efbet Лига: Левски (София) - Царско cело 2015 (София) , Неделя

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши срещата

1
95
79%
X
18
15%
2
8
7%

Общо гласове: 121

THE G.A.M.E

Re: efbet Лига: Левски (София) - Царско cело 2015 (София) , Неделя

Мнениеот THE G.A.M.E » 25 ное 2019 14:56

koisa написа:Ние нека да играем като Ливърпул и тогава да си говорим, че не блестим... Нашето обаче е много далеч от тяхното "не белстене". Изобщо няма място за сравнение. Нали уж говорим, че трябва да вървим нагоре, а не надолу. Играта на терена най-добре показа накъде вървят нещата и дали има прогрес. Само заради това, че сме победили не трябва да пренебрегваме слабата продукция на терена. Явно много хора са занижили критериите си за играта на Левски до минимум и не си спомнят как трябва да играе този отбор. Вярно, че минаха много години, ама все пак...
Идеята ми е, че с тези играчи надали можем да играем нещо по различно.
Ще е глупаво да изискваме тика-така ( примерно ) от халфове като Тиам, Райнов и преквалифициран Ц.Н. :roll:
Претенции можеше да имаме когато при нас бяха Обертан, Гомес, Кабрал и т.н. тоест имахме някаква индивидуална класа.
Но пък точно тогава играхме предпазливо. :?

Според мен сега, макар и с тия играчи тима играе агресивно през повечето време, ама все пак индивидуалните качества няма как да бъдат надскочени.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][/center]
Image Image

filcolins
Контакти:

Мнениеот filcolins » 25 ное 2019 15:30

realitybites написа:На подобни невзрачни победи мога истински да се радвам, когато станат белег на класа, а за целта трябва същите пестеливи успехи да постигаме със самочувствие и тактическа дисциплина на чужд терен, срещу по-класни съперници, защото такъв ще е целият втори полусезон. При нас обаче е точно обратното - можем да паднем буквално от всекиго и загубата от трагичния Ботев го доказа нагледно. Зарадва ме само прогресът на Стаси, но не очаквай той да те вади срещу Лудогорец, тирето, Локо. Около него трябва да бродира някой много по-адекватен от Паулиньо (типичният шаблонен техничар, когото дори нашата школа треньори успява да разучи за петнайсетина мача, отвъд които въпросният започва да го кара на все по-епизодични проблясъци), както и един ефективен голмайстор. Алар може да стане симпатичен на някои фенове с това, че бие фаулове, раздава се по целия фронт и т.н. , но колко гола ще има в края на сезона, ако този е таванът му? Всеки мач ли ще разчитаме някой като Ваньо баницата да изпусне Холмар и той да вкарва от статично след центриране на човека, взет да е голмайстор през фамозната ни лятна селекция? Това не е сериозно. Разбира се, фактори като 1) завръщането на Костов и 2) зимната селекция могат да внесат свеж полъх, но към момента не играем добре нито срещу силните, нито срещу слабите. Напускането на Мариани носи отрицателен ефект в спортно-технически план, което и не би трябвало да е изненада за когото и да било. Мазурек едно, че не е нещо особено дори за нашите стандарти, второ, че е и доста чуплив явно.

И за Хубси да изкажа непретенциозно мнение - не искам да го махаме, в момента няма да дойде по-добър, но и не мисля, че този човек носи разлика спрямо предишните треньори, като изключим може би актуалния национален селекционер, но то тогава безличието беше направо болезнено и вероятно дори завръщане на Мокрото щеше да надгради неговия престой. Още от мачовете на националния си имам едно наум, че Хубчев може да подреди отбора страхотно в някой важен мач, след което да изпробва същата стратегия в тотално неподходящ момент и да се осере. Адмирирам, че опитва да приспособява отбора спрямо съпреника, но много рядко виждам това да е успешно. Вместо представянето да се подобрява с връщането на контузени, ние по-скоро регресираме, двойно падна формата на играчите, които бяха най-силни през лятото, което вече поставя въпросителна върху треньора.

И от Берое и от Ботев загубихме заради контузии и къса скамейка. Просто при тази класа на футболистите 3-4 контузени и приключваме.

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 25 ное 2019 16:16

wilge написа:. Не забравяй, че след Коматево следва мач под Аязмото и на Лаута. Смяташ ли, че с подобна игра ще вземем нащо там?

Аз съм от тези, които са дали кредит на треньора, но отговорът на горният въпрос е - Не. С подобна игра няма да вземем нищо. Искам да видя сегашният Левски в тези мачове като националите на Хубчев, отзад, отзад и пак отзад, колкото и скандално да звучи, но с Тиам и Райнов в средата и що годе бързи офанзивни играчи, това е единственият правилен подход. За мен най-добрият ни мач през сезона си остава първият. Точно това е тактиката, която искам да виждам

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 25 ное 2019 17:36

realno написа:
metodito написа:
meteorit написа:
Ако могат да докарат Йоканович или Мъри, не е лошо, ама по-вероятно да се навие Митов, Здравков, Стоев или някой изкрякал италианец, което означава пореден абсолютно безсмислен ход.

