен в тоя въргал по терена
Изравнителния им гол е на Горанов. Дузпата им се смешна.
Ужасяваща грешка на Горанов, която ни коства мача. Много слаб Горанов, много слаби Паулиньо и Робърта.