Мнениеот delqnski47 » 09 юни 2020 21:46 

vvessel написа:delqnski47 написа:W84me написа:delqnski47 написа:За съжаление масовият фен ,независимо за кой отбор става дума , ще оплюе треньора и играчите тук конкретно в тая ситуация, а тва е мноооооооооого грешно мислене.
Аз съм съгласен с това, но някои от тия си играеха така и преди. Примерно Найденов на бека друго не е играл. Стаси също, въпреки че вкара няколко гола.

Положението е много по зле от преди,вервай ми.Горе долу може си представиш кво е като си пуснеш последните мачове на ЦСКА преди да падне във В група.Имахме десет поредни загуби ли колко бяха . Причината беше само и единствено една и всички знаехме коя е.Просто нямаше пари.

Айде и ти не се прави на обективен. При вас причината се казваше Тройчо, който е лакомия. При нас причината е Хубчев, който е некадърен. Няма нужда да го защитаваш, въпреки, че е очевадно в твоя полза да стои. Колкото по-дълго остане в Левски, толкова по-добре за вас, то е ясно.
Всички отбори имат проблеми със заплатите покрай карантината. Играли сме по-дълго без заплати и сме играли по-добре. А антифутбола на Хубчев го практикуваме доста преди кризата.

Тройчо беше една от причините .
А всички отбори не са имали проблем .Някои може и да са имали,но ние правим сравнения с водещи отбори,все пак сте водещ клуб.Та кой от нас,Лудогорец,Ботев и Локо или Берое са имали проблем със заплатите по време на карантина?
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.