LoveAndPeace написа:peliforewer написа:Warped написа:Old_death написа:Warped написа:Old_death написа:Ти прочете ли предварително тая глупост, преди да я публикуваш? Сумата, която си посочил, е оценка на цената на базите на ЦСКА. Това е сумата, която клуба трябва да внесе за да получи разрешение да строи. Нищо общо с "Безвъзмездно и за вечни времена", записано в един документ от времето когато Софиянски беше премиер.
Хах колко още ползи ще получите от това, че сте в съдружие с държавата ще стане ясно също.
А Левски е направил много повече подобрения, и има тоалетни даже
Я пак! Ти не разбра ли разликата, или ти изнася да се правиш на неразбрал? Никога не сме били в съдружие с държавата. ЦСКА е единственият клуб в България, който е принуден да плаща наем на държавата за базата си, без собственика да забие и един пирон за подръжка на собствеността си. Плащахме си като попове докато можехме, а след това дружеството фалира и по нареждане на Кралев договора за концесия беше прекратен. От другата страна Левски не е платил нито един лев наем, а даже и МВР е плащало данъците и консумативите. Това е според публикуван преди няколко години документ от Сметната палата. Няма смисъл да ми говориш за тоалетни и други глупости. Платете си всичко, с което ощетихте държавата в последните 30 години, и тогава може да говориш по темата!
https://www.dnevnik.bg/sport/2020/04/02 ... enkata_na/
Това е поредната помощ на държавата за ЦСКА
Благодаря за информацията,направи ни услуга, вижда се от компетентни лица че Ганчев и Инджов са вкарали за модернизация на базите над 3млн.лв и това е донесло полза на Държавата за 10млн.лв защото е оскъпило имотите.Излиза че Ганчев не руши държавна собственост за да я вземе на безценица, а се явява грижовен наемател.Да попитам кой на кого прави подарък. Още веднъж благодаря,много ни помогна.
Гришата плаща лесно ............с парите от държавната поръчка на ловешко-китайското недоразумение Грейт Уол. Която поръчка между другото е под проверка от ОЛАФ
Благодаря и за тази опорка,пълна глупост,тази сделка е проверявана от две правителства,ОЛАФ и други някакви,не ми се рови имам ги всичките документи,отговарял съм 100 пъти на тая простотия.Никой не е намерил нищо нередно,просто офертата за колите на Ганчев е с много по-ниски цени и това е причината да спечели търга.Покажи поне един документ от тези проверки на който да пише че в този търг има нещо нередно.Само да те открехна че този търг е толкова проверяван защото едни наши приятели обичат да пращат доноси,просто така са свикнали.