W84me написа:Само човек, не играл футбол може да неглижира пропуска на Станислав Иванов за сметка на Мазурек...
Юноша, пил левскарско мляко, българче, т.е. можем да изтърпим още 20 такива, виж ако е чужденец - събличаааай

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
W84me написа:Само човек, не играл футбол може да неглижира пропуска на Станислав Иванов за сметка на Мазурек...
ralka_levskarka написа:Станислав директно го вадя! Ама директно!
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
kempesmario написа:всички са слаби, но Райнов направи цепи. Няма такъв слаб футболист. Направо трагичен.
1914.1902 написа:delqnski47 написа:Как се казва тоя де ''изчисти'' топката малко преди края.
Мазурек
popokutepetel написа:kempesmario написа:всички са слаби, но Райнов направи цепи. Няма такъв слаб футболист. Направо трагичен.
Не знам какво сте си бройнали баш Райнов. Само като се замисля, че Юруков пипна топката за цяло полувреме два пъти. Райнов поне е навсякъде.
Ти гледай догодина като тръгнем да махаме Каргас, Мазурек и черничкото шведче, какъв рев ще е.ralka_levskarka написа:W84me написа:Само човек, не играл футбол може да неглижира пропуска на Станислав Иванов за сметка на Мазурек...
Юноша, пил левскарско мляко, българче, т.е. можем да изтърпим още 20 такива, виж ако е чужденец - събличаааай
plmar написа:Аз не моа са сета, що го гледам това "нещо" още!
Потребители, разглеждащи този форум: Beyonddeath, gdlk, honda, Ioan912, metodito и 42 госта