Не е само това. Ако ще го сменят след половин година, все тая. Затова и мисля, че Хубчев трябва да остане начело - защото в нормалните клубове така се прави - даваш шанс и мислиш с хладен ум, а не да бягаш по пистата и да уволняваш тренера след една-две грешни стъпки.

Съгласен съм да не го сменят, но поне да му осигурят качествени играчи. Като нямаме треньор, поне да се бръкнат за играчи, че да има някакъв баланс, че иначе години наред ще си пишем едни едни и същи неща за треньори и футболисти.

Да, и да ги държи резерва и да им казва, че не могат топката да спират. :lol:
Шегичка. Иначе сериозно... от думите му - ако е бил искрен, а не е говорил клишета, за да се хареса (подобно на ПК, който друго не знае), Хубчев харесва играчите тип "работни пчелички", тип Роман или в конкретния случай Алар, да речем. Костов също върши много друга работа, освен да вкарва. Та, ако се вземат трима, да речем такива футболисти, би било супер. Райнов, момчето, също не пести усилия, опитва се да покрие огромен периметър, но тактически и технически е невъобразимо неадекватен. Но се опитва. В същото време, един Робърта е точно обратното на работна пчеличка, но пък си върши основната работа - да вкарва.

Потребителски аватар
sinqkrepost1914
Контакти:

Мнениеот sinqkrepost1914 » 25 ное 2019 19:19

Serafim написа:Ей така, както играем безобразно, безидейно и "рутинно", както се бъзика колегата @realno, така и имаме второто най-добро нападение и втората най-добра защита.
Не че всичко е мед и масло, ама не бъдете толкова черногледи. Ако бяхме били 4:0 пак щеше да има недоволни. Селото вчера имаха 2 точни удара...

Kaкво нападение бе, брато хаха.. Я виж половината ни голове са като на мачове от U15 първенствата.. Просто някак влиза. Рикошет, автогол, меки китки от вратаря, левашки удар, който по чудо влиза.. Това са ни головете, пък ти си брой звездите колкото искаш. Не стига, че играхме повече от 2/3 дотук само в София, та ми го изтъкваш чак. А защитата кво викаш ? Холмар гледал ли си го последните мачове как го въртят ? Ама чак е тъжно, щото ни се води най-класния играч. Но той поне има оправдание заради дългото отсъствие. Я кажи за Жиката и Горанов, които са тотално безполезни ? Аман от хубчевисти, или обикновени защитници, които просто изпитват нужда да защитават нещо или някого. Левски е слаб, ако твоето виждане е друго, значи имаш проблем с разбиранията за футбол.
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 25 ное 2019 22:11

sinqkrepost1914 написа:
Serafim написа:Ей така, както играем безобразно, безидейно и "рутинно", както се бъзика колегата @realno, така и имаме второто най-добро нападение и втората най-добра защита.
Не че всичко е мед и масло, ама не бъдете толкова черногледи. Ако бяхме били 4:0 пак щеше да има недоволни. Селото вчера имаха 2 точни удара...

Kaкво нападение бе, брато хаха.. Я виж половината ни голове са като на мачове от U15 първенствата.. Просто някак влиза. Рикошет, автогол, меки китки от вратаря, левашки удар, който по чудо влиза.. Това са ни головете, пък ти си брой звездите колкото искаш. Не стига, че играхме повече от 2/3 дотук само в София, та ми го изтъкваш чак. А защитата кво викаш ? Холмар гледал ли си го последните мачове как го въртят ? Ама чак е тъжно, щото ни се води най-класния играч. Но той поне има оправдание заради дългото отсъствие. Я кажи за Жиката и Горанов, които са тотално безполезни ? Аман от хубчевисти, или обикновени защитници, които просто изпитват нужда да защитават нещо или някого. Левски е слаб, ако твоето виждане е друго, значи имаш проблем с разбиранията за футбол.

Като не вкарваме голове, що не вкарваме? Като вкарваме, що не са като на Роналдо и Левандовски. Като не пускаме голове, то е неясно по каква причина. Аз Миланов и Горанов съм ги критикувал и не говорял насляпо. Както и Райнов. И в предишното мнение казах, че не всичко е наред, но не е толкова черно, колкото го изкарвате, "обективните". Дето някои, като не пее в хора е хубчевист. Тука масово хората си хейтят, само за спорта. Омаловажавате победите, щото били в София. Нали ако нямахме и толкова, веднага щяхте да контрите - "е то с толкова домакинства, нищо не взехме, даже и измъчено". Е как може да се води дискусия, като си нагласяте нещата. И понеже обичате да мразите, на някой направи ли му впечатление, че Хубчев излезе без креативен играч зад нападетеля, а с двама в атака и с идеята да практикува директен футбол с атаки по крилата и центрирания. А тука се тюхкат що не сме играли тики-така и да не им даваме да дишат. Въобще видяхте ли, че основно Тиам изнасяше топката и раздаваше пасове към крилата, а в някои моменти, преди смяната и Реиш?
Нито казвам, че играем прекрасно, нито, че ще гоним титла и купа. Нищо чудно да паднем от Берое и Морето.

Върни се в “Левски”