sinqkrepost1914 написа:Serafim написа:Ей така, както играем безобразно, безидейно и "рутинно", както се бъзика колегата @realno, така и имаме второто най-добро нападение и втората най-добра защита.
Не че всичко е мед и масло, ама не бъдете толкова черногледи. Ако бяхме били 4:0 пак щеше да има недоволни. Селото вчера имаха 2 точни удара...
Kaкво нападение бе, брато хаха.. Я виж половината ни голове са като на мачове от U15 първенствата.. Просто някак влиза. Рикошет, автогол, меки китки от вратаря, левашки удар, който по чудо влиза.. Това са ни головете, пък ти си брой звездите колкото искаш. Не стига, че играхме повече от 2/3 дотук само в София, та ми го изтъкваш чак. А защитата кво викаш ? Холмар гледал ли си го последните мачове как го въртят ? Ама чак е тъжно, щото ни се води най-класния играч. Но той поне има оправдание заради дългото отсъствие. Я кажи за Жиката и Горанов, които са тотално безполезни ? Аман от хубчевисти, или обикновени защитници, които просто изпитват нужда да защитават нещо или някого. Левски е слаб, ако твоето виждане е друго, значи имаш проблем с разбиранията за футбол.
Като не вкарваме голове, що не вкарваме? Като вкарваме, що не са като на Роналдо и Левандовски. Като не пускаме голове, то е неясно по каква причина. Аз Миланов и Горанов съм ги критикувал и не говорял насляпо. Както и Райнов. И в предишното мнение казах, че не всичко е наред, но не е толкова черно, колкото го изкарвате, "обективните". Дето някои, като не пее в хора е хубчевист. Тука масово хората си хейтят, само за спорта. Омаловажавате победите, щото били в София. Нали ако нямахме и толкова, веднага щяхте да контрите - "е то с толкова домакинства, нищо не взехме, даже и измъчено". Е как може да се води дискусия, като си нагласяте нещата. И понеже обичате да мразите, на някой направи ли му впечатление, че Хубчев излезе без креативен играч зад нападетеля, а с двама в атака и с идеята да практикува директен футбол с атаки по крилата и центрирания. А тука се тюхкат що не сме играли тики-така и да не им даваме да дишат. Въобще видяхте ли, че основно Тиам изнасяше топката и раздаваше пасове към крилата, а в някои моменти, преди смяната и Реиш?
Нито казвам, че играем прекрасно, нито, че ще гоним титла и купа. Нищо чудно да паднем от Берое и Морето.